İpucu Arkadaşlar Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Acil Yardım
Arkadaşlar babamın iPhone 5S 16GB Gold modeli iOS 8.3 mevcut. Benim Lumia 920'mi birbirleriyle değiştireceğiz. Fakat babamın telefon hafızasındaki kişileri nasıl SIM kartına aktarırız?
Ve iPhone 5S, Nano SIM. Lumia 920 Micro SIM. Sanırım yeni kart çıkarmamız gerekecek. Numaraları kaybetmeden nasıl bu değişimi gerçekleştiririz?
Teşekkürler..

freşa11

freşa11

Üye
Evet kartı değiştirmen lazım en yakın bayiden yeni bir kart isteyebilirsin numara lar için tek tek yazman lazım yapçak bişey yok

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Baban kişilerini Apple kimliğine (iCloud) senkronize ettikten sonra (ayarlarda kişiler yedeklemesi filan olacaktır, o açık olsun) sonra senin Lumiada hesap ayarlarına iCloud hesabını girip senkron edince kişiler de gelecektir aynen.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Baban kişilerini Apple kimliğine (iCloud) senkronize ettikten sonra (ayarlarda kişiler yedeklemesi filan olacaktır, o açık olsun) sonra senin Lumiada hesap ayarlarına iCloud hesabını girip senkron edince kişiler de gelecektir aynen.
Çok teşekkür ederim hocam deneyeceğim fakat nasıl alacağım rehber yedeğini icloud? hesabına

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Çok teşekkür ederim hocam deneyeceğim fakat nasıl alacağım rehber yedeğini icloud? hesabına
ios hiç kullanmadım ama bi dk arkadaştan bi bakayım dönüyorum :) ...................................
Ayarlar > iCloud > "Kişiler"i açık yap

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
ios hiç kullanmadım ama bi dk arkadaştan bi bakayım dönüyorum :) ...................................
Ayarlar > iCloud > "Kişiler"i açık yap
Bu kadarcık mıydı? Şimdi sim hafızası silinse de Lumia 920 de babamın rehber görünecek mi?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
işi garantiye al, sim kartını değiştirmeden önce sen Lumiana babanın icloud hesabını gir, kişiler gelirse -ki gelir- içiniz rahat bi şekilde gidin sim kartınızı değiştirin paşalar gibi kullansın :) rehberiniz hesabınızda güvende olacaktır :oke:

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bazen iclouda hepsi gelmiyor maalesef. Benim tavsiyem sen 920 ile her türlü yedeğini al ve telefonumu sıfırla. Babana sıfırlanmış telefonu verirken verilerimi aktar uygulaması var, onunla iphonedaki tüm kişileri alabilirsin bluetooth yoluyla. Tabi bu arada sen her ihtimale karşı icloud yedeklemede de kişilerini yedeklemiş ol.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Bazen iclouda hepsi gelmiyor maalesef. Benim tavsiyem sen 920 ile her türlü yedeğini al ve telefonumu sıfırla. Babana sıfırlanmış telefonu verirken verilerimi aktar uygulaması var, onunla iphonedaki tüm kişileri alabilirsin bluetooth yoluyla. Tabi bu arada sen her ihtimale karşı icloud yedeklemede de kişilerini yedeklemiş ol.
Verilerimi aktar nasıl yapılıyor hocam?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Verilerimi aktar nasıl yapılıyor hocam?
bu uygulamayı Lumiaya yükle

sonra uygulamaya gir, iphoneu bluetooth üzerinden tanımla, aktaracaklarını seç ve aktar :)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler herkese, sonucu deneyip yazacağım. :)
Arkadaşlar sorunum çözüldü herkese çok teşekkür ediyorum. Belki onlar daha iyi bilir diye konuyu iOS a açmıştım ama Windows Phone bölümü çözebildi.
Temelli iPhone a geçtim ama W10lu cihazları bekliyorum. Bu forumu bu aileyi seviyorum. Teşekkürler tekrar..

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve sfgnrl