Öneri Zopo mu Meizu mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Mr. Extravaganza

Mr. Extravaganza

Üye
    Konu Sahibi
Zopo mu Meizu mu?
Arkadaslar, bir sitede Zopo ZP999 Lion Heart isimli bir akilli telefon gordum. Arastirdim ve cok guzel bir telefon. Ama Bazi arkadaslar Cin uretimi telefon alma dedi. Siz ne dusunuyorsunuz? Ve Meizu M1 Note mu iyi Zopo ZP999 Lion Heart mi?

Luck Star

Luck Star

Üye
Çin üretimi telefon alma kardeşim. Hiç mi teknolojiye atarlanan adamın videolarını izlemedin. Mazallah sonra erkeklik gider haberin olsun. Uzak dur.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Çin üretimi telefon alma kardeşim. Hiç mi teknolojiye atarlanan adamın videolarını izlemedin. Mazallah sonra erkeklik gider haberin olsun. Uzak dur.
onlar replika telefon bunlar bildiğin marka ve güzel cihazları var

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Luck Star

Luck Star

Üye
onlar replika telefon bunlar bildiğin marka ve güzel cihazları var

Meizu marka tamam da 1.5 Sar değeri var diğerlerinin sar değerini kimse bulamaz bile , kim bilir kaçtır. Replikadan farkı yok hiç birinin. Xiaomi , Meuzi , Oppo hariç alınmaz.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Meizu marka tamam da 1.5 Sar değeri var diğerlerinin sar değerini kimse bulamaz bile , kim bilir kaçtır. Replikadan farkı yok hiç birinin. Xiaomi , Meuzi , Oppo hariç alınmaz.
zopoyu oppo diye okudum ben. zaten benim kastettiğim modellerde bunlar başka bildiğim marka yok

byAndroid

byAndroid

Üye
Ne alaka abi alma falan cinliler hep kalitesiz mi üretiyor. Elbette kötüsü de var iyiside ama meizu,huawei, oppo, zopo falan daha iyi. Meizu tercih et derim

• Beğen
Tepkiler: RetaXter

Emre

Üye
Meizu m1 note

marowak

Üye
oppo neden türkiyede bayii açmıyor anlamıyorum huawei , oppo güzel cihazlar

byAndroid

byAndroid

Üye
Onu geçtim en kralı xiaomi o gelse bi

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Hop mevzu mu var ? Meizu mx4 pro öneririm :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben de farklı bişe yazmadım zaten xiaomi en kaliteli Çin malı ürun üretir başkaları sadece iyi demek için listeye eklenir. İyi olanlar meizu oppo zte Baska da yok zaten.. Lenovo Huawei Asus felan saymıyorum onlar global oldu zaten :)

Buğra

Buğra

Admin
Bu ikisi arasından elbette meizu

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bence ikisinden de uzak dur, bi sorun olur nette arayarak falan çözemezsin pek kimsede yok bu çin malı telefonlar, garantisi nasıldır onu da bilemem, fiyat limitini söylersen yardımcı oluruz Android'in ağır top markalarından bişeyler buluruz. Ama bir çılgınlık edip illa ikisinden birini alcaksan Meizu daha bilindik bir markadır, onu tercih edebilirsin.

Emre

Üye
meizu oppo vb, sağlam adamlar garantisini satıldığı site üstleniyor.

Luck Star

Luck Star

Üye
Telpa, Genpa , KVK da isim itibariyle garanti ve birçok ismini bilmediğim ithalatçı garantileri de var tabii ki ancak bunların her soruna kullanıcı hatası dediğini bir çoğumuz biliyordur umarım. Bu cihazları alırken garantiyi pek düşünmemek gerekiyor şuan Türkiyede bu cihazlardan en alınabilir olanları Meuzi ve Xiaomi'dir. Diğerlerine bulaşmayın derim...

Mr. Extravaganza

Mr. Extravaganza

Üye
    Konu Sahibi
Ben Turkiyede yasamiyorum. SAR degerine bakacak olursak Apple cihazlarin SAR degeri yuksek Ama birine bisey yaptigini duymadim :) Zopo bilindik bir marka degil ama cok guzel. Meizu da cok iyi telefonlar uretiyor. Kardesim ve Ben Ikisini de siparis verdik. Ben zopoyu sectim ve umut ediyorum ki pisman olmam. )) bakalim hangisi iyi olacak )) Bide Zopo ZP999 480 fps slow motion video cekiyormus, onu merak ediyorum

Luck Star

Luck Star

Üye
Hayırlı olsun ne diyelim. Apple konusunda haklısın 1.15 ya da 1.5 gibi bir değerde SAR değeri var. SAR değeri gerçekten çok riskli..

Mr. Extravaganza

Mr. Extravaganza

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun ne diyelim. Apple konusunda haklısın 1.15 ya da 1.5 gibi bir değerde SAR değeri var. SAR değeri gerçekten çok riskli..

Tesekkurler. Evet riskli ama radyasyon yaymayan telefon da yok ) Bir sekilde maruz kaliyoruz

Emre

Üye
Apple ve meizu arasında fark yok ikisinin ürünlerinde foxconn üretiyor ;)