dilmenibrahim
Üye
Bakalım build de bizi ne bekleyecek !
Bende merakla bekliyorum son beş gün
Bakalım build de bizi ne bekleyecek !
Arkadaş doların düşmesi lazım. İnş hazirandan sonra düşer yoksa aldığımız maaşlar bir b.ka yaramayacak. Eskisi gibi 2 tl nin altına inse telefonlarda 3000 tl yerine eskisi gibi 2000 tl yi konuşuruz
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
O uygulamaları kaldırıp tekrar yüklearkadaşlar win 10 kurdum güncellemelerim var ama o güncellemeleri yapamıyorum?Bilgisi olan varsa yardım edebilirmi?
o türk firması yok muArkadaş doların düşmesi lazım. İnş hazirandan sonra düşer yoksa aldığımız maaşlar bir b.ka yaramayacak. Eskisi gibi 2 tl nin altına inse telefonlarda 3000 tl yerine eskisi gibi 2000 tl yi konuşuruz
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
o firmayı eve sokmam,fiyatların artmasının sebebi o firma
istedikleri kadar fiyat arttırsınlar kesinlikle o firmanın sadece telefon değil hiç bir ürününü satın almam,zaten telefon olarak da alan yok umarım en kısa zamanda piyasadan çekilirLinki paylaşılan İ7 512GB modeli Amerika'da 1950 dolar.cihaz harika fakat Türkiye ve diğer ülkelerdeki satış rakamını merak ediyorum,biraz araştırcam belki satış rakamlarına ulaşabilirim
Linki paylaşılan İ7 512GB modeli Amerika'da 1950 dolar..
Satış rakamı açıklanıyor. Sadece bu yılın ilk çeyreğinde 732 milyon dolar kar getirdiği bilgisi Microsoft mali raporunda yer aldı.ama satış rakamı ne acaba ? yapı olarak ve donanım olarak farklı olsalarda tahminime göre amerikanın tercihi sanırım iPad 2 oluyodurLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız>829 $
Nawzil bu kadar iddialı ise ben bu etkinliği gerçekten merak ettim şimdi.Linki paylaşılan İ7 512GB modeli Amerika'da 1950 dolar.
Nawzil twitterda beş gün sonra Microsoft tarihinin en önemli etkinliği düzenlenecek. En önemli oturum ise Build 2015'in ilk günü olacak dedi.
Demek ki Microsoft da gelişmelerin ya da gelişmemelerin farkında ki böyle ses getirecek bir etkinliğe hazırlanıyor.Nawzil bu kadar iddialı ise ben bu etkinliği gerçekten merak ettim şimdi.
Fos diye sönmesin de.Demek ki Microsoft da gelişmelerin ya da gelişmemelerin farkında ki böyle ses getirecek bir etkinliğe hazırlanıyor.
Fos diye sönmesin de.
Eli yüzü düzelse bile bizlere gelmesi ayları alır yineAynı şeyi düşündüm.
Adamlardaki bu tembellik olduğu sürece çok zor.
Bu etkinlikte Windows işletim sistemi ve telefon dışında yeni bir ürün daha tanıtılacak sanırım ben onu merak ediyorum. Tabi etkinliği götürülecek Windows Phone yapısını da. Muhtemelen daha yeni bir yapı olacak. Yeni Windows'un inşallah biraz eli yüzü biraz düzelmiştir.

surface hakkında rakam yok ilginç,ayrıca lumia satışlarınında geçen yıla oranla ciddi oranda düştüğü gözüküyorSatış rakamı açıklanıyor. Sadece bu yılın ilk çeyreğinde 732 milyon dolar kar getirdiği bilgisi Microsoft mali raporunda yer aldı.
o türk firması yok muo firmayı eve sokmam,fiyatların artmasının sebebi o firma
istedikleri kadar fiyat arttırsınlar kesinlikle o firmanın sadece telefon değil hiç bir ürününü satın almam,zaten telefon olarak da alan yok umarım en kısa zamanda piyasadan çekilir
Vesteldenmi bahsediyorsun o Türk derken düşmandan bahseder gibisin !

birde reklamınımı yapçam o firmanınVesteldenmi bahsediyorsun o Türk derken düşmandan bahseder gibisin !
zaten takip eden anlıyor ..Aslında tam tersine. Bu raporlar aynı dönemlerle karşılaştırılır. Yani Nokia bünyesinde Geçen 2014 birinci çeyreği. Bu dönemler karşılaştırıldığında asıl söz konusu. Gerçi Microsoft da bu çeyrek rekoruna göre Lumia satışlarında kar bile etmiş.surface hakkında rakam yok ilginç,ayrıca lumia satışlarınında geçen yıla oranla ciddi oranda düştüğü gözüküyor
inş. direk böyle yapmak yerine mesafa ayarlama falan yapılabilir, yoksa 8.1 de dara alıştık şimdi w10'da mesafaye alıştık yinemi eskisi olucak bence sağdaki daha güzel
Kutucukların arasına dikkat. Soldaki yapı 10070, sağdaki yapı 10052. Cihaz ise Samsung ATIV S.