Karşılaştırma Zenfone 2 - LG G4 - S6 Edge - Multitasking Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
4.3 sürümünden bahsediyorsan evet ısınıyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hangi sürüm bilmiyorum
4.3 sürümünde ısınma vardı tabi bu olay yaklaşık 1 sene önceydi daha sonra kitkat sürümlerinde hem batarya kullanımı hemde perfonmans olarak çok ilerledi taki ağustos 4.4.2 ye kadar o zamanda bir güncelleme ile tekrar ısınmaya başladı daha sonrasında tekrar bir düzeltme güncellemesi ile eski en iyi perfonmansına geri döndü. Lollipop ile tekrardan vasatlaşmaya başlamıştı en son sessiz mod ile tekrar kitkat stabilitesi ve batarya perfonmansı yakalandı şuan lollipop sürümü (5.0) kitkat kadar iyi. 5.1 de çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Note serisi iOS cihazlarla yarisiyor omurleri kafadan 3 sene. Android alinacaksa Samsung Note serisinden bakmanizi tavsiye ederim. Rom destegi de artisi

Luck Star

Luck Star

Üye
Note serisi phablet sınıfında neyiyle yarisiyordu bu zamana kadar?? İos ile yarışan sadece Nexus serisi...

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Cihaz omru acisindan soyluyorum. Lg'nin kalitesiz urunlerinin omru ne kadar?

Luck Star

Luck Star

Üye
Lg kullanmadıgın için böyle konuşursun tabi. Peki soyulan kasan samsung ürünlerinin ömrü ne kadar ?
Kalite arayan HTC alır , ios kalitesinde performans isteyen Nexus alır. Bir şeyler bilmediğin çok belli...

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Lg kullanmadıgın için böyle konuşursun tabi. Peki soyulan kasan samsung ürünlerinin ömrü ne kadar ?
Kalite arayan HTC alır , ios kalitesinde performans isteyen Nexus alır. Bir şeyler bilmediğin çok belli...
15 cm mesafeden parke zemine dusup ekraninin safti kayan bi G2'im olmustu zamaninda. Kalite? Apple? Anlatabiliyor muyum? Ayrica Note 3'u alali 7 ay oldu henuz bir soyulma yok. Cihazi adam gibi kullanip yerden yere vurmamakla kaynakli birsey. Senin bu zamana kadar kullandigin telefon kadar cihaza sahibim bu isin ticaretini yapiyorum. Ovdugun G3 disarda 400$ Turkiyede 2000 tl etiketini gördüğün her telefona kaliteli damgasi vurma.

Luck Star

Luck Star

Üye
15 cm mesafeden parke zemine dusup ekraninin safti kayan bi G2'im olmustu zamaninda. Kalite? Apple? Anlatabiliyor muyum? Ayrica Note 3'u alali 7 ay oldu henuz bir soyulma yok. Cihazi adam gibi kullanip yerden yere vurmamakla kaynakli birsey. Senin bu zamana kadar kullandigin telefon kadar cihaza sahibim bu isin ticaretini yapiyorum. Ovdugun G3 disarda 400$ Turkiyede 2000 tl etiketini gördüğün her telefona kaliteli damgasi vurma.

Neyi övdüm kanıtlar mısın lütfen? Kanıtlayamazsan yazdığın tüm yorumları sil . Kalkmış yerden yere vurmazsan bir şey olmaz diyorsun. Düşürmeseydin şeytan mı itti yere ? 2 senedir kullanıyorum 1 kere bile yere düşürmedim 1 kere bile de sorun olmadı. İphone kalitedir , samsung değil . LG , samsung'un performanslı halidir. Kasası soyulmayan tek bir samsung gösterebilir misin bana ? Veya 3-4 ay sonra kasma problemi başlamayan ? Çok bilmiş konuşuyosunuz valla gerçekten.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Neyi övdüm kanıtlar mısın lütfen? Kanıtlayamazsan yazdığın tüm yorumları sil . Kalkmış yerden yere vurmazsan bir şey olmaz diyorsun. Düşürmeseydin şeytan mı itti yere ? 2 senedir kullanıyorum 1 kere bile yere düşürmedim 1 kere bile de sorun olmadı. İphone kalitedir , samsung değil . LG , samsung'un performanslı halidir. Kasası soyulmayan tek bir samsung gösterebilir misin bana ? Veya 3-4 ay sonra kasma problemi başlamayan ? Çok bilmiş konuşuyosunuz valla gerçekten.
Kasmayan android telefon mu var? 2 ay sonra hepsi kasiyor. Gerek sistem gerek dis parca olarak Apple kalitedir herhangi bir android telefonda stabilite gormedim 1 seneyi cikaran. Samsung'a kaliteli dedigimi de hatirlamiyorum. Kanita gerek yok iOS forumunda bile lg fanboylugu yapiyorsun. Spor salonunda cebimde unutmusum 15 cm mesafe bir karis kadar. Samsung'u da yere dusurdum iPhone'u da. Ama ne hikmetse ne cam catladi nede filmi koptu. Kisacasi android yazilimlari ve android cihaz ureten firmalar kalite konusunda Apple ile yarisamaz bile. Ne sony ne samsung ne lg

