Android 4 kullanirken sevdigim bi moduldu ama android 2'dwki xposedta yok ne yazik ki. Bunun android 2x'e uygunolan benzeri var mi?
Zaten once denedim ama bunlar apk dosyalar oldugundan haliyle paket cozumleme hatasi veriyorlar; cunku sistemim android 4x degil. Tekrar tesekkurler.Xposedde arattiginda bulunmuyor Anlattığım gibi Bi yaparmisin
Gunceldir..
Günceldir gibi mesaj yazımında bulunmayınız. Konuda bir güncelleme söz konusu ise bunu belirtiniz veya yeni konu açacak düzeyde ise bildirimde bulunup yeni konuya yönlendirerek kapatılmasını sağlayınız.
üstte tutmak için yapılan eylem yasak zaten arkadaşım. Aranan bir konu ise zaten otomatik olarak üst sıralarda yerini alır ve konu sabitlenir.Üstte tutmak için ne yapayım ??
Şimdi bu mod sayesinde hem mobil veri hemde wifi olmadan wifi isteyen uygulamaya girebiliryormuyuz

E mobil veriyi açık tutugumuz zaman internet veya para gidecek ne farkı oluo bu programı kullanmamız ben mobil veri açıkken online oyunalara girebiliyorum neden wifi açıkmış gibi göstereyimkiEvet yalnız mobil veri acik olmasi lazim Internet icin![]()
E mobil veriyi açık tutugumuz zaman internet veya para gidecek ne farkı oluo bu programı kullanmamız ben mobil veri açıkken online oyunalara girebiliyorum neden wifi açıkmış gibi göstereyimki
AynenKafanmi Guzel Kardesim Konuyu okuduguna eminmisin sen ? Wifi Isteyen Oyun, Uygulamalari Mobil veriyle nasil oynayip uygulamaya giricen ?? Su Konuyu iyice Okuyup Cevap Verin !