Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM] A5 Rom v1.1 (Galaxy S4 Mini) + Fix Dosyaları Eklendi 1.6.2015

Sponsorlu Bağlantılar

oguzxw

oguzxw

Üye
bildirim panelinde dokunma hassasiyeti diye bişi var onu aç belki faydası olur bide güç tasarrufu açık olsun pile çok katkısı oluyor
onun katkısı olmadı hiç denedim önceki romlarda ama tekrar denerim güç tasarufunu gri tonlamadamı kullanıyorsun abi ?

baskahmet

baskahmet

Üye
onun katkısı olmadı hiç denedim önceki romlarda ama tekrar denerim güç tasarufunu gri tonlamadamı kullanıyorsun abi ?
Güç tasarrufu gri tonlama hariç herşey tikli katkısı fazla

• Beğen
Tepkiler: Mehmet ve oguzxw
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: oguzxw
oguzxw

oguzxw

Üye
belki oyunlardan olabilir malum havalarda ısındı sıcaktanda olabilir
abi cm10.1 de olmuyor ama işte bende eskiden öyle şeylerden sanıyordum ama degil artık bu cm10.1 neden o sorunu yapmıyorsa artık...
build kodlarda bişey var bence
ahmet o fix varya sound quality diye onu yapmadan önce şarkı açınca ses cızırtılı oluyor o fixi atıncamı düzeliyor ?

baskahmet

baskahmet

Üye
abi cm10.1 de olmuyor ama işte bende eskiden öyle şeylerden sanıyordum ama degil artık bu cm10.1 neden o sorunu yapmıyorsa artık...
build kodlarda bişey var bence
ahmet o fix varya sound quality diye onu yapmadan önce şarkı açınca ses cızırtılı oluyor o fixi atıncamı düzeliyor ?
Yok arama esnasındaki sorunu düzeltiyormuş

baskahmet

baskahmet

Üye
hee rom güzel ya fazla oyun oynamam artık
Ben real drift woodbal coc ve nss oynuyorum sadece real driftte bazen sorun oluyor onu da takmıyorum 5 saniye bekliyorum geçiyor zaten

oguzxw

oguzxw

Üye
herhangi altaki dokunmatik tuşlara bastıgında anında geçiyor sorun :D
sanki samsung bile bile sabote ediyo :D
orta tuşundaki lag yani geç tepkiyi kapatmak isterseniz s voiceye girin ayarlarına girin open via the home keydeki tiki kaldırın :D uygulamayı devre dışı bıraksanızda işe yaramaz ordan kapatcaksınız :D

baskahmet

baskahmet

Üye
herhangi altaki dokunmatik tuşlara bastıgında anında geçiyor sorun :D
sanki samsung bile bile sabote ediyo :D
orta tuşundaki lag yani geç tepkiyi kapatmak isterseniz s voiceye girin ayarlarına girin open via the home keydeki tiki kaldırın :D uygulamayı devre dışı bıraksanızda işe yaramaz ordan kapatcaksınız :D
Bende sadece son uygulamalar panelinde uygulamalar kaydırılarak zor kapatılıyor

baskahmet

baskahmet

Üye
aynen bendede aynı la :D
Onun çözümü var xposed ile ama son uygulamalar paneli kötü olurmu diye düşündüğüm için yapmadım :)
S5 system uı theme ile çözülüyor sanırım

oguzxw

oguzxw

Üye
Onun çözümü var xposed ile ama son uygulamalar paneli kötü olurmu diye düşündüğüm için yapmadım :)
S5 system uı theme ile çözülüyor sanırım
adam çözer yakında update ile hiç kasmaya gerek yok :D
bu rom %1 e kadar gidiyor cm de öyle olmuyordu :D
@baskahmet la saga dogru çekince ugraştırmıyor son uygulamalarda bende öyle saga çekince tesadüfte olabilir :D

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
adam çözer yakında update ile hiç kasmaya gerek yok :D
bu rom %1 e kadar gidiyor cm de öyle olmuyordu :D
@baskahmet la saga dogru çekince ugraştırmıyor son uygulamalarda bende öyle saga çekince tesadüfte olabilir :D
Bende de çok zorlamıyor ama bazen sinir oluyorum :)

by-pegasus

Üye
batarya performansı nasıl kullananlar sizce iyimi

by-pegasus

Üye
Beyler rom nasil bugun kuruluma gecicem onerirmisiniz kuriyimmi memnun kalirmiyim

Üst Alt