Luck Star

Luck Star

Üye
Ne ios forumundan bahsediyorsun sen burası cep telefonları genel bölümü ? ios tartışıyorsan iphone 6 var bende..
Kasmayan android var senin kullanmadığın kalite cihazlar. bak htc bak nexus.
Kasan telefon samsung ben bunu diyince adamlara sanki küfür etmiş gibi yok kasmıyor etmiyor.
Kasmaz diyorsun sonra gelip apple en iyisi diyorsun. Ne yapmaya çalıştığını anlamadım yanar dönersin.

Teknik serviste staj yapıyorum. İsterseniz video çekebilirim. S4 mini de ayarlara girene kadar 40 takla attım. Aceyi açamadım . S4'e yeni yazılım yüklediğim halde sorunu çözemedim.

Ben lg hissedarı değilim hiç bi zamanda fanboyluk yapmadım . Anlaşılan o ki sen yapıyorsun . Samsung gibi bir markayı apple ile kıyaslıyorsun :thumbup:

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ne ios forumundan bahsediyorsun sen burası cep telefonları genel bölümü ? ios tartışıyorsan iphone 6 var bende..
Kasmayan android var senin kullanmadığın kalite cihazlar. bak htc bak nexus.
Kasan telefon samsung ben bunu diyince adamlara sanki küfür etmiş gibi yok kasmıyor etmiyor.
Kasmaz diyorsun sonra gelip apple en iyisi diyorsun. Ne yapmaya çalıştığını anlamadım yanar dönersin.

Teknik serviste staj yapıyorum. İsterseniz video çekebilirim. S4 mini de ayarlara girene kadar 40 takla attım. Aceyi açamadım . S4'e yeni yazılım yüklediğim halde sorunu çözemedim.

Ben lg hissedarı değilim hiç bi zamanda fanboyluk yapmadım . Anlaşılan o ki sen yapıyorsun . Samsung gibi bir markayı apple ile kıyaslıyorsun :thumbup:
kelimelerini dogru sec. Samsungla Apple'i kiyaslamadim. Apple'i android cihazlarla kiyasladim ki haklisin yanlis kiyas :D Samsung'un satislari tesadufen kat kat fazla "kalite cihazlardan"

Luck Star

Luck Star

Üye
Haklısın apple marka , android ise işletim sistemi . Zekana hayran kaldım...

Luck Star

Luck Star

Üye
Her söylediği çelişen birinin onu yazmamasını mazur görürüm sorun değil.

• Beğen
Tepkiler: IchigoKurosaki
byAndroid

byAndroid

Üye
Soyulma falan bunlar bahane eşek gibi kullanırsan tabi soyulur. Bakın 2010da çıkan galaxy s imde hala tek soyulma yok cihaz yıl olarak 5 yıllık ama ben 2 sene kullandım ve de öğrenciyim elinden düşürmeyen cinslerden. Şuan s3 mini var ondada sadece toplam 2 cm soyulma var cihaz 2 yıllık [emoji41]

Luck Star

Luck Star

Üye
Soyulma falan bunlar bahane eşek gibi kullanırsan tabi soyulur. Bakın 2010da çıkan galaxy s imde hala tek soyulma yok cihaz yıl olarak 5 yıllık ama ben 2 sene kullandım ve de öğrenciyim elinden düşürmeyen cinslerden. Şuan s3 mini var ondada sadece toplam 2 cm soyulma var cihaz 2 yıllık [emoji41]
Peki sana soru : telefonu senin dediğin gibi kullanan biri yere düşürür mu?

byAndroid

byAndroid

Üye
Peki sana soru : telefonu senin dediğin gibi kullanan biri yere düşürür mu?
Düşürdüm hocam telefonlar plastik birşey olmuyor sadece arka kapakda çatlaklar var o da g2 de ekran sararmasi var ya galaxy s te de kronik kapak çatlaması vardı tek sıkıntı o :D

Invoke

Invoke

Üye
Konuyu başlığa yakın tutun, lütfen.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve byAndroid
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Vay be maxicepte yönetici eksikliği her yerden patlak vermiş baksana artık üyeler ilgilenmeye başladı konular ile.[emoji1]
@Nextman varken altın çağ gibiydi tarihin gördüğü en kaliteli adminde ayrıldı maalesef.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Serhan

Üst Alt