Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM] A5 Rom v1.1 (Galaxy S4 Mini) + Fix Dosyaları Eklendi 1.6.2015

Sponsorlu Bağlantılar

oguzxw

oguzxw

Üye

kafam allak bullak bugün uykusuzum felan bu konudaki yazıları okudumda uykusuzluktan işte tam anlayamadım ne demek istemiş burda adam ? birisi aydınlatabilirmi beni :D

atinali28

atinali28

Üye
Arkadaşlar bu romu yükledim ve memnunum ama güç tuuna basınca görüşmeyi bitir vb menülere giremiyorum o şekilde ayarda yapamıyorum sıkıntı sadece benim telefondamı yoksa sorun genel mi acaba

baskahmet

baskahmet

Üye
@oguzxw Dokunmatik 1 oluyor 5 olmuyor
Çift basmalı çok oyunda denedim. 1 oldu 5 olmadı
Can sıkmıyor gibi

baskahmet

baskahmet

Üye
Ram kullanımı da gayet güzel

oguzxw

oguzxw

Üye
Ram kullanımı da gayet güzel
yüklicem galba şarz bende kötü gidiyor ama oyun felan iyi oyun işini bende bırakıcam gibi bu roma geçicem 1 saate s5 keyboardı yüklediysen ss atarmısın bide pil kullanımı zahmet olmassa :)

baskahmet

baskahmet

Üye
yüklicem galba şarz bende kötü gidiyor ama oyun felan iyi oyun işini bende bırakıcam gibi bu roma geçicem 1 saate s5 keyboardı yüklediysen ss atarmısın bide pil kullanımı zahmet olmassa :)
S5 keyboardı konudan yüklemedim kardeş.
Ben s5 port romdan portladım sanırım yine aynı klavye.

Ayrıca pil kullanımı atmasam daha iyi ekran süresi takılı kalmış 15 dk da kalmış :) ilerlemiyor :D buga girmiş :)

oguzxw

oguzxw

Üye
S5 keyboardı konudan yüklemedim kardeş.
Ben s5 port romdan portladım sanırım yine aynı klavye.

Ayrıca pil kullanımı atmasam daha iyi ekran süresi takılı kalmış 15 dk da kalmış :) ilerlemiyor :D buga girmiş :)
ben denerim ozaman şimdide fikrim degişti ah ah napcamı şaşırdım :D

oguzxw

oguzxw

Üye
Bilmiyom ben memnunum senin bi dediğin diğerini tutmuyo
biri pil+görsel digeri dokunmatik+hız amanimmm :D
romdan güzel ss atsana o son uygulamalar bölümünü kesin at orası cidden lolipop gibimi ?

baskahmet

baskahmet

Üye
biri pil+görsel digeri dokunmatik+hız amanimmm :D
romdan güzel ss atsana o son uygulamalar bölümünü kesin at orası cidden lolipop gibimi ?
Alttaki kapatma iconlarını felan sildim son uygulamalardaki.

• Beğen
Tepkiler: oguzxw
baskahmet

baskahmet

Üye
yüklicem la nasıl olsa geri dönerim cm ye bişi sorcam cidden lolipop gibimi son uygulamalar
Evet. Ama şunu söyliyim yükledin tel açıldı kurdun telefonu ya
İlk 2 saat çok çokk kasıyor tel sonra kendine geliyor

• Beğen
oguzxw

oguzxw

Üye
Evet. Ama şunu söyliyim yükledin tel açıldı kurdun telefonu ya
İlk 2 saat çok çokk kasıyor tel sonra kendine geliyor
tamam ben direk sound fixi atıcam kurduktan sonra bide klavyeyi türkçe yapıp s5 klavyesini atıcam

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
tamam ben direk sound fixi atıcam kurduktan sonra bide klavyeyi türkçe yapıp s5 klavyesini atıcam
Bak sonra gelip rom kasıyor felan dicen :) romun oturması 1 günü buluyor. Kurarken temiz kurman lazım. Ayrıca titaniumdan gereksizleri kaldır

Sen kur mesajını yaz ben bakarım yarın yazılı var ona çalışıyorum

• Beğen
oguzxw

oguzxw

Üye
Bak sonra gelip rom kasıyor felan dicen :) romun oturması 1 günü buluyor. Kurarken temiz kurman lazım. Ayrıca titaniumdan gereksizleri kaldır

Sen kur mesajını yaz ben bakarım yarın yazılı var ona çalışıyorum
bizim yazılılar bitti la ben olanı derimde dedigine göre 1 gün beklicem bekledim kasma olursa yada kötü bi hata olursa burda belirtirim bide s6 frameworku atıcam :D

baskahmet

baskahmet

Üye
bizim yazılılar bitti la ben olanı derimde dedigine göre 1 gün beklicem bekledim kasma olursa yada kötü bi hata olursa burda belirtirim bide s6 frameworku atıcam :D
S6 framework atarsan kasabilir bak buna garantim yok :) ama romun şuanda hız konusunda hiçbi romdan eksigi yok en azından benim cihazda.

Bizim de perş son yazılı sonra bitti :)

• Beğen
oguzxw

oguzxw

Üye
S6 framework atarsan kasabilir bak buna garantim yok :) ama romun şuanda hız konusunda hiçbi romdan eksigi yok en azından benim cihazda.

Bizim de perş son yazılı sonra bitti :)
şu ses şeyini düzenliyo sorun olmaz gibi ama görücez yaratırsa kaldırır eskisini atarım bide ana ekrandaki iconları senmi yaptın ?

baskahmet

baskahmet

Üye
  • Beğen
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
oğuz s6 framework kurma kastı yedeğini almıştım tekrar eskisini yaptım

• Beğen

Üst Alt