Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM] A5 Rom v1.1 (Galaxy S4 Mini) + Fix Dosyaları Eklendi 1.6.2015

Sponsorlu Bağlantılar

Berkay Bozkurt

Üye
    Konu Sahibi
[ROM] A5 Rom v1.1 (Galaxy S4 Mini) + Fix Dosyaları Eklendi 1.6.2015

Romun indirme link'i :

Not: GT-I9192 ve GT-I9195 kullanıcıları yukarıdaki işlemi yaptıktan sonra aşağıdan kendi modelleri için uygun olan .zip dosyasını custom recovery (CWM, TWRP vb.) ile ayrıca yüklemeleri gerekmektedir. GT-I9190 kullanıcıları için ek bir işlem yapmaya gerek yok.

GT-I9192 için
GT-I9195 için

Orjinal xda konusu linki ;

Menü Tuşu: Menü tuşunu eski haline getirmek isteyenler dosyanın içeriside yer alan .zip dosyasını custom recovery ile yükleyebilirler.

Ses Kalitesi: Sesin çok yüksek olduğundan şikayetçi olanlar dosyayı custom recovery ile yükleyebilirler.

Bu arada konu alıntı.
Not; Arkadaşlar romu bende kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok fakat bazı yerlerde beyaz yazı sorunu var onları düzelteceklermiş oyunlarda da sıkıntı (Clash of Clans) yok

Bazı Düzeltmeler
Aşağıda yer alan ekran görüntülerindeki gibi bir görünüme sahip olmak istiyorsanız indirebileceğiniz arşiv dosyasının içerisindeki .zip dosyayı custom recovery (CWM, TWRP vb.) ile yüklebilirsiniz.

Ultra Güç Koruma Modu ile ilgili bir sorun yaşıyorsanız indirebileceğiniz arşiv dosyasının içerisindeki .apk uzantılı dosyaları yüklemeniz yeterli.

Ses Kaydedici uygulamasını yüklemek istiyorsanız indirebileceğiniz arşiv dosyasının içerisindeki .apk uzantılı dosyayı yükleyebilirsiniz.

S6 görünümlü hava durumu uygulamasını yüklemek istiyorsanız indirebileceğiniz arşiv dosyasının içerisindeki .zip dosyayı custom recovery (CWM, TWRP vb.) ile yüklebilirsiniz.

sCloud uygulamasını istiyorsanız indirebileceğiniz arşiv dosyasının içerisindeki .zip dosyayı custom recovery (CWM, TWRP vb.) ile yüklebilirsiniz.

TeleService görünümünü düzeltmek istiyorsanız uygulamasını istiyorsanız indirebileceğiniz arşiv dosyasının içerisindeki .zip dosyayı custom recovery (CWM, TWRP vb.) ile yüklebilirsiniz.

Kilit ekranı deseni için indirebileceğiniz .apk dosyasını herhangi bir dosya yöneticisi ile “/system/priv-app” klasörüne taşımanız yeterli. Daha sonra “Ayarlar -> Kilit ekranı -> Desen türü -> Halftone ayarını seçmeniz gerekmektedir.”

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bll22, Ultraslan8 ve Mehmet

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
teşekkürler konuya fixleride eklersen iyi olur 2 tane fix dosyası var menü tuşu için birde batarya için

baskahmet

baskahmet

Üye
Ben kullanıyorum gayet güzel rom. Mehmet ses kalitesi ve menü tuşu fix var bataryayı nerde gördün

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
ses kalitesi için olan batarya içinde aynı zamanda

solaytekin

Üye
XDA da bu romda telefonu bilgisayara usb ile bağlayınca telefonu görmüyor gibi bir şey yazıyor sanki varmı öyle bir sorun?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
XDA da bu romda telefonu bilgisayara usb ile bağlayınca telefonu görmüyor gibi bir şey yazıyor sanki varmı öyle bir sorun?
sorun yok görüyor

Son düzenleme:
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
k.bakma unuttum hangi oyundu

Berkay Bozkurt

Üye
    Konu Sahibi
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
shadow fight yada 2 elle basılan her hangi bir oyun abi 2 parmakla sürekli basıp oynicagın bi oyun olsun yeter
denedim şimdi ama sanki geç algılıyor gibi oyundanmı telefondanmı bilemedim şimdi

oguzxw

oguzxw

Üye
baskahmet

baskahmet

Üye
1 günü rahat çıkardı şarj olarakta gayet iyi rom

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
sagolasın abi bi geçip denerim bende artık

sende o sorun daha önce olmuşmuydu olmuşsa bu romda oldumu asıl mesele o ?
framework-res'i s6 yapmış biri denicek varsa denesin
ben denicemde bi sorun çıkmasın şimdi xposed modülüyle durum çubuğunu ios gibi yapayım dedim tel açılmadı yeniden yükledim romu :)

Üst Alt