haydelanduka
Üye
Hocam sistemde harddiski unutmussunuz birde anakarta o kadar para vermesem [emoji2] [emoji2] cunku butcem en fazla 2000 ssdli olursa daha guzel olur. Dedigim gibi benim renderle felan isim yok sadece onumuzdeki 3 yilin oyunlarini bana kasmadan oynatsin yeter. Ekran kalitesi onemli degil. Tek istedigim hiz. Hic hizli bilgisayarim olmadida o yuzden .[emoji22] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]şuan piyasada sıfır msi 990fx chipsetli anakart yok sonuncusunu ben alacaktım onuda torpille başkasına verişler (nasıl oluyorsa alırken vardı sonra kargolarken kalmadığını fark ettiklerini ve para iadesi yapacağız diyerek beni anakartsız bıraktılar bende m5a99fx pro ilr crosshair formula z arasında seçim yaparak fx proyu tercih ettim baktım 200 tlye değecek fazla bi özellik veya avantaj sunmuyor bende rog dan vaz geçtim önerim
m5a99fx evo olabilir benzer özelellikleri var fakat çift x16 slotu YOK PRO dan en büyük farkı diyebilirim yani ben eğer sli yaparsam iki kartda x16 hızında çalışıcak (toplam 40 line var )
fx 8300 395tl
m5a99fx Evo 487tl
2x4gb 1600mhz ram 254
sapphire dual-x r9 285 671tl
senin konuda yadığın kasa 241tl
toplam 2048 tl ve r9 285 yeni mimari (daha az güç tüketiyor isterseniz 500wattlık bi kasa ile bile rahat çalışabilir)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu kart da altarnatif olabilir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu da 970a lı son nesil bi kart