onlar replika telefon bunlar bildiğin marka ve güzel cihazları varÇin üretimi telefon alma kardeşim. Hiç mi teknolojiye atarlanan adamın videolarını izlemedin. Mazallah sonra erkeklik gider haberin olsun. Uzak dur.
onlar replika telefon bunlar bildiğin marka ve güzel cihazları var
Hepsi aynımı emin misin?Çin üretimi telefon alma kardeşim. Hiç mi teknolojiye atarlanan adamın videolarını izlemedin. Mazallah sonra erkeklik gider haberin olsun. Uzak dur.
zopoyu oppo diye okudum ben. zaten benim kastettiğim modellerde bunlar başka bildiğim marka yokMeizu marka tamam da 1.5 Sar değeri var diğerlerinin sar değerini kimse bulamaz bile , kim bilir kaçtır. Replikadan farkı yok hiç birinin. Xiaomi , Meuzi , Oppo hariç alınmaz.
oppo neden türkiyede bayii açmıyor anlamıyorum huawei , oppo güzel cihazlarMeizu marka tamam da 1.5 Sar değeri var diğerlerinin sar değerini kimse bulamaz bile , kim bilir kaçtır. Replikadan farkı yok hiç birinin. Xiaomi , Meuzi , Oppo hariç alınmaz.
Zopo bilindik bir marka degil ama cok guzel. Meizu da cok iyi telefonlar uretiyor. Kardesim ve Ben Ikisini de siparis verdik. Ben zopoyu sectim ve umut ediyorum ki pisman olmam. )) bakalim hangisi iyi olacak )) Bide Zopo ZP999 480 fps slow motion video cekiyormus, onu merak ediyorumHayırlı olsun ne diyelim. Apple konusunda haklısın 1.15 ya da 1.5 gibi bir değerde SAR değeri var. SAR değeri gerçekten çok riskli..