iPhone 6 plus 3499 TL olan "128 GB" olan fiyatıdır,16 GB fiyatı iseValla olsun. 3000 hatta 4000 lira oldun ama o parayı hak etsin.
Bahsettiğiniz cihaz ya da bizi bu beklentiye yönelten açıklamaya göre;
tablet pazarında bir Surface Pro 3 gerçeği var. Ayrıntılarına girmeyeceğim bilenler bilmeyenlere anlatsın. Cihaz resmen profesyonel oyun laptoplarına kafa tutuyor. Hem de bu durum hala devam ediyor ve Surface Pro 3 neredeyse iki yıllık bir tablet. Aynı etkiyi akıllı telefon pazarında oluşturacak bir cihazının de ciddi paralar ödenebilir. Sonuçta 3000 liraya satılan Galaxy S6 Edge ve 3500 liraya satılan iphone 6 Plus gerçeğini de göz ardı etmemek lazım
Yukardaki yazıda tamda bunu demek istedim fiyat yüksekliği hiç ama hiç önemli değil burada nelerin kaç paraya satıldığını insanlarda alım gücünün ne kadar fazla olduğu aşikar tabi belli bir pazardan bahsediyorum Ultra amiral denilem cihaz ezber bozacak ise mobile pazarı sil baştan dedirtecek herkezi sıfırdan başlatacak bir cihaz satılır ben özgürün orataya attığı bu şeyden sonra heyecanlandım bakalım neler gelecek 29 nisan için konu açmayı bir canlı yayın gibi düşünüyormusunuz bu arada ?Valla olsun. 3000 hatta 4000 lira oldun ama o parayı hak etsin.
tablet pazarında bir Surface Pro 3 gerçeği var. Ayrıntılarına girmeyeceğim bilenler bilmeyenlere anlatsın. Cihaz resmen profesyonel oyun laptoplarına kafa tutuyor. Hem de bu durum hala devam ediyor ve Surface Pro 3 neredeyse iki yıllık bir tablet. Aynı etkiyi akıllı telefon pazarında oluşturacak bir cihazının de ciddi paralar ödenebilir. Sonuçta 3000 liraya satılan Galaxy S6 Edge ve 3500 liraya satılan iphone 6 Plus gerçeğini de göz ardı etmemek lazım
ben mağazayı çok kullanmıyorum çok etki ettiğine de inanmıyorum benim görüşüm tabi sizlerin görüşüne de saygım sonsuziPhone 6 plus 3499 TL olan "128 GB" olan fiyatıdır,16 GB fiyatı iseLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız>2849 TL dir,bu arada en yüksek donanımı koysa dahi o mağaza gelişmeden kimse 3000 TL wp ye para vermez,
3 bin 4 bin tl ye de kaç kişi! o telefonu alır merak ediyorum. Çünkü WP bi ios yada android değil. Türkiye de marka değeri çok ama çok düşük. Adam o kadar parayı gidip iphone a veririm der ki bu giib insanları da biliyorum bi yerde de haklılar en popüler ne ise onu almak istiyorlar. Ama gerçekten ciddi ciddi sistemi bilen ve amiral gemi modeli isteyen arkadaşlar kesenin ağzını açabilir. Ben şahsi görüşümü söyleyeyim telefona 3000 vermeyi hiç istemem 2500 max veririm. eğer 2500 e güzel bi amiral gemi çıkarırsa alırım yoksa orta segment devamValla olsun. 3000 hatta 4000 lira oldun ama o parayı hak etsin.

Arkadaşlar Türkiye'de 6.000 Türk Lirası (Yazı ile: Altı Bin) fiyatla tablet satılıyor. Siz diyorsunuz ki 3000-4000 lira Windows Phone telefona verilmez. İyi de Windows 10 güncellemesi ile gelecek bu cihazın neler getireceği, profesyonel algı oluşturucu reklamlarda nelerin kullanılacağı belli değil. Şu anda bir algı var vatandaşta. Ama o algı da doğuştan veya içgüdüsel gelişen bir şey değil. Yine reklamlarla insanların bilinç altına yerleştirildi. Aynı şekilde yeni bir algı daha oluşturulabilir. Yeter ki buna ortam hazırlayacak cihaz üretilsin.
Hangi tablet? :-o
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dun bu tableti gördüm, Her bakımdan harika.
Tabi o parayı hakedip haketmediğini bilemiyorum.
