Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
  • Beğen
Tepkiler: dücane ve yunus-emre-6606

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye

Kutucukların arasına dikkat. Soldaki yapı 10070, sağdaki yapı 10052. Cihaz ise Samsung ATIV S.
Dikkatimi çeken bir şey var, ativ s de kapasitif tuşlar vardı, görseldeki ekran resminde neden sanal tuşlar var? Fake olma ihtimali olabilir mi?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dikkatimi çeken bir şey var, ativ s de kapasitif tuşlar vardı, görseldeki ekran resminde neden sanal tuşlar var? Fake olma ihtimali olabilir mi?
Evet öyle. Galiba yanlış anladım ya da sağdaki Samsung. Ama fake değil, her zamanki sızıntı yapan siteden.

csH

csH

Üye
word preview de gözükmüş

• Beğen
Tepkiler: Sensation
meg1ddo

meg1ddo

Üye

Kutucukların arasına dikkat. Soldaki yapı 10070, sağdaki yapı 10052. Cihaz ise Samsung ATIV S.
Windows 8 den beri hep söylediğim şeydi bu, şu kutucuklarını arasını daraltmalarını hep bekliyordum ornek olarak ta htc sense arayuzundeki karolar arası mesafeyi söylerdim nihayet Microsoft bunu yaptı, daha derli toplu boyle.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar daha demin başıma gelen birşey söyleyeceğim telefonun şarjı %9 du kulaklık taktım şarkı dinliyim diye ilk şarkıda telefonun ekranı siyah olarak takılı kaldı hiç birşeye tepki vermiyordu ama şarkı çalmaya devam ediyordu kulaklığı çıkardım şarkı durdu haliyle fakat soft formatla açayım bari telefonu dedim tepki vermedi.Şarja taktım nasıl olduysa asphalt oyunun sesleri gelmeye başladı ekran hala siyahtı.Soft formata bastım şarjdeyken telefon şarj bitti göstergesi gösterip tekrar açıldı böyle birşey yaşayan var mı?Win 10 3. part kurulu şuan telefonda

dakamon

dakamon

Üye
Build e son 4 gün kaldı. Artık daha fazla sızıntı ve daha ileri yapı numaralarını görmek istiyoruz. Çok daha fazla gelişmiş bir sistem görmek istiyoruz. Artık win10 ile ios android ile aramızdaki aranın kapanmasını istiyoruz. Çok mu istiyoruz? :)
Şimdi Belfiore çıkar yine çok ileri özelliklerin olduğu bi WP10 tanıtır ama biz o seviyeyi ancak aylar sonra görürüz Insider da :) İlk wp10 un tanıtıldığı lansmanı hatırlayın derim :)

skynet

Üye
Şöyle kullanılabilir sağlam bir sürüm gelsede denesek

emz

emz

Üye
Gereksiz yere reklamını yapmak istemedim. :)
O firma üzerine iyidir/kötüdür şeklinde tartışma dönsün istemem. Bizi ilgilendiren tarafı daha çok yerli satılsın diye ithal telefonlara getirilen ek vergi. Faydası oldu mu bence olmadı. Hem yerli telefon değil bir Çin firmasına yaptırılıyor. Adı bile yerli değil :)

Üzerime alındım gibi olmasın konuyu başlatan ben olduğu için yazdım. ;)

Çok yanlış düşünüyorsunuz ama. Tamam vestel belki iyi cihazlar çıkarıp da bunları yapsaydı belki böyle olmazdı ama birde şu var. Aldığımız tüm cihazlar ithal olarak geliyor. Amaç ise şu yıllardır samsung a, lg ye, ve birkaç büyük markaya daha söyleniyor bu Türkiye tarafından. Bizim ülkemizde gelin bir üretim tesisi açın bizde sizden bu ithalat vergisiniz almayalım. Aslında yapılanın en büyük sebebi bu. Hatta şöyle söyleyeyim eğer bu dediğimi yapmamaya devam ederlerse gerçekten yıllık bazda çok fazla satış yapılan Türkiye'deki satışları çok düşecek çünkü bu daha başlangıç. Bu vergiler seçimlerden sonra daha da katlanacak. Seneye çok daha zor olacak alması. Bakalım kim kazanacak ama onu bilemiyorum :oke:

