Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

hevale_egit

Üye
Güncelleme geldi ancak sadece bilgisayar üzerinden diyor normal telefon üzerinden yapılmaz mı

0MG90

0MG90

Üye
Hayır. Pc Companion boşuna yapılmadı arkadaşlar kullanın yani.

hevale_egit

Üye
Pc companion ile nasıl yapılır

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
PC Companion şart tabiki neticede büyük güncelleme. Ayrıca nasıl yapılacağını program o kadar iyi anlatıyor ki burda sormanıza gerek yok her yönergeyi dikkatlice uygulayın. Ben de sonunda Android 5.0.2 sürümüne geçtim de zaten telefon hızlıydı şimdi animasyonlar da hızlanmış.

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK

ant.vit

Üye
Ben 1 ay önce falan aldım Hepsiburada'dan 2015/2. hafta üretimi yeni üretimlerden ve D6503 modeli yani 4g'li model çıktı. Ancak malesef önceki dönemlerde çıkan gürültü engelleyici kulaklık ile gelmedi, normal kulaklık geldi, ben ayrıyetten Sony malı başka bir kulaklık aldım. Fonotel garantili, başka da ne yazsam bilemedim öyle işte :)
Ayrıca bilmeyenler için yeni güncellemenin getirecekleri Sony sitesinden alıntıdır. Ben en çok uygulamaların SD karta taşınmasına sevinmiştim.

Bu yazılıma dahildir
  • Sony\'nin Android 5.0 - Lollipop özellikli son yazılım deneyimi
  • Google Material Design tabanlı yeni bir görünüm ve his
  • Akıllı kilit ekranı bildirimleri ve özelleştirilebilir ayarlar
  • Çoklu kullanıcı profilleri ve misafir modu
  • Depolama optimizasyonu; uygulamaları SD karta taşıyabilirsiniz
Satın alırken modeli belirttinizmi yoksa şansınıza öylemi geldi?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Satın alırken modeli belirttinizmi yoksa şansınıza öylemi geldi?
Açıkcası şansıma öyle denk geldi. Hepsiburada'nın Z2 stokları genelde 2 haftada bir bittiği için her zaman yeni üretim telefon gelme olasılığı çok daha yüksek tabi ama tabi D6502 modeli denk gelen var mı bu konuda bir bilgim yok.

theyunus

theyunus

Üye
Az öncede dualshock 3 siparisi verdim telefon için. Kullanan var mı aramızda ?
Mediamarkta ps4 joystick bağladım bluetooth ile mükemmel uyum sorunsuz ve takılmadan oyun oynanabiliyor. Xperia z2 ile...

danismaz61

Üye
Banada geldi arkadaşlar pc ile güncelleniyor dün gece güncelledim

alfo9403

alfo9403

Üye
Ben guncelledim daha önceki rootlu haline göre bu Türkiye romu daha stabil ama kullanışsız.

kapadokyalıusta

Üye
arkadaşlar bilgisayarı olmayan nasıl güncelleyecek

alfo9403

alfo9403

Üye
İnternet cafeden yapar
Bence çok saçma mobil teknolojinin bu kadar yaygınlaştığı dunyada hala bilgisayara mahkum etmek nedir telefon indirsin kursun eskiden böyleydi. Bosuna cep bilgisayarı demiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: key43 ve ŞenolTÜRK
0MG90

0MG90

Üye
Uzatacak bir şey yok bence. Bunu bize değil Sony'e söylemen lazım.

alfo9403

alfo9403

Üye
Bizde sony e yakınıyoruz

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar illaki vardır ya yapmayın şimdi. 2 bin liralık cihazınız var. Ayrıca böyle büyük güncellemelerde OTA ile güncellemektense PC'den güncellemek çok daha temiz oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108, ŞenolTÜRK ve burak_102
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bilgisayar illaki vardır ya yapmayın şimdi. 2 bin liralık cihazınız var. Ayrıca böyle büyük güncellemelerde OTA ile güncellemektense PC'den güncellemek çok daha temiz oluyor.
Katılıyorum. Açıkcası böyle üst düzey bir telefon kullanan birinde pc olmaması imkansız gibi bişey, 600 tl'ye bile rahatlıkla bulunabilen laptopların, hatta 300-350 tl'ye bile Windows tabletlerin(Toshiba/Casper/Hometech vb.) olduğunu varsayarsak bence suçlu Sony değil kullanıcıdır :)

alfo9403

alfo9403

Üye
Valla yok demiyorum sahsen bende 3 tane var ama gerek yok bi zahmet wifiden de guncellesin şimdi. Suan samsungta nasil bilmiyorum da note2 kullanırken wifiden alıyordu

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Takip ediyorsanız bu gibi şeyleri her markanın telefonu için Nexus için bile okumuşsunuzdur benzer yorumları. OTA ile güncelledikten sonra bazı sorunlar olabiliyor. Özellikle böyle büyük güncellemelerde. Bir şeyler çakışabiliyor. OTA ile güncellemeyi Sony de verir, bundan öncesinde veriyordu sonrasında da verecektir, belki ilerde ki günlerde gelir OTA ile de. Vermemelerinin 2 sebebi olabilir;
1. dediğim gibi olası sorunları engellemek için kullanıcıyı PC Comp. 'a mahkum etmek istemişlerdir.
2. OTA daha geç ulaşır, ileri de gelecektir.

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
alfo9403

alfo9403

Üye
Telefona 5.0 yukledikten sonra şarjı bitmek bilmedi herkeste böyle mi? 17 saat oldu sabah 8 den beri elimdende düşmedi bide.

theyunus

theyunus

Üye
Evet telefon da güncelleme gelmiş 5.0 görünüyor 5.0.1 gelecek deniyordu...
Telefondan direkt güncelleme yapayım mı sizce ?

Üst Alt