braayn
Üye
Bende soldakini beğendim .karoların arasındaki mesafeyi biz belirleyebilsek iyi olur.
Kutucukların arasına dikkat. Soldaki yapı 10070, sağdaki yapı 10052. Cihaz ise Samsung ATIV S.
Bende soldakini beğendim .karoların arasındaki mesafeyi biz belirleyebilsek iyi olur.
Kutucukların arasına dikkat. Soldaki yapı 10070, sağdaki yapı 10052. Cihaz ise Samsung ATIV S.
Dikkatimi çeken bir şey var, ativ s de kapasitif tuşlar vardı, görseldeki ekran resminde neden sanal tuşlar var? Fake olma ihtimali olabilir mi?
Evet öyle. Galiba yanlış anladım ya da sağdaki Samsung. Ama fake değil, her zamanki sızıntı yapan siteden.Dikkatimi çeken bir şey var, ativ s de kapasitif tuşlar vardı, görseldeki ekran resminde neden sanal tuşlar var? Fake olma ihtimali olabilir mi?
Windows 8 den beri hep söylediğim şeydi bu, şu kutucuklarını arasını daraltmalarını hep bekliyordum ornek olarak ta htc sense arayuzundeki karolar arası mesafeyi söylerdim nihayet Microsoft bunu yaptı, daha derli toplu boyle.

İlk wp10 un tanıtıldığı lansmanı hatırlayın derim 

Sanırım fazla sürmez gelmesi,buildin sonrasında daha stabil bir surum yayınlanır.Şöyle kullanılabilir sağlam bir sürüm gelsede denesek
Gereksiz yere reklamını yapmak istemedim.
O firma üzerine iyidir/kötüdür şeklinde tartışma dönsün istemem. Bizi ilgilendiren tarafı daha çok yerli satılsın diye ithal telefonlara getirilen ek vergi. Faydası oldu mu bence olmadı. Hem yerli telefon değil bir Çin firmasına yaptırılıyor. Adı bile yerli değil
Üzerime alındım gibi olmasın konuyu başlatan ben olduğu için yazdım.![]()

Build'le birlikte W10 Developer Preview'e geçilecek muhtemelen.Sanırım fazla sürmez gelmesi,buildin sonrasında daha stabil bir surum yayınlanır.
tamamen haklısın fiyatlar düşmedi tabi zaten ülkemizde ben fiyatların düştüğünü hiç görmedim reklam konusuna gelince defalarca burada marka yazıyoruz iyi ürün yapan satar yapamayan silinir gider su akar yolunu bulur önemli değilGereksiz yere reklamını yapmak istemedim.
O firma üzerine iyidir/kötüdür şeklinde tartışma dönsün istemem. Bizi ilgilendiren tarafı daha çok yerli satılsın diye ithal telefonlara getirilen ek vergi. Faydası oldu mu bence olmadı. Hem yerli telefon değil bir Çin firmasına yaptırılıyor. Adı bile yerli değil
Üzerime alındım gibi olmasın konuyu başlatan ben olduğu için yazdım.![]()
Ali kemal abi Devprv nin bittiğini bundan sonra insider diye devam edilcek demişti.Build'le birlikte W10 Developer Preview'e geçilecek muhtemelen.
İnşallah daha sağlıklı ve stabil bir sürüm olur.
Şu anki sürüm resmen mağara sürümü gibi, hantal ve kararsız.
Evet ben de şimdi düzenledim mesajımı.Oynanmamış, orijinal görselin çözünürlüğü 720x1280p ve paylaşılan yere baktığımda Ativ S ibaresine rastlamadım. Eğer WmPwr yayınlayan kişi ile birebir görüşmediyse çözünürlük ve sanal tuşlardan yola çıkarak cihazın Lumia 730/735 olduğunu söyleyebiliriz.
resimde sanal tuşları alt bara oranladığımızda 1520 gibi büyük ekranlı bir telefon ait olabileceğini soyleyebiliriz 4,7 yada 5.0 inçlik telefonlarda kapasitif tuşlar alt barı boydan boya kaplıyor nerdeyse ama burda ortada kalmış tuşlar sağ ve sol da büyük boşluk var, sanal tuşlu büyük ekranlı bir wp telefon da yok bildiğim kadarıyla, ilginç bir durum.Oynanmamış, orijinal görselin çözünürlüğü 720x1280p ve paylaşılan yere baktığımda Ativ S ibaresine rastlamadım. Eğer WmPwr yayınlayan kişi ile birebir görüşmediyse çözünürlük ve sanal tuşlardan yola çıkarak cihazın Lumia 730/735 olduğunu söyleyebiliriz.
Sanal tuşlar interop unlock ile aktiv edilebiliyor ve wmpoweruser'e göre scaling sorunu olabilirmiş ama görseller ativ s'den!!resimde sanal tuşları alt bara oranladığımızda 1520 gibi büyük ekranlı bir telefon ait olabileceğini soyleyebiliriz 4,7 yada 5.0 inçlik telefonlarda kapasitif tuşlar alt barı boydan boya kaplıyor nerdeyse ama burda ortada kalmış tuşlar sağ ve sol da büyük boşluk var, sanal tuşlu büyük ekranlı bir wp telefon da yok bildiğim kadarıyla, ilginç bir durum.