Karşılaştırma Zenfone 2 - LG G4 - S6 Edge - Multitasking Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Yani uygulama yada oyun geçişler hariç iyi denilebilir :D
Evet. Ancak dediğim gibi kıyaslama gerçek "multitasking" kapsamında yapılsaydı S6 Edge o sızıntıya rağmen diğer cihazlardan daha iyi performans gösterirdi. 7420 çipseti ile S808 kıyaslanıldığında S808 in şansı hiç yok. Kaldıki S810 bile geride kalıyor 7420 karşısında.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve byAndroid

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Gercek anlamda lg ve samsung disinda yok diye biliyorum multi window ve coklu pencere aosp yani boyle bir test de saglikli sekilde tum cihazlarda yapilamaz elde olan bu ve videoda da bu islenmis.

PriZm

PriZm

Üye
Gercek anlamda lg ve samsung disinda yok diye biliyorum multi window ve coklu pencere aosp yani boyle bir test de saglikli sekilde tum cihazlarda yapilamaz elde olan bu ve videoda da bu islenmis.
Tabi ama ben yinede doğru bulmuyorum. Özellikle böyle bir kıyaslamanın multitasking olarak nitelendirilmesini.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Ben dogru buluyorum özellikle ios kullanicilarina zenfone 2 oyun uygulama gecis videolarini izletin dusup bayilsinlar :D

• Beğen
Tepkiler: reflex
Luck Star

Luck Star

Üye
Sizin multitasking'ten haberiniz yok.
Zenfone 2 hezimetlerinden sadece bir tanesi:

Karşılaştırma - Asus Zenfone 2 VS One Plus One - MaxiCep
İyi de bu hız testi :)

----------------Ayrı kısım

Touchwizde ekrana 5tane pencere ve multiwindow açınca yer kalıyor mu acaba? Tabiki kalmıyor neden böyle gereksiz bir şeyi katiyorsunuz ki olayın içine aynı anda hepsini açınca hiç biri kullanılamıyor. Ayrıca lg de de multiwindow ve Quick slide var. S6 başarısız ram yönetimi sonucu arka plandaki oyunu hafızadan çağırmadı baştan açtı. Önemli olan günlük kullanımda oyundayken internete Facebook'a girip geri döndüğümüzde oyunun devam etmesidir. Gereksiz fantezileri denemeye gerek yok.

Son düzenleme:
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Gereksiz birşey mi? İlginç... Benim mesajımı neden alintiladigini anlamadım. Mesajlarimin içindede S6 ile ilgili bir cümle kurmadım. Eğer cümlemden samsung'taki multi window özelliğini bahsettigim anlaşılıyor ise evet 5 pencere birden açarsın kutucuklarada alırsın,10 pencere aktifliğin olur. LG de zaten kısa zamana bu özelliği kendisine kopyalar o konuda merakınız olmasın.

Luck Star

Luck Star

Üye
Gereksiz birşey mi? İlginç... Benim mesajımı neden alintiladigini anlamadım. Mesajlarimin içindede S6 ile ilgili bir cümle kurmadım. Eğer cümlemden samsung'taki multi window özelliğini bahsettigim anlaşılıyor ise evet 5 pencere birden açarsın kutucuklarada alırsın,10 pencere aktifliğin olur. LG de zaten kısa zamana bu özelliği kendisine kopyalar o konuda merakınız olmasın.
Senin mesajına sadece attığın link için yazdım. Telefondan yorum yaptığım için çoklu alıntı yapmıyor rahat olabilirsin. Lg kopyalar sorun yok aynı şirket sayılır ki zaten var. Ayrıca qslide samsungdan önce vardı açıp bakabilirsin.

Üstteki mesajı düzenledim...

PriZm

PriZm

Üye
Qslide ufak tefek araç gereçler için yalnız. Hareket eden gadget denilebilir.

Touchwizdeki multiwindow ise uygulama destekledikçe (ki gereken bütün uygulamalar destekliyor gibi) kullanılabilir.

