saygılarİmei yedeği alırsanız sorun olmaz romun yedeğinide alırsanız imei geri gelmezse hızlıca yedeğe dönebilirsiniyi günler kolay gelsin bu romu yüklemiştim ve gayet memnunum. 2 kişiyede daha yükledim biri beğenmedi ama romunu 4.3 norveç orjinal sürüme geçirebilirmiyim acaba bu 4.4.2 oldugu için soruyorum. bi sorun olur mu? cevabı akşama işten sonra kontrol edicem umarım her zaman ki gibi ilgilenirsinizsaygılar
Teşekkürler bi iki gune musait oldugumda telefonu alip orjinal roma döndürmeye calisicam Ve sonucu yazarim yapip yapamadigimiİmei yedeği alırsanız sorun olmaz romun yedeğinide alırsanız imei geri gelmezse hızlıca yedeğe dönebilirsin
Arkadaslar samsung klavyede harfleRin sag ustunde noktalama isaretleri var. onlari nasil kaldirabilirm..elwktrik kesintisi olduğunda baz istasyonlar öncelikli görevi olan iletişimi devam ettirmek için gereksiz olan internet bağlantısını devredışı bırakırlar.
birde aşırı yoğunluk nedeniyle iletişim belli bir istanyonda toplanması nedeniyle aramalarada da kesinti olabilmektedir.
Ana ekrana basili tut. Ana ekran ayarlarina gir orda my pullup secenegine tik koy devre disi olurBir soru daha. Şu ana ekrandayken orta tuşa bas çek yaptığımızda gelen pull up fakejap galiba adı onu nası iptal ederim. Uygulamayı devre dışı bıraktım bu seferde google play e yönlendiriyor.
Eski romu temizlememişsindir eski rom dosyalarını philz ile temizleyinMerhaba arkadaslar bu sabah telefonu acinca surekli gapps ve googleplay hizmetler durduldu hatasi verdi ve bunu surekli yapti kesintisiz internetden bazi seyleri arastirdim sonuc olarak yine husran oldu bu romu Kullaniyorum acaba cozumu varmi lutfen yardim edin iyi gunler
Eski romu temizlemistim yaklasik olarak 3-4 aydir kullaniyorum bu romu bu zamana kadar herhangi bir sikinti yoktu hersey bugun basladi durup dururken ne yapmam lazim yeni rom mu atayim yoksa herhangi bir cozumu varmi bu sorunun ?Eski romu temizlememişsindir eski rom dosyalarını philz ile temizleyin
Eski romu temizlemistim yaklasik olarak 3-4 aydir kullaniyorum bu romu bu zamana kadar herhangi bir sikinti yoktu hersey bugun basladi durup dururken ne yapmam lazim yeni rom mu atayim yoksa herhangi bir cozumu varmi bu sorunun ?
Peki ilginiz icin tesekkur ederim sirasi degil ama hangi romu kurmaliyim sizce ?Sebebi bilmiyorum sorun oluyorsa tekrar kur
Görsellik olarak blekota note 4 qs de stabillik olarak daha iyi blekota note 4 te 3g görüntülü görüşme düzgün çalışmıyorPeki ilginiz icin tesekkur ederim sirasi degil ama hangi romu kurmaliyim sizce ?
Hocam yardim ettiginiz icin tesekkur ederim iyi gunlerGörsellik olarak blekota note 4 qs de stabillik olarak daha iyi blekota note 4 te 3g görüntülü görüşme düzgün çalışmıyor
Qs rom var android 4.4.2 o daha stabil bu rom da stabil s5 e benziyor ama bazen rehberde hata veriyormuş blekpta note 4 romda var note 4 arayüzü var onun stabilliği biraz daha az ve 3g üzerinden görüntülü görüşme tam çalışmıyorMerhaba arkadaslar romu yüklemek istiyorum ama stabilmi 4.3 yerini tutarmi arayiz felan degisecek donar takilir mi yada bu romdan daha iyisi varmi
Ben bunu yüklesem menun kalirmiyim yani 4.3 den daha iyi olurmuQs rom var android 4.4.2 o daha stabil bu rom da stabil s5 e benziyor ama bazen rehberde hata veriyormuş blekpta note 4 romda var note 4 arayüzü var onun stabilliği biraz daha az ve 3g üzerinden görüntülü görüşme tam çalışmıyor
Denemende fayda var beğenmezsen 4.3 roma geri dönersinBen bunu yüklesem menun kalirmiyim yani 4.3 den daha iyi olurmu