GreaTH
Üye
Konuyu okumuyorlar Sonra Itiraz ediyorlar Niye Bosuna Yuklim diye Anlata anlata tuy bitti dilimde
Kafam güzel degil mobil veri ile modern combat oynayabiliyorum asphalt 8 oynabiliyorumKafanmi Guzel Kardesim Konuyu okuduguna eminmisin sen ? Wifi Isteyen Oyun, Uygulamalari Mobil veriyle nasil oynayip uygulamaya giricen ?? Misal diyelim Asphalt 8 veya Modern Combati indirdin Bu ikisi Multiplayer icin Wifi Istiyo sen Bu oyunlara Mobil veriyle girebilcenmi ?Su Konuyu iyice Okuyup Cevap Verin !
bu uygulama wifi isteyen bazı uygulama ve oyunlarda wifi varmış gibi gösterip açar. bluevpn kullan anlarsın.Kafam güzel degil mobil veri ile modern combat oynayabiliyorum asphalt 8 oynabiliyorum
Kafam güzel degil mobil veri ile modern combat oynayabiliyorum asphalt 8 oynabiliyorum
Valla işim hiç kimseyle dalga geçmek deil gerçegi söylüyorum kendi evimde modem yok mobil veri baglantısından yapıyorum onun gibi çok oyun oynadım heroes of order chaso falan filan bütün online oyunları oynadım birde programı denedim benim param gitti yine ?Bu bir mucize sanirim millet Giremiyor Dert yaniyo Sen Nasi giriyon
Valla işim hiç kimseyle dalga geçmek deil gerçegi söylüyorum kendi evimde modem yok mobil veri baglantısından yapıyorum onun gibi çok oyun oynadım heroes of order chaso falan filan bütün online oyunları oynadım birde programı denedim benim param gitti yine ?
Bunu daha onceden bende anlatmistim mobil veri ile bende oynayabiliyorum her tur oyunu sanirim rom ya da versiyonla alakali birsey
Yaw kardeşim sana anlatamıyoruz galiba degilmi benim kimseye yalan borcum yok istersen video çekip göndereyim ben sana veya resim çekeyim göndereyim sana senin derdin ne neyse zaten kullanmicam ama istersen gönderirim videoHe Program Senin Parani yicek Helal be Nasil basardin programi buldugumdan beri Yuklu 1 kurus gitmedi Nasi Beceriyonuz
Yaw kardeşim sana anlatamıyoruz galiba degilmi benim kimseye yalan borcum yok istersen video çekip göndereyim ben sana veya resim çekeyim göndereyim sana senin derdin ne neyse zaten kullanmicam ama istersen gönderirim video
Ne vıdı vıdısı ben programı kullandıktan sonra sonuçları söyledim belki yardım edersiniz ama anlayışınız yok neyse uzatmayalımIyide bende Niye gitmiyo buraya gelip vıdı vıdı Yapiyon Sende Gidiyoda bizde niye gitmiyo Allah Allah. Uzatma tamam.

Ne vıdı vıdısı ben programı kullandıktan sonra sonuçları söyledim belki yardım edersiniz ama anlayışınız yok neyse uzatmayalım![]()
Yaw arkdaşım ben sana yalan söylüyosun demedimki sana derdimi anlatamıyorum ben sen salla gitsin daha cevap yazmaKac aydir kullandigim halde Yalan soylicek halim yokya Git bi Bak Belki Paket maket yenilenmistir .
Root istiyor bu galiba ?
Link ölmüş tazeleyecek yok mu.?
Pardon gerek yok modül program içinden de indirilebiliyordu. Şimdi yaptim ancak fifa 16 da işe yaramadı, güçlü bi bağlantı gerek diyerek oyundan atıyor...
Fifa 16 Sadece wifi ile oynanmiyorki Neden Boyle bir sey denediniz