Dahası 5 tane pencere açınca onları illa ekranda tutmaya gerek yok. Simge haline getirilebilir böylece gerçek anlamda lmk sistemi dışında kalıp çalışmaya devam ederken ekrandan da gereksiz şekilde yer kullanılmaz.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Gayet rahatım ince düşüncen için sağol. Qslide umrumda değil. Yoksa yoktur daha fazla kanıtlama çabasına gerek yok isteksizde olsa S6'da ki özelliğe sokuluyor muhabbet daha sonra yanlış imaj vermek istemem.

Luck Star

Luck Star

Üye
Qslide ufak tefek araç gereçler için yalnız. Hareket eden gadget denilebilir.

Touchwizdeki multiwindow ise uygulama destekledikçe (ki gereken bütün uygulamalar destekliyor gibi) kullanılabilir.

Dahası 5 tane pencere açınca onları illa ekranda tutmaya gerek yok. Simge haline getirilebilir böylece gerçek anlamda lmk sistemi dışında kalıp çalışmaya devam ederken ekrandan da gereksiz şekilde yer kullanılmaz.
Tamam lg dekinden iyi ama oyundaki durumu gördük normalde zaten ram yetmiyor sence 10taneyi açar mı?

PriZm

PriZm

Üye
Gerçek multitasking budur. (Resim temsili.)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Luck Star

Luck Star

Üye
Bence bu multi windowing. Multitasking
Arka plandaki görevi çağırdığında gelmesi lazım illa ekranda açık olması lazım değil...

PriZm

PriZm

Üye
Tamam lg dekinden iyi ama oyundaki durumu gördük normalde zaten ram yetmiyor sence 10taneyi açar mı?
Eğer bu olayı multiwindow ile denersen hay hay açar. Hatta 15-20 tane bile sistem kitlenmeden aynı anda çalıştırabilir. Ancak malesef 5 uygulama limiti var o da root ile kaldırılabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Luck Star

Luck Star

Üye
Gerçek multitasking budur. (Resim temsili.)

Ama yinede bu olayı sevdim ben bu şekilde kasmiyorsa gerçekten iyi. Videodaki gibi 10tane oyun açıp fantezileri yapmaya gerek yok. S6 da 300mb ram kaldığı için normal uygulamalarda Sorun yaratır diye düşünüyorum sendeki sağlam cihaz sonuçta sorun yok :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Lollipop ile arttırıldı baya bir instagram haritalar vb popüler applerde eklendi.

PriZm

PriZm

Üye
Ama yinede bu olayı sevdim ben bu şekilde kasmiyorsa gerçekten iyi. Videodaki gibi 10tane oyun açıp fantezileri yapmaya gerek yok. S6 da 300mb ram kaldığı için normal uygulamalarda Sorun yaratır diye düşünüyorum sendeki sağlam cihaz sonuçta sorun yok :)
Resimde telefon güç tasarrufundaydı ve A57 cluster'ları 1400 mhz'e sınırlıydı. Yinede kasma yoktu.

Ancak S6'da ki ram sızıntısı düzeltildikten sonra daha iyi performans verecektir.

Luck Star

Luck Star

Üye
S6 daki sızıntı düzelene kadar 1 düzine daha cihaz çıkartır :D 2 ay oldu neden ilgilenmiyor anlamıyorum. Apple birşey oldu mu anında hallediyor...

PriZm

PriZm

Üye
S6 daki sızıntı düzelene kadar 1 düzine daha cihaz çıkartır :D 2 ay oldu neden ilgilenmiyor anlamıyorum. Apple birşey oldu mu anında hallediyor...
Note 4 ile de ilgilenmiyor. Bazı bölgelere dağıtılan Note 4 lollipop güncellemesinde hatalar var ve halen düzeltilmedi.

Bende bir sorun yok neyseki.

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben yinede multitasking in zenfone 2 deki gibi olduğunu düşünüyorum aynı ekranda birçok program açmak başka bişey

Üst Alt