Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

Toprak38

Üye
şu menü tuşuyla açılan son uygulamalar penceresini normal s3 teki gibi orta tuşa basılı tutma şekline getirebilirmiyiz?
Edit: Bikaç sayfa geriye gidince bi arkadaşın daha sormuş olduğunu gördüm ve yaptım kolay gelsin.

Son düzenleme:

Mementovivere

Üye
Arama ekranı full eski haline getirmek istiyorum nasıl yapabilirim.. Forumda biraz aradım.. bulamadım.. Arama gelince siyah ekranda uzun süre beklemesi söz konusu.. eski şekliyle değiştirsem belki çare olur.. Flaş dosyasını bulamadım bir türlü acaba romun içinde mevcut mu dire flaşlamak için?

Toprak38

Üye
Bir soru daha. Şu ana ekrandayken orta tuşa bas çek yaptığımızda gelen pull up fakejap galiba adı onu nası iptal ederim. Uygulamayı devre dışı bıraktım bu seferde google play e yönlendiriyor.

scarface--

scarface--

Üye
iyi günler kolay gelsin bu romu yüklemiştim ve gayet memnunum. 2 kişiyede daha yükledim biri beğenmedi ama romunu 4.3 norveç orjinal sürüme geçirebilirmiyim acaba bu 4.4.2 oldugu için soruyorum. bi sorun olur mu? cevabı akşama işten sonra kontrol edicem umarım her zaman ki gibi ilgilenirsiniz :) saygılar

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
iyi günler kolay gelsin bu romu yüklemiştim ve gayet memnunum. 2 kişiyede daha yükledim biri beğenmedi ama romunu 4.3 norveç orjinal sürüme geçirebilirmiyim acaba bu 4.4.2 oldugu için soruyorum. bi sorun olur mu? cevabı akşama işten sonra kontrol edicem umarım her zaman ki gibi ilgilenirsiniz :) saygılar
İmei yedeği alırsanız sorun olmaz romun yedeğinide alırsanız imei geri gelmezse hızlıca yedeğe dönebilirsin

scarface--

scarface--

Üye
İmei yedeği alırsanız sorun olmaz romun yedeğinide alırsanız imei geri gelmezse hızlıca yedeğe dönebilirsin
Teşekkürler bi iki gune musait oldugumda telefonu alip orjinal roma döndürmeye calisicam Ve sonucu yazarim yapip yapamadigimi

oguz7493

Üye
Arkadaşlar elinde bu romun default_gain.conf dosyasi bulunan varsa paylaşabilir mi

shankss

Üye
elwktrik kesintisi olduğunda baz istasyonlar öncelikli görevi olan iletişimi devam ettirmek için gereksiz olan internet bağlantısını devredışı bırakırlar.
birde aşırı yoğunluk nedeniyle iletişim belli bir istanyonda toplanması nedeniyle aramalarada da kesinti olabilmektedir.
Arkadaslar samsung klavyede harfleRin sag ustunde noktalama isaretleri var. onlari nasil kaldirabilirm..
Bir soru daha. Şu ana ekrandayken orta tuşa bas çek yaptığımızda gelen pull up fakejap galiba adı onu nası iptal ederim. Uygulamayı devre dışı bıraktım bu seferde google play e yönlendiriyor.
Ana ekrana basili tut. Ana ekran ayarlarina gir orda my pullup secenegine tik koy devre disi olur
Samsung klavyede harflerin sag ustunde noktalama isaretleri var onlari nasil kaldirabilirim ..
Arkadsslar samsung klavyede harflerin sag ustunde noktalama isaretleri var da onu nasil kaldirabilirm

yankeefb

yankeefb

Üye
Merhaba arkadaslar bu sabah telefonu acinca surekli gapps ve googleplay hizmetler durduldu hatasi verdi ve bunu surekli yapti kesintisiz internetden bazi seyleri arastirdim sonuc olarak yine husran oldu bu romu Kullaniyorum acaba cozumu varmi lutfen yardim edin iyi gunler

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaslar bu sabah telefonu acinca surekli gapps ve googleplay hizmetler durduldu hatasi verdi ve bunu surekli yapti kesintisiz internetden bazi seyleri arastirdim sonuc olarak yine husran oldu bu romu Kullaniyorum acaba cozumu varmi lutfen yardim edin iyi gunler
Eski romu temizlememişsindir eski rom dosyalarını philz ile temizleyin

shankss

Üye
Hocam blekota s5 rom kullaniyorum. samsung klavyede harflerin sag ustunde noktalama isaretleri var onlari nasil kaldirabilirm

yankeefb

yankeefb

Üye
Eski romu temizlememişsindir eski rom dosyalarını philz ile temizleyin
Eski romu temizlemistim yaklasik olarak 3-4 aydir kullaniyorum bu romu bu zamana kadar herhangi bir sikinti yoktu hersey bugun basladi durup dururken ne yapmam lazim yeni rom mu atayim yoksa herhangi bir cozumu varmi bu sorunun ?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Sebebi bilmiyorum sorun oluyorsa tekrar kur
Eski romu temizlemistim yaklasik olarak 3-4 aydir kullaniyorum bu romu bu zamana kadar herhangi bir sikinti yoktu hersey bugun basladi durup dururken ne yapmam lazim yeni rom mu atayim yoksa herhangi bir cozumu varmi bu sorunun ?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Peki ilginiz icin tesekkur ederim sirasi degil ama hangi romu kurmaliyim sizce ?
Görsellik olarak blekota note 4 qs de stabillik olarak daha iyi blekota note 4 te 3g görüntülü görüşme düzgün çalışmıyor

• Beğen
Tepkiler: helppo
yankeefb

yankeefb

Üye
Görsellik olarak blekota note 4 qs de stabillik olarak daha iyi blekota note 4 te 3g görüntülü görüşme düzgün çalışmıyor
Hocam yardim ettiginiz icin tesekkur ederim iyi gunler

• Beğen
Tepkiler: burak1553
incebey38

incebey38

Üye
Merhaba arkadaslar romu yüklemek istiyorum ama stabilmi 4.3 yerini tutarmi arayiz felan degisecek donar takilir mi yada bu romdan daha iyisi varmi
Birde resimdeki gibi hertarafta maxcicepmi yaziyorr ??? Yoksa sizmi eklediniz

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaslar romu yüklemek istiyorum ama stabilmi 4.3 yerini tutarmi arayiz felan degisecek donar takilir mi yada bu romdan daha iyisi varmi
Qs rom var android 4.4.2 o daha stabil bu rom da stabil s5 e benziyor ama bazen rehberde hata veriyormuş blekpta note 4 romda var note 4 arayüzü var onun stabilliği biraz daha az ve 3g üzerinden görüntülü görüşme tam çalışmıyor

Edit:Macicep yazılarını ben ekledim konu farklı sitelerde yayınlanmazın diye

• Beğen
Tepkiler: helppo
incebey38

incebey38

Üye
Qs rom var android 4.4.2 o daha stabil bu rom da stabil s5 e benziyor ama bazen rehberde hata veriyormuş blekpta note 4 romda var note 4 arayüzü var onun stabilliği biraz daha az ve 3g üzerinden görüntülü görüşme tam çalışmıyor
Ben bunu yüklesem menun kalirmiyim yani 4.3 den daha iyi olurmu

Üst Alt