faydası olmadığını nerden biliyorsunuz??? neye göre karar verdiniz?Gereksiz yere reklamını yapmak istemedim.
O firma üzerine iyidir/kötüdür şeklinde tartışma dönsün istemem. Bizi ilgilendiren tarafı daha çok yerli satılsın diye ithal telefonlara getirilen ek vergi. Faydası oldu mu bence olmadı. Hem yerli telefon değil bir Çin firmasına yaptırılıyor. Adı bile yerli değil
Üzerime alındım gibi olmasın konuyu başlatan ben olduğu için yazdım.![]()
büyük ihtimalle 840 830-820 hiç bir şekilde hatırlatmayacak. microsoft nokianın tasarımını kullanamaz.
Ali kemal abi Devprv nin bittiğini bundan sonra insider diye devam edilcek demişti.
Güzel kardeşim ben orda uygulamadan bahsetmedim, sürüm olarak teknik önizlemeden geliştirici önizleme düzeyine geçecekler onu kastettim.
o kasıt orada belli olmuyor ama zaten bende uygulama olarak düşünmemiştim
çünkü buildten sonra da yeni özelliklerle birlikte yine teknik seviyesinde bir güncelleme göreceğiz. Yine hatalar bolca olacak TP deki gibi.faydası olmadığını nerden biliyorsunuz??? neye göre karar verdiniz?
Neden mi karar bu karara vardım. Sizce ekonomi şimdi bu karardan sonra düzeldi mi. O firmanın malları kapış kapış gidiyor mu? Siz aldınız mı mesela?
cık. Tam aksine . Ben ozellikle sizin gibi firmadam soğudum. Cihaz satamıyorsan cenin cihazından devletin hiç vergi almaması için basvuru yaparsın. Diğerlerini zamlasın diye değil...

tabiki bu işlemden sonra ekonomi cuk diye düzelecek diğil öyle bir şey uman yada bekleyende yok zaten. ama bahsettiğiniz firmada öyle bakkal dükkanı muamalesi çekilecek bir işyeri değil. firmada kaç kişinin çalıştığını sadece bu telefon işi için ilave ne kadar istihdam yaratıldığı hakkında bir fikriniz var mı? bir cihazı birebir kopya bile getirseniz 100 lerce istihdam yaratalabiliyorken ki kaldıki cihaz %100 yerli olmadığı gibi %100 yabancı da değil oluşan istihdamı bir düşünün. ben cihazı almadım şuan l520 kullanıyorum ve benim ihtiyaçlarımı zaten gideriyor kaldı ki ben wp den başka bir cihaz almayı düşünmüyorken bana cihaz aldın mı diye damardan soru sormanın mantığı yok. ayrıca o firmanın malları şuan kendi markasından ziyade yıllardır fason üretim yapıyor (hatta benim duyduğum dünyada samsungdan sonra enbüyük 2. fason üretici deniyordu) ürettiği cihazların büyük kısmı (neredeyse tamamına yakını) yurtdışına gönderiliyor (japon sharp,panasonic bizzat gördüğüm markalar) son zamanlarda yeni yeni kendi markasını ön plana çıkarmak için reklam yapmaya başladı. beğenmediğiniz o firma koskoca manisa şehrinin ekonomisini ayakta tutuyor. firmanın ürettiği cihazlardan vergi almamak gibi mantıksız bir amaç olamaz oradaki amaç zaten firmayı desteklemek değil. şöyle düşünün 50" led sony (2014model) tv kampanyalı 2500tl ye 2 ay önce satıştaydı ve bir tv yi aldınızmı en az 5 yılı devririsiniz oysa telefonda öylemi 3000tl ye iphone 6 alan seneye 3500tl ye iphone 7 alacak dışarıya akan kaynağın haddi hesabı yok bir nevi sömürge oluyoruz, amaç yerli malı satarken yabancı malın satışının önüne geçmek yani 1. öncelik dışardan gelenin satışını durdurmak bunuda fiyatları direk artırarak yaparsınız. 1 taşla 2 kuş yani.Neden mi karar bu karara vardım. Sizce ekonomi şimdi bu karardan sonra düzeldi mi. O firmanın malları kapış kapış gidiyor mu? Siz aldınız mı mesela?
bu cumlenize istinaden demştm ama... Sizce ekonomi şimdi bu karardan sonra düzeldi mi. O firmanın malları kapış kapış gidiyor mu? ...