Ama performans, görüntü ve işlevsellik açısından çok işe yarıyor,
Klavyenin mıknatıslı olması ve yakınlaştırdığında "Şaaakkkkk" diye de ekranla senkronize olurken bütünleşmesi güzeldi : ) ) )
Arkadaşlar Türkiye'de 6.000 Türk Lirası (Yazı ile: Altı Bin) fiyatla tablet satılıyor. Siz diyorsunuz ki 3000-4000 lira Windows Phone telefona verilmez. İyi de Windows 10 güncellemesi ile gelecek bu cihazın neler getireceği, profesyonel algı oluşturucu reklamlarda nelerin kullanılacağı belli değil. Şu anda bir algı var vatandaşta. Ama o algı da doğuştan veya içgüdüsel gelişen bir şey değil. Yine reklamlarla insanların bilinç altına yerleştirildi. Aynı şekilde yeni bir algı daha oluşturulabilir. Yeter ki buna ortam hazırlayacak cihaz üretilsin.
doğrudur ama ben işim gereği çok gezerim daha hiç o tableti alıpta kullanananını görmedim ki 2 yıldır piyasada demiştiniz diye hatırlıyorum başka bir konuda. bu arada ben bu aşamada tabletlerin gerekliliğine pek inanmıyorum. biraz profesyonellere dönük bir cihaz genelde bilim kurgu filmlerinde olur ya ellerinde saydam bir tablet hızlı hızlı bişiler yaparlar bana biraz imaj hariç pek bir işe yaramıyor düşüncesi veriyor. sınırlı bir kullanım alanları var ve ebatlarından dolayı mobiliteside zor o yüzden işime yarar diyip alanlar aslında pekde işe yaramadığını görüyor. ipad alan bir arkadaşa sormuştum ne yapıyorsun diye (bende ilk tabletimi almayı düşündüğüm zamandı) bol bol fotoğraf çekiyorum demişti. yanlışım olmasın ama sanırım steve jobs un söylemişti tabletlerin pek fazla geleceğinin olmadığını. (BB nin yeni CEo su da olabilir hangisi hatırlamıyorum).Arkadaşlar Türkiye'de 6.000 Türk Lirası (Yazı ile: Altı Bin) fiyatla tablet satılıyor. Siz diyorsunuz ki 3000-4000 lira Windows Phone telefona verilmez. İyi de Windows 10 güncellemesi ile gelecek bu cihazın neler getireceği, profesyonel algı oluşturucu reklamlarda nelerin kullanılacağı belli değil. Şu anda bir algı var vatandaşta. Ama o algı da doğuştan veya içgüdüsel gelişen bir şey değil. Yine reklamlarla insanların bilinç altına yerleştirildi. Aynı şekilde yeni bir algı daha oluşturulabilir. Yeter ki buna ortam hazırlayacak cihaz üretilsin.
cihaz harika fakat Türkiye ve diğer ülkelerdeki satış rakamını merak ediyorum,biraz araştırcam belki satış rakamlarına ulaşabilirimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kesinlikle haklısın fiyat hiç önemli değil iyi olsun marka yapsın Ms tabi marka ama apple gibi telefon sektöründe büyüyecek onun içinde ses getirecek bir işler yapmalı bence bunu da başarabilecek güçteArkadaşlar Türkiye'de 6.000 Türk Lirası (Yazı ile: Altı Bin) fiyatla tablet satılıyor. Siz diyorsunuz ki 3000-4000 lira Windows Phone telefona verilmez. İyi de Windows 10 güncellemesi ile gelecek bu cihazın neler getireceği, profesyonel algı oluşturucu reklamlarda nelerin kullanılacağı belli değil. Şu anda bir algı var vatandaşta. Ama o algı da doğuştan veya içgüdüsel gelişen bir şey değil. Yine reklamlarla insanların bilinç altına yerleştirildi. Aynı şekilde yeni bir algı daha oluşturulabilir. Yeter ki buna ortam hazırlayacak cihaz üretilsin.
ama o kötü mallar içindir Ms kötü değil bence sadece biraz daha donanımlı cihaz çıkarmalıAtalarımız ne demiş :
Her malın bir kör alıcısı vardır
nadide eserler piyasada çok bulunmaz zaten win10 ile bence çok iyi şeyler olacak bu MS ni son kozu yoksa silinirler piyasadandoğrudur ama ben işim gereği çok gezerim daha hiç o tableti alıpta kullanananını görmedim ki 2 yıldır piyasada demiştiniz diye hatırlıyorum başka bir konuda. bu arada ben bu aşamada tabletlerin gerekliliğine pek inanmıyorum. biraz profesyonellere dönük bir cihaz genelde bilim kurgu filmlerinde olur ya ellerinde saydam bir tablet hızlı hızlı bişiler yaparlar bana biraz imaj hariç pek bir işe yaramıyor düşüncesi veriyor. sınırlı bir kullanım alanları var ve ebatlarından dolayı mobiliteside zor o yüzden işime yarar diyip alanlar aslında pekde işe yaramadığını görüyor. ipad alan bir arkadaşa sormuştum ne yapıyorsun diye (bende ilk tabletimi almayı düşündüğüm zamandı) bol bol fotoğraf çekiyorum demişti. yanlışım olmasın ama sanırım steve jobs un söylemişti tabletlerin pek fazla geleceğinin olmadığını. (BB nin yeni CEo su da olabilir hangisi hatırlamıyorum).