Yardım iPhone 5S kişilerimi SIM'e aktarmak?

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5S kişilerimi SIM'e aktarmak?
Arkadaşlar babamın iPhone 5S 16GB Gold modeli iOS 8.3 mevcut. Benim Lumia 920'mi birbirleriyle değiştireceğiz. Fakat babamın telefon hafızasındaki kişileri nasıl SIM kartına aktarırız?
Ve iPhone 5S, Nano SIM. Lumia 920 Micro SIM. Sanırım yeni kart çıkarmamız gerekecek. Numaraları kaybetmeden nasıl bu değişimi gerçekleştiririz?
Teşekkürler..

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Market'te "Contacts Transfer" uygulaması var, incelemenizi öneririm. Umarım faydalı olur ...

foreverthe

foreverthe

Üye
Applestorede My Contacts Backup diye uygulama var bununla iPhone 5S'te ki kişileri mail adresine yollayabilirsiniz. Lumia için de Contacts Transfer adlı uygulamayla yapabilirsiniz.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Benim takıldığım yer, .vcf dosyasını windows os açıyor mu?

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Hiçbirşeye gerek yok her 2 teldede yedekleme yap ardından sim kartları değiştirip yani mikroyu nano nanoyu da mikro yapıp telleri değişin iPhone da mail kişiler takvimler var oraya lumiada kullandığın mail adresini ekle ve simdeki kişileri içeri aktar de yeterli. Lumiada da yine mail ekleyerek yapılabilir. Ben de aynı olayı yaşamıştım lumia dan iPhone a geçtim ve bir operatöre gittim onlar 10 TL istedi vermedim kendim hallettim :)