Toplama pc uyumlu olmuş mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Gta v kaldırmaz mı????? Çatır Çatır oynarsın kardeşim. Sistem iyi. Amd grafik kartı ve işlemci birlikte iyi gider. Yalnız sapphire yerine Asus tavsiye ederim.
r9 serisinde en asus sorun çıkartıyor eğer nvidia gpulu ise asus iyi fakat radeon gpu ise asusun sorunları çok

haydelanduka

haydelanduka

Üye
    Konu Sahibi
Luck Star

Luck Star

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocam su videoya bir bakin bence.

i3 için mod yaptılar grafikleri gta san andreas gibi oluyor :D inanma bunlar i3 ile çalıştıran yok gibi bişe.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
şimdi texture qualtyi normale alınca ps3 gibi oluyor bütün kaplamaların çözünürlüğü 360p ve 3d çatlaklar sanki boyanmış gibi görünüyor biraz oyun yarım kalıyor bir de 60fps olayı var eğer 60 fps istiyorsanız texture qualty normalden yukarı çıkamaz 750ti ile .
msaa zaten 980 den aşağısı adam gibi açamıyor oyun ps3 deki gibi olur ama 60fps olur çok güzelde oynanır
bence amd almanız daha mantıklı en azından ekran kartını
çünkü nvidia sorun falan da biraz pahallı yani aynı fiyata alabileceğiniz bi radeon kartan daha düşük fps verir
r9 280 veya r9 270x gibi kartalar 750ti baya güçlü kartlar r9 280 760 a bile kafa tutar
işlemci konsunda farkı oyunlarda pek hissetmezsiniz max renderlarda ve benchmarklarda anlaşılır

• Beğen
Tepkiler: -Emre
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
O kadara ne gerek var :D 600 bile fazla
Ben 128 Bit 4 GB Kullanıyorum Az Bence :bilmm Sistem DDR2 Anakart Vs Yani Bİde DDR4e Geçsem 120W Sadece İşlemci Yer Gerisini Sen Düşün Daha USB Çıkışları Var 4 Tane RAM Taksan DÜnyanın Yükü:bilmm
i3 için mod yaptılar grafikleri gta san andreas gibi oluyor :D inanma bunlar i3 ile çalıştıran yok gibi bişe.
Benim Core2 E8200 Mide GTA 5 Açınca İşlemci %99 A Çıksın :D :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben 128 Bit 4 GB Kullanıyorum Az Bence :bilmm Sistem DDR2 Anakart Vs Yani Bİde DDR4e Geçsem 120W Sadece İşlemci Yer Gerisini Sen Düşün Daha USB Çıkışları Var 4 Tane RAM Taksan DÜnyanın Yükü:bilmm

Benim Core2 E8200 Mide GTA 5 Açınca İşlemci %99 A Çıksın :D :D
İşlemci istifa eder gider. :) benim sistem 460watt ile çalışıyordu ama hediye cooler master haf+ 920 kasa ve 850watt güç kaynağı geldi onlarla kullanıyorum sorun yok yine aynı çalışıyor. Yazın sistem yapıcam temiz bi tane yine 5 6 yıl götürsün :)

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
-Emre

-Emre

Üye
Üstteki sisteme bakma i3 den bahsediyoruz hani 2 çekirdek olan. Gta 5 ise 4 çekirdek istiyor.

oyunlarda işlemcinin o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum. Ben de i3 (2120) ve hd6570 (oc800mhz) kullanıyorum. payday 2, CS GO, The Run, ETS 2, Dirt 3, Grid 2, Blur, AC3 gibi oyunlarda 1920x1080 orta ve yüksek (genelde yüksek) ayarlarda 30 fps altına düştüğünü görmedim. Vsync her zaman kapalı.

Luck Star

Luck Star

Üye
oyunlarda işlemcinin o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum. Ben de i3 (2120) ve hd6570 (oc800mhz) kullanıyorum. payday 2, CS GO, The Run, ETS 2, Dirt 3, Grid 2, Blur, AC3 gibi oyunlarda 1920x1080 orta ve yüksek (genelde yüksek) ayarlarda 30 fps altına düştüğünü görmedim. Vsync her zaman kapalı.
Gta 5, 4 çekirdekli işlemci istiyor bunu hıza göre demiyorum ben. En iyi 2 çekirdekli işlemci i3 ama i3 te gta5 çalıştıran veya calissada en düşük ayarda bile oynatan yok. İşlemcinin önemi var tabiki butun işlemi yöneten o sonuçta.

furkankaya559758

Üye
Bence uyumlu ama bütçeyi 1.000 TL daha artırabilirsen benim bilgisayar gibi bir şey önerebilirim. Benim bilgisayar şimdilik çok iyi ayrıca İntel.

haydelanduka

haydelanduka

Üye
    Konu Sahibi
Bence uyumlu ama bütçeyi 1.000 TL daha artırabilirsen benim bilgisayar gibi bir şey önerebilirim. Benim bilgisayar şimdilik çok iyi ayrıca İntel.
Hocam siz bilgisayarinizi nereden toplattiniz ben ankarada oturuyorumda bir yardimci olur musunuz?

Luck Star

Luck Star

Üye
Ankarada exa var mı?

haydelanduka

haydelanduka

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum hocam sanirim yok bakayim bir.

haydelanduka

haydelanduka

Üye
    Konu Sahibi
Yok hocam sadece istanbulda 2 magazasi var.

Luck Star

Luck Star

Üye
Exa da toplarsan kasada ciddi indirim yapılıyor. Ankara'da vatan, gold felan vardır illaki ama bilemiyorum vatan eskiden ucuzu şuan kazık moduna geçti.

haydelanduka

haydelanduka

Üye
    Konu Sahibi
Ya hocam kazik ama ben exanin internetinddn topladim birde vatandan vatan daha ucuz cikti bende anlamadim.

Luck Star

Luck Star

Üye
Exa kasada inidirim yapıyor dedim ama :D Kasa toplamayı toptan alım olarak sayıyıor mesela biz sınıf için 25 klavye almıştık normalde tanesi 41 liraydı kasadan sonra tanesi 25 liraya geldi...

-Emre

-Emre

Üye
Gta 5, 4 çekirdekli işlemci istiyor bunu hıza göre demiyorum ben. En iyi 2 çekirdekli işlemci i3 ama i3 te gta5 çalıştıran veya calissada en düşük ayarda bile oynatan yok. İşlemcinin önemi var tabiki butun işlemi yöneten o sonuçta.

Neyse yaz indirimleri bi gelsin Steame deneriz. Ama ben bunun üstesinden geleceğine inanıyorum (şimdilik) ki yaza doğru da r9 270x almayı planlıyorum

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
bence sadece 8300 işlemciye 990fx bi anakart seç gerisi güzel parçalar

haydelanduka

haydelanduka

Üye
    Konu Sahibi
Hocam benim tek derdim hizli olsun beni 3-4 yil magdur etmesin her oyunu oynamak istemiyorum zaten sadece cs go lol birde gta 5 ekran kalitesi hic onemli degil. Zaten monitorum 1600 e 900 vga girisli. 3-4 yil sonra lise bitince kendim 3-4 binlik bir sistem duzucem. O yuzden benim tek istedigim windows icerisinde gezerken internette gezerken hizli olmasi.

Üst Alt