Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

zbahadir

Üye
Arkadaş doların düşmesi lazım. İnş hazirandan sonra düşer yoksa aldığımız maaşlar bir b.ka yaramayacak. Eskisi gibi 2 tl nin altına inse telefonlarda 3000 tl yerine eskisi gibi 2000 tl yi konuşuruz

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Dolar bilinçli olarak yüksek tutuluyor. Seçimden sonra bir miktar düşer ama 2.5 TL altına düşmeyeceği kesin. Nedenine gelince fiyatı ne kadar yüksek olursa vergisi de o kadar yüksek olur. En azından yakın zamanda olmayacak.

Bir Türk firmasının yerli malı dayatması sonucu fiyatların üzerine ek vergi geldi derken birde bu döviz sorunu çıktı.
Üretici firmalar fiyatlarda ülkelerin alım gücüne göre ayarlama yapacak bilgisayar malzemelerinde olduğu gibi. Ancak o şekilde telefonlar alınabilir fiyatlarda olacak.

gkhntlbs

Üye
arkadaşlar win 10 kurdum güncellemelerim var ama o güncellemeleri yapamıyorum?Bilgisi olan varsa yardım edebilirmi?

ArMaGeDdOn_87

Üye
Arkadaş doların düşmesi lazım. İnş hazirandan sonra düşer yoksa aldığımız maaşlar bir b.ka yaramayacak. Eskisi gibi 2 tl nin altına inse telefonlarda 3000 tl yerine eskisi gibi 2000 tl yi konuşuruz

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
o türk firması yok mu :sinir o firmayı eve sokmam,fiyatların artmasının sebebi o firma :sinir istedikleri kadar fiyat arttırsınlar kesinlikle o firmanın sadece telefon değil hiç bir ürününü satın almam,zaten telefon olarak da alan yok umarım en kısa zamanda piyasadan çekilir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cihaz harika fakat Türkiye ve diğer ülkelerdeki satış rakamını merak ediyorum,biraz araştırcam belki satış rakamlarına ulaşabilirim
Linki paylaşılan İ7 512GB modeli Amerika'da 1950 dolar.
Nawzil twitterda beş gün sonra Microsoft tarihinin en önemli etkinliği düzenlenecek. En önemli oturum ise Build 2015'in ilk günü olacak dedi.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve Esendağlı

ArMaGeDdOn_87

Üye
Linki paylaşılan İ7 512GB modeli Amerika'da 1950 dolar..

ama satış rakamı ne acaba ? yapı olarak ve donanım olarak farklı olsalarda tahminime göre amerikanın tercihi sanırım iPad 2 oluyodur >829 $

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ama satış rakamı ne acaba ? yapı olarak ve donanım olarak farklı olsalarda tahminime göre amerikanın tercihi sanırım iPad 2 oluyodur >829 $
Satış rakamı açıklanıyor. Sadece bu yılın ilk çeyreğinde 732 milyon dolar kar getirdiği bilgisi Microsoft mali raporunda yer aldı.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Linki paylaşılan İ7 512GB modeli Amerika'da 1950 dolar.
Nawzil twitterda beş gün sonra Microsoft tarihinin en önemli etkinliği düzenlenecek. En önemli oturum ise Build 2015'in ilk günü olacak dedi.
Nawzil bu kadar iddialı ise ben bu etkinliği gerçekten merak ettim şimdi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nawzil bu kadar iddialı ise ben bu etkinliği gerçekten merak ettim şimdi.
Demek ki Microsoft da gelişmelerin ya da gelişmemelerin farkında ki böyle ses getirecek bir etkinliğe hazırlanıyor.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

zbahadir

Üye
Fos diye sönmesin de.

Aynı şeyi düşündüm.
Adamlardaki bu tembellik olduğu sürece çok zor.
Bu etkinlikte Windows işletim sistemi ve telefon dışında yeni bir ürün daha tanıtılacak sanırım ben onu merak ediyorum. Tabi etkinliği götürülecek Windows Phone yapısını da. Muhtemelen daha yeni bir yapı olacak. Yeni Windows'un inşallah biraz eli yüzü biraz düzelmiştir.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Aynı şeyi düşündüm.
Adamlardaki bu tembellik olduğu sürece çok zor.
Bu etkinlikte Windows işletim sistemi ve telefon dışında yeni bir ürün daha tanıtılacak sanırım ben onu merak ediyorum. Tabi etkinliği götürülecek Windows Phone yapısını da. Muhtemelen daha yeni bir yapı olacak. Yeni Windows'un inşallah biraz eli yüzü biraz düzelmiştir.
Eli yüzü düzelse bile bizlere gelmesi ayları alır yine :kıskıs:

ArMaGeDdOn_87

Üye
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
o türk firması yok mu :sinir o firmayı eve sokmam,fiyatların artmasının sebebi o firma :sinir istedikleri kadar fiyat arttırsınlar kesinlikle o firmanın sadece telefon değil hiç bir ürününü satın almam,zaten telefon olarak da alan yok umarım en kısa zamanda piyasadan çekilir

Vesteldenmi bahsediyorsun o Türk derken düşmandan bahseder gibisin !

• Beğen
Tepkiler: emz

zbahadir

Üye

Gereksiz yere reklamını yapmak istemedim. :)
O firma üzerine iyidir/kötüdür şeklinde tartışma dönsün istemem. Bizi ilgilendiren tarafı daha çok yerli satılsın diye ithal telefonlara getirilen ek vergi. Faydası oldu mu bence olmadı. Hem yerli telefon değil bir Çin firmasına yaptırılıyor. Adı bile yerli değil :)

Üzerime alındım gibi olmasın konuyu başlatan ben olduğu için yazdım. ;)

ArMaGeDdOn_87

Üye
birde reklamınımı yapçam o firmanın :) zaten takip eden anlıyor ..
bu arada apple 2015 1.çeyrek satış rakamları şu şekilde(ekim-aralık çeyreğinde) ;

1-74,5 milyon iPhone
2-21.5 milyon iPad(geçen yıla oranla %18 düşüş var)
3-5,52 milyon Mac

• Beğen
Tepkiler: zbahadir
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
surface hakkında rakam yok ilginç,ayrıca lumia satışlarınında geçen yıla oranla ciddi oranda düştüğü gözüküyor
Aslında tam tersine. Bu raporlar aynı dönemlerle karşılaştırılır. Yani Nokia bünyesinde Geçen 2014 birinci çeyreği. Bu dönemler karşılaştırıldığında asıl söz konusu. Gerçi Microsoft da bu çeyrek rekoruna göre Lumia satışlarında kar bile etmiş.

Surface satış rakamları neden açıklanmıyor anlamadım ama Microsoft Surface tabletleri ayrı bir kategoriye koyuyor. Zaten sırf Surface Pro 4 tanıtımı fazla gecikmesin diye Windows 10'u bile erkenden vermeye çalışıyorlar diye bilgiler de ortaya atıldı.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Kutucukların arasına dikkat. Soldaki yapı 10070, sağdaki yapı 10052.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: dücane, pirenuri, flutewoddy ve 3 diğerleri
4MaGuS

4MaGuS

Üye

Kutucukların arasına dikkat. Soldaki yapı 10070, sağdaki yapı 10052. Cihaz ise Samsung ATIV S.
inş. direk böyle yapmak yerine mesafa ayarlama falan yapılabilir, yoksa 8.1 de dara alıştık şimdi w10'da mesafaye alıştık yinemi eskisi olucak bence sağdaki daha güzel

Üst Alt