baskahmet
Üye
Dokunmatik istiyosan yüklemestock 4.2.2 dede var sorun 10.1 çözüyo dokunmatigi...
abi bilmiyorum xda da gördüm bende deniyen olursa yazarım buraya
Dokunmatik istiyosan yüklemestock 4.2.2 dede var sorun 10.1 çözüyo dokunmatigi...
abi bilmiyorum xda da gördüm bende deniyen olursa yazarım buraya
yüklicem galba şarz bende kötü gidiyor ama oyun felan iyi oyun işini bende bırakıcam gibi bu roma geçicem 1 saate s5 keyboardı yüklediysen ss atarmısın bide pil kullanımı zahmet olmassaRam kullanımı da gayet güzel

S5 keyboardı konudan yüklemedim kardeş.yüklicem galba şarz bende kötü gidiyor ama oyun felan iyi oyun işini bende bırakıcam gibi bu roma geçicem 1 saate s5 keyboardı yüklediysen ss atarmısın bide pil kullanımı zahmet olmassa![]()
ilerlemiyor
buga girmiş 
ben denerim ozaman şimdide fikrim degişti ah ah napcamı şaşırdımS5 keyboardı konudan yüklemedim kardeş.
Ben s5 port romdan portladım sanırım yine aynı klavye.
Ayrıca pil kullanımı atmasam daha iyi ekran süresi takılı kalmış 15 dk da kalmışilerlemiyor
buga girmiş
![]()

Bilmiyom ben memnunum senin bi dediğin diğerini tutmuyoben denerim ozaman şimdide fikrim degişti ah ah napcamı şaşırdım![]()
biri pil+görsel digeri dokunmatik+hız amanimmmBilmiyom ben memnunum senin bi dediğin diğerini tutmuyo

Alttaki kapatma iconlarını felan sildim son uygulamalardaki.biri pil+görsel digeri dokunmatik+hız amanimmm
romdan güzel ss atsana o son uygulamalar bölümünü kesin at orası cidden lolipop gibimi ?
yüklicem la nasıl olsa geri dönerim cm ye bişi sorcam cidden lolipop gibimi son uygulamalarAlttaki kapatma iconlarını felan sildim son uygulamalardaki.
Evet. Ama şunu söyliyim yükledin tel açıldı kurdun telefonu yayüklicem la nasıl olsa geri dönerim cm ye bişi sorcam cidden lolipop gibimi son uygulamalar
tamam ben direk sound fixi atıcam kurduktan sonra bide klavyeyi türkçe yapıp s5 klavyesini atıcamEvet. Ama şunu söyliyim yükledin tel açıldı kurdun telefonu ya
İlk 2 saat çok çokk kasıyor tel sonra kendine geliyor
Bak sonra gelip rom kasıyor felan dicentamam ben direk sound fixi atıcam kurduktan sonra bide klavyeyi türkçe yapıp s5 klavyesini atıcam
romun oturması 1 günü buluyor. Kurarken temiz kurman lazım. Ayrıca titaniumdan gereksizleri kaldırbizim yazılılar bitti la ben olanı derimde dedigine göre 1 gün beklicem bekledim kasma olursa yada kötü bi hata olursa burda belirtirim bide s6 frameworku atıcamBak sonra gelip rom kasıyor felan dicenromun oturması 1 günü buluyor. Kurarken temiz kurman lazım. Ayrıca titaniumdan gereksizleri kaldır
Sen kur mesajını yaz ben bakarım yarın yazılı var ona çalışıyorum

S6 framework atarsan kasabilir bak buna garantim yokbizim yazılılar bitti la ben olanı derimde dedigine göre 1 gün beklicem bekledim kasma olursa yada kötü bi hata olursa burda belirtirim bide s6 frameworku atıcam![]()
ama romun şuanda hız konusunda hiçbi romdan eksigi yok en azından benim cihazda. 
şu ses şeyini düzenliyo sorun olmaz gibi ama görücez yaratırsa kaldırır eskisini atarım bide ana ekrandaki iconları senmi yaptın ?S6 framework atarsan kasabilir bak buna garantim yokama romun şuanda hız konusunda hiçbi romdan eksigi yok en azından benim cihazda.
Bizim de perş son yazılı sonra bitti![]()
Meuzi temasışu ses şeyini düzenliyo sorun olmaz gibi ama görücez yaratırsa kaldırır eskisini atarım bide ana ekrandaki iconları senmi yaptın ?