Xposed / Modüller Fake Wifi Connection v1.10

Sponsorlu Bağlantılar

soldierman

soldierman

Üye
Dostum bir sikintin mi var istersen bir daha oku yazdigimi ve yazdigini,teknik acidan yazilimin alt yapisini cok iyi bildiginden senin icin olmasada izahat ettim,iyi forumlar

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
Guncel

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Android 4 kullanirken sevdigim bi moduldu ama android 2'dwki xposedta yok ne yazik ki. Bunun android 2x'e uygunolan benzeri var mi?

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Xposedde arattiginda bulunmuyor Anlattığım gibi Bi yaparmisin
Zaten once denedim ama bunlar apk dosyalar oldugundan haliyle paket cozumleme hatasi veriyorlar; cunku sistemim android 4x degil. Tekrar tesekkurler.

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
Gunceldir.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Tesekkurler

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
.

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
Gunceldir

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Günceldir gibi mesaj yazımında bulunmayınız. Konuda bir güncelleme söz konusu ise bunu belirtiniz veya yeni konu açacak düzeyde ise bildirimde bulunup yeni konuya yönlendirerek kapatılmasını sağlayınız.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
Günceldir gibi mesaj yazımında bulunmayınız. Konuda bir güncelleme söz konusu ise bunu belirtiniz veya yeni konu açacak düzeyde ise bildirimde bulunup yeni konuya yönlendirerek kapatılmasını sağlayınız.

Üstte tutmak için ne yapayım ??

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Üstte tutmak için ne yapayım ??
üstte tutmak için yapılan eylem yasak zaten arkadaşım. Aranan bir konu ise zaten otomatik olarak üst sıralarda yerini alır ve konu sabitlenir.
Tekrarı olmasın lütfen

• Beğen
Tepkiler: soldierman, kralberk13 ve Bahadir_fb
emreli01

emreli01

Üye
Şimdi bu mod sayesinde hem mobil veri hemde wifi olmadan wifi isteyen uygulamaya girebiliryormuyuz

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
Evet yalnız mobil veri acik olmasi lazim Internet icin :)
E mobil veriyi açık tutugumuz zaman internet veya para gidecek ne farkı oluo bu programı kullanmamız ben mobil veri açıkken online oyunalara girebiliyorum neden wifi açıkmış gibi göstereyimki

• Beğen
Tepkiler: soldierman
GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
E mobil veriyi açık tutugumuz zaman internet veya para gidecek ne farkı oluo bu programı kullanmamız ben mobil veri açıkken online oyunalara girebiliyorum neden wifi açıkmış gibi göstereyimki

Kafanmi Guzel Kardesim Konuyu okuduguna eminmisin sen ? Wifi Isteyen Oyun, Uygulamalari Mobil veriyle nasil oynayip uygulamaya giricen ?? Misal diyelim Asphalt 8 veya Modern Combati indirdin Bu ikisi Multiplayer icin Wifi Istiyo sen Bu oyunlara Mobil veriyle girebilcenmi ?Su Konuyu iyice Okuyup Cevap Verin !

Son düzenleme:

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Kafanmi Guzel Kardesim Konuyu okuduguna eminmisin sen ? Wifi Isteyen Oyun, Uygulamalari Mobil veriyle nasil oynayip uygulamaya giricen ?? Su Konuyu iyice Okuyup Cevap Verin !
Aynen

Üst Alt