Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM] A5 Rom v1.1 (Galaxy S4 Mini) + Fix Dosyaları Eklendi 1.6.2015

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
hiç bi fark yok gibi aynı sayılır

burda ekran görüntüleri var

• Beğen
Tepkiler: oguzxw
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
romu çok beğendim ilk defa stock rom dışında bu kadar kaldım bikaç saat anca sürerdi başka romlar :)

• Beğen
oguzxw

oguzxw

Üye
pil durumu nasıl beyler :) tatmin edicimi stocktan iyimi pil süresi :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
1 günü çıkarıyor stockla aynı gibi

• Beğen
oguzxw

oguzxw

Üye
ahmet sence ?

oguzxw

oguzxw

Üye
1 günü çıkardı yüzde 90 şarjla
Ayrıca 4.50 ekran verdi
stocktadamı böyle ? ben yeni pili stockta denemedim hiç :D o yüzden soruyorum bide ben cwm den full wipe yaptım system boot felan data cache ama cm de uygulama yüklüydü onlarda gitmiştir inş onun için ayrı bişi yapılmıyordur umarım :D
romu kurdum cidden kasma şimdilik yok iyi rom gibi "şimdilik" bu 10 dakikalık gözlemimde böyle hata da yok gereksiz şeyler de yok :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bu romu yükledim ve memnunum ama güç tuuna basınca görüşmeyi bitir vb menülere giremiyorum o şekilde ayarda yapamıyorum sıkıntı sadece benim telefondamı yoksa sorun genel mi acaba
sorun romda sanırım veya gereksiz uygulamaları silerken bununla ilgili uygulamada silmiş olabilirim
stocktadamı böyle ? ben yeni pili stockta denemedim hiç :D o yüzden soruyorum bide ben cwm den fu ll wipe yaptım system boot felan data cache ama cm de uygulama yüklüydü onlarda gitmiştir inş onun için ayrı bişi yapılmıyordur umarım :D
romu kurdum cidden kasma şimdilik yok iyi rom gibi "şimdilik" bu 10 dakikalık gözlemimde böyle hata da yok gereksiz şeyler de yok :)
sıkıldıkça tema değiştir stock rom gibi sıkıcı değil en azından :)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
sorun romda sanırım veya gereksiz uygulamaları silerken bununla ilgili uygulamada silmiş olabilirim

sıkıldıkça tema değiştir stock rom gibi sıkıcı değil en azından :)
Aynen ben sıkıldıkça tema değiştiriyorum :)

• Beğen
oguzxw

oguzxw

Üye
romda kalite kokuyor... harbi iyiymiş :D dokunmatik sorununu çözse xda stockta süper olur artık bi romda kalırım ama imkansız gibi :D

• Beğen
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
romda kalite kokuyor... harbi iyiymiş :D dokunmatik sorununu çözse xda stockta süper olur artık bi romda kalırım ama imkansız gibi :D
senin dokunmatik sorunu sadece oyunlardamı :)

oguzxw

oguzxw

Üye
4.2.2 de olmuyormu
az oluyor geçtigimde az oluyordu yani sonra çoklaşıyo felan sadece 10.1 de olmuyor
belkide geçtigim 4.2.2 kernel farklılıgından dolayı o sorun oldu build.prop kodlarındanda şüpheleniyorum

baskahmet

baskahmet

Üye
az oluyor geçtigimde az oluyordu yani sonra çoklaşıyo felan sadece 10.1 de olmuyor
belkide geçtigim 4.2.2 kernel farklılıgından dolayı o sorun oldu build.prop kodlarındanda şüpheleniyorum
Onlarla alakası yok.
Bu arada bende oyunlarda 1 oluyor 5 olmuyor sorun

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bildirim panelinde dokunma hassasiyeti diye bişi var onu aç belki faydası olur bide güç tasarrufu açık olsun pile çok katkısı oluyor

• Beğen
Tepkiler: Berkay Bozkurt

Üst Alt