Xposed / Modüller Fake Wifi Connection v1.10

Sponsorlu Bağlantılar

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
Kafanmi Guzel Kardesim Konuyu okuduguna eminmisin sen ? Wifi Isteyen Oyun, Uygulamalari Mobil veriyle nasil oynayip uygulamaya giricen ?? Misal diyelim Asphalt 8 veya Modern Combati indirdin Bu ikisi Multiplayer icin Wifi Istiyo sen Bu oyunlara Mobil veriyle girebilcenmi ?Su Konuyu iyice Okuyup Cevap Verin !
Kafam güzel degil mobil veri ile modern combat oynayabiliyorum asphalt 8 oynabiliyorum

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
Bu bir mucize sanirim millet Giremiyor Dert yaniyo Sen Nasi giriyon
Valla işim hiç kimseyle dalga geçmek deil gerçegi söylüyorum kendi evimde modem yok mobil veri baglantısından yapıyorum onun gibi çok oyun oynadım heroes of order chaso falan filan bütün online oyunları oynadım birde programı denedim benim param gitti yine ?

soldierman

soldierman

Üye
Bunu daha onceden bende anlatmistim mobil veri ile bende oynayabiliyorum her tur oyunu sanirim rom ya da versiyonla alakali birsey

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
Valla işim hiç kimseyle dalga geçmek deil gerçegi söylüyorum kendi evimde modem yok mobil veri baglantısından yapıyorum onun gibi çok oyun oynadım heroes of order chaso falan filan bütün online oyunları oynadım birde programı denedim benim param gitti yine ?

He Program Senin Parani yicek Helal be Nasil basardin programi buldugumdan beri Yuklu 1 kurus gitmedi Nasi Beceriyonuz
Bunu daha onceden bende anlatmistim mobil veri ile bende oynayabiliyorum her tur oyunu sanirim rom ya da versiyonla alakali birsey

Zorla Yukleyin demiyorum Zaten Amacim Mobil veriyle Oyuna Giremeyen Insanlar icin Paylastim Sizde mobil veriyle giriyo diye Herkeste Gircek degilya Neyse yeter Uzatmayin

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
He Program Senin Parani yicek Helal be Nasil basardin programi buldugumdan beri Yuklu 1 kurus gitmedi Nasi Beceriyonuz
Yaw kardeşim sana anlatamıyoruz galiba degilmi benim kimseye yalan borcum yok istersen video çekip göndereyim ben sana veya resim çekeyim göndereyim sana senin derdin ne neyse zaten kullanmicam ama istersen gönderirim video

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
Yaw kardeşim sana anlatamıyoruz galiba degilmi benim kimseye yalan borcum yok istersen video çekip göndereyim ben sana veya resim çekeyim göndereyim sana senin derdin ne neyse zaten kullanmicam ama istersen gönderirim video

Iyide bende Niye gitmiyo buraya gelip vıdı vıdı Yapiyon Sende Gidiyoda bizde niye gitmiyo Allah Allah. Uzatma tamam.

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
Iyide bende Niye gitmiyo buraya gelip vıdı vıdı Yapiyon Sende Gidiyoda bizde niye gitmiyo Allah Allah. Uzatma tamam.
Ne vıdı vıdısı ben programı kullandıktan sonra sonuçları söyledim belki yardım edersiniz ama anlayışınız yok neyse uzatmayalım :oke:

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
Ne vıdı vıdısı ben programı kullandıktan sonra sonuçları söyledim belki yardım edersiniz ama anlayışınız yok neyse uzatmayalım :oke:

Kac aydir kullandigim halde Yalan soylicek halim yokya Git bi Bak Belki Paket maket yenilenmistir .

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
Kac aydir kullandigim halde Yalan soylicek halim yokya Git bi Bak Belki Paket maket yenilenmistir .
Yaw arkdaşım ben sana yalan söylüyosun demedimki sana derdimi anlatamıyorum ben sen salla gitsin daha cevap yazma

firostr

firostr

Üye
Teşekkürler

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
V1.9 Güncel

emreli01

emreli01

Üye
Root istiyor bu galiba ?

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
Link ölmüş tazeleyecek yok mu.?
Pardon gerek yok modül program içinden de indirilebiliyordu. Şimdi yaptim ancak fifa 16 da işe yaramadı, güçlü bi bağlantı gerek diyerek oyundan atıyor...

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
Link ölmüş tazeleyecek yok mu.?
Pardon gerek yok modül program içinden de indirilebiliyordu. Şimdi yaptim ancak fifa 16 da işe yaramadı, güçlü bi bağlantı gerek diyerek oyundan atıyor...

Fifa 16 Sadece wifi ile oynanmiyorki Neden Boyle bir sey denediniz

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Lig tv uygulaması da maç özetlerini göstermek için wifi istiyordu hep bu iyi oldu.

Üst Alt