Galaxy S4 Mini İ9190 S4 mini S5 Lollipop Port Rom V4.1 (S6 Uygulamaları) (Son sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

oguzxw

oguzxw

Üye
Ahmet bende uzun zaman romlarla ugrasmadim V4 gectim ama mesaj ing senin mesaj apk bu romda uyumlu degil sanirim kopyaladiktan sonra 0 mg gozukuyor tatildeyim tr ye ceviremiyorum bana tr mesaj uygulamasi lazim google driver a yukleme sansin varmi yada senin kullandigin hangisi
Bu arada romu kulandiktan sonra bilgileri verecem olumlu olumsuz
Abi onu bunu bilmem ama hiza cok onem veriyorsan kucuk kasmalari sevmiyorsan 3 gunde silersin bizim hocalar kopyaya izin veriyo sinav esnasinda ben google chormeyi acip bisi yazana kadar arkadaslarim 2 soruyu yapiyorlar dusun artik

baskahmet

baskahmet

Üye
Ahmet bende uzun zaman romlarla ugrasmadim V4 gectim ama mesaj ing senin mesaj apk bu romda uyumlu degil sanirim kopyaladiktan sonra 0 mg gozukuyor tatildeyim tr ye ceviremiyorum bana tr mesaj uygulamasi lazim google driver a yukleme sansin varmi yada senin kullandigin hangisi
Bu arada romu kulandiktan sonra bilgileri verecem olumlu olumsuz
benim kullandığım bu
Oğuz chromeda kasıyor farklı tarayıcı kullan bu kadar basıt

oguzxw

oguzxw

Üye
benim kullandığım bu
Ula stock kasmiyor chormede chorme onemli benim icin rom cok agir kullandim ben artik kendi gozlerimle gordum romu tobe ettim daha telefona bunu yuklemem

baskahmet

baskahmet

Üye
Ula stock kasmiyor chormede chorme onemli benim icin rom cok agir kullandim ben artik kendi gozlerimle gordum romu tobe ettim daha telefona bunu yuklemem
Bende niye kasmıyor o zaman
Telefonun ile alakalı
Chromeda kasıyor sorunlu
Başka tarayıcı kullan bahaneler için herşey üretiyorsun

Cm 12 geçtin cm12 süper sonra dokunmatik kötü
Stock geçtin şarj süper ram çoğalmıyo 5 gün sonra dokunmatık ulan of of
Bu roma geçtin ilk gün rom süper kasmıyo 2 gün sonra ah chrome ah

Aynen böylesin

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
benim kullandığım bu
Ben bunu indirip kopyaladim priv app ye ama 0 mg gozkuyor bu romda laptopu yanima almadim tr ye ceviremiyorum su an anlamadim bende niye 0 mg gozukuyor

oguzxw

oguzxw

Üye
Bende niye kasmıyor o zaman
Telefonun ile alakalı
Chromeda kasıyor sorunlu
Başka tarayıcı kullan bahaneler için herşey üretiyorsun

Cm 12 geçtin cm12 süper sonra dokunmatik kötü
Stock geçtin şarj süper ram çoğalmıyo 5 gün sonra dokunmatık ulan of of
Bu roma geçtin ilk gün rom süper kasmıyo 2 gün sonra ah chrome ah

Aynen böylesin
Ulan cm ye gecip super diyip bu roma gecince cm kadar hizli diyorsun chorme sorunlu olsa cm de kasardi ben romlarin sorunlarini soyler sikayet ederim sen ama bi roma gecince onu yuceltip duruyorsun ulan ben kendim o romdaydim neyin ne oldugunu biliyorum bi bu roma telefon s5 den iyi oldu s6 yla kapisicak demedigin kaldi hatta sana kalsa suan telefon evrimlesiyo s6 ya donuyor birazdan ucucak dicen biraz buyu lutfen :D neyse tartisma cikarma senle ugrasamam simdi :D

baskahmet

baskahmet

Üye
Ulan cm ye gecip super diyip bu roma gecince cm kadar hizli diyorsun chorme sorunlu olsa cm de kasardi ben romlarin sorunlarini soyler sikayet ederim sen ama bi roma gecince onu yuceltip duruyorsun ulan ben kendim o romdaydim neyin ne oldugunu biliyorum bi bu roma telefon s5 den iyi oldu s6 yla kapisicak demedigin kaldi hatta sana kalsa suan telefon evrimlesiyo s6 ya donuyor birazdan ucucak dicen biraz buyu lutfen :D neyse tartisma cikarma senle ugrasamam simdi :D
Ben gayet büyüğüm küçükçe konuşan sensin
1-Cm ye en son 1 ay önce geçtim nerden biliyon iyi kötü dediğimi
2-Bu romun CHROME sı sorunlu normalde değil
3-2 hafta cm kullandın bana hızı supr diyodun ama cm konusuna çok yavaşladı yazdın
4-Bu rom kasmıyor hiçbir şekilde
5-Hep kullandığın romu övüyorsun

Şimdi kes

oguzxw

oguzxw

Üye
Ben gayet büyüğüm küçükçe konuşan sensin
1-Cm ye en son 1 ay önce geçtim nerden biliyon iyi kötü dediğimi
2-Bu romun CHROME sı sorunlu normalde değil
3-2 hafta cm kullandın bana hızı supr diyodun ama cm konusuna çok yavaşladı yazdın
4-Bu rom kasmıyor hiçbir şekilde
5-Hep kullandığın romu övüyorsun

