baskahmet
Üye
Aynenyani fazla olmuyormu demek istiyorsun
Aynenyani fazla olmuyormu demek istiyorsun
onun katkısı olmadı hiç denedim önceki romlarda ama tekrar denerim güç tasarufunu gri tonlamadamı kullanıyorsun abi ?bildirim panelinde dokunma hassasiyeti diye bişi var onu aç belki faydası olur bide güç tasarrufu açık olsun pile çok katkısı oluyor
belki oyunlardan olabilir malum havalarda ısındı sıcaktanda olabilirOnlarla alakası yok.
Bu arada bende oyunlarda 1 oluyor 5 olmuyor sorun
Güç tasarrufu gri tonlama hariç herşey tikli katkısı fazlaonun katkısı olmadı hiç denedim önceki romlarda ama tekrar denerim güç tasarufunu gri tonlamadamı kullanıyorsun abi ?
gri tonlama kapalıonun katkısı olmadı hiç denedim önceki romlarda ama tekrar denerim güç tasarufunu gri tonlamadamı kullanıyorsun abi ?

abi cm10.1 de olmuyor ama işte bende eskiden öyle şeylerden sanıyordum ama degil artık bu cm10.1 neden o sorunu yapmıyorsa artık...belki oyunlardan olabilir malum havalarda ısındı sıcaktanda olabilir
Yok arama esnasındaki sorunu düzeltiyormuşabi cm10.1 de olmuyor ama işte bende eskiden öyle şeylerden sanıyordum ama degil artık bu cm10.1 neden o sorunu yapmıyorsa artık...
build kodlarda bişey var bence
ahmet o fix varya sound quality diye onu yapmadan önce şarkı açınca ses cızırtılı oluyor o fixi atıncamı düzeliyor ?
hee rom güzel ya fazla oyun oynamam artıkYok arama esnasındaki sorunu düzeltiyormuş
Ben real drift woodbal coc ve nss oynuyorum sadece real driftte bazen sorun oluyor onu da takmıyorum 5 saniye bekliyorum geçiyor zatenhee rom güzel ya fazla oyun oynamam artık
Bende sadece son uygulamalar panelinde uygulamalar kaydırılarak zor kapatılıyorherhangi altaki dokunmatik tuşlara bastıgında anında geçiyor sorun
sanki samsung bile bile sabote ediyo
orta tuşundaki lag yani geç tepkiyi kapatmak isterseniz s voiceye girin ayarlarına girin open via the home keydeki tiki kaldırınuygulamayı devre dışı bıraksanızda işe yaramaz ordan kapatcaksınız
![]()
aynen bendede aynı laBende sadece son uygulamalar panelinde uygulamalar kaydırılarak zor kapatılıyor

Onun çözümü var xposed ile ama son uygulamalar paneli kötü olurmu diye düşündüğüm için yapmadımaynen bendede aynı la![]()
adam çözer yakında update ile hiç kasmaya gerek yokOnun çözümü var xposed ile ama son uygulamalar paneli kötü olurmu diye düşündüğüm için yapmadım
S5 system uı theme ile çözülüyor sanırım

Bende de çok zorlamıyor ama bazen sinir oluyorumadam çözer yakında update ile hiç kasmaya gerek yok
bu rom %1 e kadar gidiyor cm de öyle olmuyordu
@baskahmet la saga dogru çekince ugraştırmıyor son uygulamalarda bende öyle saga çekince tesadüfte olabilir![]()

sagda hemen gidiyo acil bi durum oldugunda öyle yaparsa teli duvara bile atarsınBende de çok zorlamıyor ama bazen sinir oluyorum![]()

şuan ben kurdum "şimdilik" iyi %6 şarzla 1 e kadar 30 dk da geldi yeni kurdum bide fazla gidiyor yeni kurunca düşünbatarya performansı nasıl kullananlar sizce iyimi
Ben 4 gündür kullanıyorum memnunum.Beyler rom nasil bugun kuruluma gecicem onerirmisiniz kuriyimmi memnun kalirmiyim