Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Sende de 1520 var resim kalitesi 5+19 çeksekte onedrive da kb boyutunda ama 920 de MB bu neden kaynaklı 1520 de yakınlaştırınca bulanık oluyor ama 920 daha net sanki 1520 nin büyük boyutunu pc ye nasıl aktarıcam anlamadım
onedrive yedekleme kısmında onu seçebiliyorsunuz

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Sende de 1520 var resim kalitesi 5+19 çeksekte onedrive da kb boyutunda ama 920 de MB bu neden kaynaklı 1520 de yakınlaştırınca bulanık oluyor ama 920 daha net sanki 1520 nin büyük boyutunu pc ye nasıl aktarıcam anlamadım
1520 de çektiğin resimler 2 türdür biri düşük kalite resim ismi normaldir diğeri yüksek kalite onda "WP_20130913_19_26_28_Pro__highres" diye adlandırılır ondrive'a büyük ihtimal düşük kalite olanı atıyor pc de ise taktığınızda bu "highres" resimleri görebilir kopyalıya bilirsiniz

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1520 de çektiğin resimler 2 türdür biri düşük kalite resim ismi normaldir diğeri yüksek kalite onda "WP_20130913_19_26_28_Pro__highres" diye adlandırılır ondrive'a büyük ihtimal düşük kalite olanı atıyor pc de ise taktığınızda bu "highres" resimleri görebilir kopyalıya bilirsiniz

Teşekkürler

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Cityman ve Talkman ile ilgili yeni bilgiler var. Öncelikle her iki cihazın da Windows 10 Mobile işletim sistemi ile geleceği belirtiliyor. Cihazların donanımları ise dudak uçuklatacak cinsten.

Cityman

• 5.7 inç, QHD (2560x1440) çözünürlüğe sahip ekran
  • Qualcomm 8 çekirdekli işlemci
  • 3 Gb sistem belleği, 32 Gb dahili hafıza (arttırılabilir)
  • 20 mp arka, 5 mp ön kamera
  • 3300mAh çıkartılabilir pil ile

Talkman

• 5.2 inç, QHD (2560x1440) çözünürlüğe sahip ekran
  • Qualcomm 6 çekirdekli işlemci
  • 3 Gb sistem belleği, 32 Gb dahili hafıza (arttırılabilir)
  • 20 mp arka, 5 mp ön kamera
  • 3000mAh çıkartılabilir pil
Ayrıca her iki cihazda da üçlü led flaş olacağı belirtiliyor.
Dün yazmayı unutmuşum;

Yazılım tarafında da Apple firmasının hand-off sistemine benzer bir özelliğin dahil olacağı söyleniyor sisteme. Bilgisayar üzerinden mikrofonlu bir kulaklık ile gelen aramaların cevaplanabileceği ve geri arama yapılıp, mesaj gönderilebileceği belirtiliyor.

Bunlar ne kadar doğru çıkacak hep birlikte göreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: m542tf
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Ben daha yüksek MPli telefonlar bekliyorum artık. Daha yüksek olmasa bile sensörü büyük olanlar da olabilir. Fotoğrafta ayrıntılara önem veriyorum ben ondan dolayı artık MP olayını ileri taşımalı Microsoft

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben daha yüksek MPli telefonlar bekliyorum artık. Daha yüksek olmasa bile sensörü büyük olanlar da olabilir. Fotoğrafta ayrıntılara önem veriyorum ben ondan dolayı artık MP olayını ileri taşımalı Microsoft

Evet büyük resimler çekebilelim 41 Mp vardı ama arka çıkıntısı daha az ve Mp olarak daha büyük olursa harika olur en azından kendi başıma ürün resmi çekip afiş tarzı şeyler de yapışır malum onlar için yüksek çözünürlüklü fotoğraf gerekli