Şimdi kes
Evet 5.0.2 yi 1 ay kullandigimda kasma vardi az çok sen gayet büyüksün ? Acaba 2003 lumusun ? 7 ye gidiyorsun burda bana atar yapıyorsun
Sen 2 ay once mi ne stocka gectin stock cm den iyi dedin sonra cm gectin cm stocktan iyi sonra s5 roma s5 rom iyi sonra stock stock hepsinden iyi dedin ben kullandigim romu ne olursa olsun savunmuyorum eksi yanlarinida soyluyom sen yuceltip duruyorsun ben kendim kullandim o romu sende de kasmalar oluyor ama kullandigin romu ovuyorsun tamam neyse bişey derken 2 kere düşün benim okulum var isim gucum var senle ugrasamam

baskahmet

baskahmet

Üye
Evet 5.0.2 yi 1 ay kullandigimda kasma vardi az çok sen gayet büyüksün ? Acaba 2003 lumusun ? 7 ye gidiyorsun burda bana atar yapıyorsun
Sen 2 ay once mi ne stocka gectin stock cm den iyi dedin sonra cm gectin cm stocktan iyi sonra s5 roma s5 rom iyi sonra stock stock hepsinden iyi dedin ben kullandigim romu ne olursa olsun savunmuyorum eksi yanlarinida soyluyom sen yuceltip duruyorsun ben kendim kullandim o romu sende de kasmalar oluyor ama kullandigin romu ovuyorsun tamam neyse bişey derken 2 kere düşün benim okulum var isim gucum var senle ugrasamam
2003? O değilde matematiğin çok iyiymiş :hmmm ayrıca akıl yaşta değil baştadır
Sen bi roma geçtinmi ilk gün süper sende gel roma sonra bi hata söylüyon

Bu kısır döngü sende her zaman var

oguzxw

oguzxw

Üye
2003? O değilde matematiğin çok iyiymiş :hmmm ayrıca akıl yaşta değil baştadır
Sen bi roma geçtinmi ilk gün süper sende gel roma sonra bi hata söylüyon

Bu kısır döngü sende her zaman var
Eminnisin sen bi romu kusursuz sanıyirsun gectigin her rom kusursuz senin zaten bende 10 yasimda bu lafi soyluyordum merak etme 16 ıma gelince o lafin oyle olmadigini anladim bi roma ilk gun gectigimde super diycem tabi senin gibi kusursuz hatasiz havalarina girmiyorum...

baskahmet

baskahmet

Üye
Eminnisin sen bi romu kusursuz sanıyirsun gectigin her rom kusursuz senin zaten bende 10 yasimda bu lafi soyluyordum merak etme 16 ıma gelince o lafin oyle olmadigini anladim bi roma ilk gun gectigimde super diycem tabi senin gibi kusursuz hatasiz havalarina girmiyorum...
Ben kendi adıma konuşuyorum sende kasabilir ama bende kasmıyor bunu anlatmaya çalışıyorum
Ayrıca yaşla bi alakası da yok 10 umuda çoktan geçtim

oguzxw

oguzxw

Üye
Ben kendi adıma konuşuyorum sende kasabilir ama bende kasmıyor bunu anlatmaya çalışıyorum
Ayrıca yaşla bi alakası da yok 10 umuda çoktan geçtim
1 Ay Öncemi Ahahaha :D Kardeşim Bak Senle Aynı Telefonu Kullanıyoruz Farkı Yok Dimi Sende S5 Rom Yüklüydü Bendede Aynı Fixler Felan Ayarlara Kadar Aynıydı Bende Hatta Sadece Whatapp Face Vardı Yinede Kasma Yapıyordu Yani Kusra Bakmada Gözümemi İnanayım Sanamı

baskahmet

baskahmet

Üye
1 Ay Öncemi Ahahaha :D Kardeşim Bak Senle Aynı Telefonu Kullanıyoruz Farkı Yok Dimi Sende S5 Rom Yüklüydü Bendede Aynı Fixler Felan Ayarlara Kadar Aynıydı Bende Hatta Sadece Whatapp Face Vardı Yinede Kasma Yapıyordu Yani Kusra Bakmada Gözümemi İnanayım Sanamı
Kardeş bende kasmıyor bu kadar bast

s.savas

Üye
Ben bunu indirip kopyaladim priv app ye ama 0 mg gozkuyor bu romda laptopu yanima almadim tr ye ceviremiyorum su an anlamadim bende niye 0 mg gozukuyor
Ne, normal kurulum yapılıyor nede system/app de çalışıyor. SMS ler İngilizce. More locale 2 de işe yaramıyor.

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Arkadaşlar tatil bitti mesajı tr yaptım ingilizce yer yok sayılır Cm12 de kulandım bayagı aradaki farklar
1. Bu romun sarjzı daha iyi cm 12.1 ye göre
2. Cm 12.1 daha stabil( Cm 12.1 de apk sayısı 114 bu romda 276 dıkkate alınız)
3. Bu rom daha gorsel
4. Bu rom versiyon 2,5 ten sonra gerilemeye başladı.
5. Bana hangisi diye sorsanız Cm 12.1 derim sonuçta stabıl
Ama ben belirli bir sure daha bu romda kalacam. Tşklr