• Beğen
Tepkiler: zbahadir ve dilmenibrahim
braayn

braayn

Üye
Builde az kaldı diyoruz ama bu adamlar buildde sağlam bir yapıyıda gösterse hemen verebileceklerini sanmıyorum.Çünkü bir çok modelle bu yapıyı hazır ettiler mi ? 2.yapıda verdikleri bütün modeller buildde tanıtacakları yapıyı kısa bir süre sonra dağıtırlarsa bu Ms olmuş derim...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sanırım fazla sürmez gelmesi,buildin sonrasında daha stabil bir surum yayınlanır.
Build'le birlikte W10 Developer Preview'e geçilecek muhtemelen.
İnşallah daha sağlıklı ve stabil bir sürüm olur.
Şu anki sürüm resmen mağara sürümü gibi, hantal ve kararsız.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve yunus-emre-6606
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Gereksiz yere reklamını yapmak istemedim. :)
O firma üzerine iyidir/kötüdür şeklinde tartışma dönsün istemem. Bizi ilgilendiren tarafı daha çok yerli satılsın diye ithal telefonlara getirilen ek vergi. Faydası oldu mu bence olmadı. Hem yerli telefon değil bir Çin firmasına yaptırılıyor. Adı bile yerli değil :)

Üzerime alındım gibi olmasın konuyu başlatan ben olduğu için yazdım. ;)
tamamen haklısın fiyatlar düşmedi tabi zaten ülkemizde ben fiyatların düştüğünü hiç görmedim reklam konusuna gelince defalarca burada marka yazıyoruz iyi ürün yapan satar yapamayan silinir gider su akar yolunu bulur önemli değil
Ya birde fimalar daha çok Wp kullansalar yada her marka model iki üç farklı yazılım ile cihaz üretse de isteyen istediğini alsa

• Beğen
Tepkiler: zbahadir
Bay H

Bay H

Üye

Oynanmamış, orijinal görselin çözünürlüğü 720x1280p ve paylaşılan yere baktığımda Ativ S ibaresine rastlamadım. Eğer WmPwr yayınlayan kişi ile birebir görüşmediyse çözünürlük ve sanal tuşlardan yola çıkarak cihazın Lumia 730/735 olduğunu söyleyebiliriz.

dakamon

dakamon

Üye
Build'le birlikte W10 Developer Preview'e geçilecek muhtemelen.
İnşallah daha sağlıklı ve stabil bir sürüm olur.
Şu anki sürüm resmen mağara sürümü gibi, hantal ve kararsız.
Ali kemal abi Devprv nin bittiğini bundan sonra insider diye devam edilcek demişti.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Oynanmamış, orijinal görselin çözünürlüğü 720x1280p ve paylaşılan yere baktığımda Ativ S ibaresine rastlamadım. Eğer WmPwr yayınlayan kişi ile birebir görüşmediyse çözünürlük ve sanal tuşlardan yola çıkarak cihazın Lumia 730/735 olduğunu söyleyebiliriz.

Evet ben de şimdi düzenledim mesajımı.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Sanal tuşlar ativ s'de interop unlock ile aktiv edilebiliyor ve bu polonyalı wp sayfasının kendi yaptığı ativ s rom'u bile var.
Yani görseller kesinlikle ativ s'den.

meg1ddo

meg1ddo

Üye

resimde sanal tuşları alt bara oranladığımızda 1520 gibi büyük ekranlı bir telefon ait olabileceğini soyleyebiliriz 4,7 yada 5.0 inçlik telefonlarda kapasitif tuşlar alt barı boydan boya kaplıyor nerdeyse ama burda ortada kalmış tuşlar sağ ve sol da büyük boşluk var, sanal tuşlu büyük ekranlı bir wp telefon da yok bildiğim kadarıyla, ilginç bir durum.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
resimde sanal tuşları alt bara oranladığımızda 1520 gibi büyük ekranlı bir telefon ait olabileceğini soyleyebiliriz 4,7 yada 5.0 inçlik telefonlarda kapasitif tuşlar alt barı boydan boya kaplıyor nerdeyse ama burda ortada kalmış tuşlar sağ ve sol da büyük boşluk var, sanal tuşlu büyük ekranlı bir wp telefon da yok bildiğim kadarıyla, ilginç bir durum.
Sanal tuşlar interop unlock ile aktiv edilebiliyor ve wmpoweruser'e göre scaling sorunu olabilirmiş ama görseller ativ s'den!!

Üst Alt