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Evet büyük resimler çekebilelim 41 Mp vardı ama arka çıkıntısı daha az ve Mp olarak daha büyük olursa harika olur en azından kendi başıma ürün resmi çekip afiş tarzı şeyler de yapışır malum onlar için yüksek çözünürlüklü fotoğraf gerekli
Bizim arkadaşta 1020 düşünüyor ama tavsiye etmiyorum sebebi geleceği olmadığı için.Bakalım ms kamera odaklı telefon çıkarırsa onu tavsiye edeceğim en yakın zamanda çıkarır inşallah

dakamon

dakamon

Üye
Bizim arkadaşta 1020 düşünüyor ama tavsiye etmiyorum sebebi geleceği olmadığı için.Bakalım ms kamera odaklı telefon çıkarırsa onu tavsiye edeceğim en yakın zamanda çıkarır inşallah
Valla bu sene çıkarır mı emin değilim. Çünkü çok talep görmüyor. Onun yerine 20 mp li ama amiral gemi modelleri satmak daha işlerine gelebilir. Bence arkadaşın hiç öyle kamera odaklı telefon beklemsin zaten luminın tüm modellerine kamera odaklı :) 940 çıkınca alsın gözü kapalı :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Valla bu sene çıkarır mı emin değilim. Çünkü çok talep görmüyor. Onun yerine 20 mp li ama amiral gemi modelleri satmak daha işlerine gelebilir. Bence arkadaşın hiç öyle kamera odaklı telefon beklemsin zaten luminın tüm modellerine kamera odaklı :) 940 çıkınca alsın gözü kapalı :)
Aslında 930 tavsiye ettim.Ama 930un durumunu biliyorsunuz o yüzden pekde üstünde durmadım.Aynı şeyleri bende söyledim 20 mp filan yeter sana dedim aklına yatmadı değil ama beklemede işte arkadaş :)

dakamon

dakamon

Üye
Ben 940 xl yi bekliyorum merakla. :)

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benimde bir korkum, kamera konusunda ne kadar başarılı olacağı. Bakalım görelim. Gerçi artık tüm kameralar yeterli seviyenin üzerinde de. Biz açgözlüyüz işte :D.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Benimde bir korkum, kamera konusunda ne kadar başarılı olacağı. Bakalım görelim. Gerçi artık tüm kameralar yeterli seviyenin üzerinde de. Biz açgözlüyüz işte :D.
Hani başta baktığında evet, hepsi çok iyi görünüyor ama detaylara indikçe (ki bunlar küçük detaylar değil) farklar açığa ciddi ciddi çıkıyor. Ben bir arkadaşımın Note 4 telefonuyla 1520mi kıyasladım. Uzaktan bakınca note 4 çok güzel çekiyordu fakat ciddi bir karşılaşmaya sokunca note 4 madara oldu ayıptır söylemesi. Kapalı mekanda flaşlı/flaşsız Renk verme algoritması çok kötü, yakın çekimde flaşsız çekimi çok başarısız, flaşlı çekimde ise flaşın kuvveti ve dağılımı hiç iyi ayarlanmamış. Bunun gibi çok detay vardı karşılaştırdığında. O yüzden her firmanın kamera konusunda dediklerine inanmamak gerek. Ben Lumialara en yakın kalitede çekim yapan Xperia serisini gördüm. Renk vs konularında iPhonelar da iyi de MP olarak rakip olamıyorlar.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ben yeni cihazlardan ziyade windows 10 mobil i bekliyorum, cihazım(1520)sanırım beni bir müddet daha idare edecektir.
Hocam sen wp den çok memnunsun "10" güncellemesi ile 1520 yi 3 yıl daha kullanırsın

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hocam sen wp den çok memnunsun "10" güncellemesi ile 1520 yi 3 yıl daha kullanırsın
Tam olarak öyle değil aslında,ben w10m nin geleceğini iyi gördüğümden ve ara yüzünü çok beğendiğimden w10m deyim,oysa ms.ye kızıp iki kere androidli cihaz denemesi bile yaptım ama ısınamadım.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Talep görmüyor diyordun ama birde şu yönden bakalım 1020 920 ile aynı belki bir iki değişiklik var telefona kameradan başka bir şey koymamış aynı sensor 40,50 Mp neyse arka çıkıntıyı biraz ufaltıp bir amiral gemi yapsa sekiz çekirdekli parmak izi vs ekranı büyük alınır ya

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Belki dediğin gibi ufak Mp yeter hatta 5 bile normal baskı için yeterli ama büyük boy resimler için yüksek çözünürlüklü Mp ler lazım örn 50cm kadar tablo vs onun için en azından 25/30 Mp bekliyorum

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
resimlerin orjinal boyutuyla yüklenmesini istiyorsunuz doğru anladım dimi?
ayarlar-yedekleme- fotoğraf ve videolar en iyi kalite seçmeniz lazım

Çok çok teşekkürler 920 de seçiliyken 1520 de değilmiş bende nerden nasıl oluyor bu diye deli olmuştum hemen ayarladım

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

Üst Alt