dostum cep telefonlarını neredeyse 1,5 misli paraya kullanıyoruz. Daha da zam mı yaptırılırmış ?tabiki bu işlemden sonra ekonomi cuk diye düzelecek diğil öyle bir şey uman yada bekleyende yok zaten. ama bahsettiğiniz firmada öyle bakkal dükkanı muamalesi çekilecek bir işyeri değil. firmada kaç kişinin çalıştığını sadece bu telefon işi için ilave ne kadar istihdam yaratıldığı hakkında bir fikriniz var mı? bir cihazı birebir kopya bile getirseniz 100 lerce istihdam yaratalabiliyorken ki kaldıki cihaz %100 yerli olmadığı gibi %100 yabancı da değil oluşan istihdamı bir düşünün. ben cihazı almadım şuan l520 kullanıyorum ve benim ihtiyaçlarımı zaten gideriyor kaldı ki ben wp den başka bir cihaz almayı düşünmüyorken bana cihaz aldın mı diye damardan soru sormanın mantığı yok. ayrıca o firmanın malları şuan kendi markasından ziyade yıllardır fason üretim yapıyor (hatta benim duyduğum dünyada samsungdan sonra enbüyük 2. fason üretici deniyordu) ürettiği cihazların büyük kısmı (neredeyse tamamına yakını) yurtdışına gönderiliyor (japon sharp,panasonic bizzat gördüğüm markalar) son zamanlarda yeni yeni kendi markasını ön plana çıkarmak için reklam yapmaya başladı. beğenmediğiniz o firma koskoca manisa şehrinin ekonomisini ayakta tutuyor. firmanın ürettiği cihazlardan vergi almamak gibi mantıksız bir amaç olamaz oradaki amaç zaten firmayı desteklemek değil. şöyle düşünün 50" led sony (2014model) tv kampanyalı 2500tl ye 2 ay önce satıştaydı ve bir tv yi aldınızmı en az 5 yılı devririsiniz oysa telefonda öylemi 3000tl ye iphone 6 alan seneye 3500tl ye iphone 7 alacak dışarıya akan kaynağın haddi hesabı yok bir nevi sömürge oluyoruz, amaç yerli malı satarken yabancı malın satışının önüne geçmek yani 1. öncelik dışardan gelenin satışını durdurmak bunuda fiyatları direk artırarak yaparsınız. 1 taşla 2 kuş yani.
tabiki bu işlemden sonra ekonomi cuk diye düzelecek diğil öyle bir şey uman yada bekleyende yok zaten. ama bahsettiğiniz firmada öyle bakkal dükkanı muamalesi çekilecek bir işyeri değil. firmada kaç kişinin çalıştığını sadece bu telefon işi için ilave ne kadar istihdam yaratıldığı hakkında bir fikriniz var mı? bir cihazı birebir kopya bile getirseniz 100 lerce istihdam yaratalabiliyorken ki kaldıki cihaz %100 yerli olmadığı gibi %100 yabancı da değil oluşan istihdamı bir düşünün. ben cihazı almadım şuan l520 kullanıyorum ve benim ihtiyaçlarımı zaten gideriyor kaldı ki ben wp den başka bir cihaz almayı düşünmüyorken bana cihaz aldın mı diye damardan soru sormanın mantığı yok. ayrıca o firmanın malları şuan kendi markasından ziyade yıllardır fason üretim yapıyor (hatta benim duyduğum dünyada samsungdan sonra enbüyük 2. fason üretici deniyordu) ürettiği cihazların büyük kısmı (neredeyse tamamına yakını) yurtdışına gönderiliyor (japon sharp,panasonic bizzat gördüğüm markalar) son zamanlarda yeni yeni kendi markasını ön plana çıkarmak için reklam yapmaya başladı. beğenmediğiniz o firma koskoca manisa şehrinin ekonomisini ayakta tutuyor. firmanın ürettiği cihazlardan vergi almamak gibi mantıksız bir amaç olamaz oradaki amaç zaten firmayı desteklemek değil. şöyle düşünün 50" led sony (2014model) tv kampanyalı 2500tl ye 2 ay önce satıştaydı ve bir tv yi aldınızmı en az 5 yılı devririsiniz oysa telefonda öylemi 3000tl ye iphone 6 alan seneye 3500tl ye iphone 7 alacak dışarıya akan kaynağın haddi hesabı yok bir nevi sömürge oluyoruz, amaç yerli malı satarken yabancı malın satışının önüne geçmek yani 1. öncelik dışardan gelenin satışını durdurmak bunuda fiyatları direk artırarak yaparsınız. 1 taşla 2 kuş yani.