Satın alırken modeli belirttinizmi yoksa şansınıza öylemi geldi?Ben 1 ay önce falan aldım Hepsiburada'dan 2015/2. hafta üretimi yeni üretimlerden ve D6503 modeli yani 4g'li model çıktı. Ancak malesef önceki dönemlerde çıkan gürültü engelleyici kulaklık ile gelmedi, normal kulaklık geldi, ben ayrıyetten Sony malı başka bir kulaklık aldım. Fonotel garantili, başka da ne yazsam bilemedim öyle işte
Ayrıca bilmeyenler için yeni güncellemenin getirecekleri Sony sitesinden alıntıdır. Ben en çok uygulamaların SD karta taşınmasına sevinmiştim.
Bu yazılıma dahildir
- Sony\'nin Android 5.0 - Lollipop özellikli son yazılım deneyimi
- Google Material Design tabanlı yeni bir görünüm ve his
- Akıllı kilit ekranı bildirimleri ve özelleştirilebilir ayarlar
- Çoklu kullanıcı profilleri ve misafir modu
- Depolama optimizasyonu; uygulamaları SD karta taşıyabilirsiniz
Açıkcası şansıma öyle denk geldi. Hepsiburada'nın Z2 stokları genelde 2 haftada bir bittiği için her zaman yeni üretim telefon gelme olasılığı çok daha yüksek tabi ama tabi D6502 modeli denk gelen var mı bu konuda bir bilgim yok.Satın alırken modeli belirttinizmi yoksa şansınıza öylemi geldi?
Mediamarkta ps4 joystick bağladım bluetooth ile mükemmel uyum sorunsuz ve takılmadan oyun oynanabiliyor. Xperia z2 ile...Az öncede dualshock 3 siparisi verdim telefon için. Kullanan var mı aramızda ?
İnternet cafeden yapararkadaşlar bilgisayarı olmayan nasıl güncelleyecek
Bence çok saçma mobil teknolojinin bu kadar yaygınlaştığı dunyada hala bilgisayara mahkum etmek nedir telefon indirsin kursun eskiden böyleydi. Bosuna cep bilgisayarı demiyoruz.İnternet cafeden yapar
Katılıyorum. Açıkcası böyle üst düzey bir telefon kullanan birinde pc olmaması imkansız gibi bişey, 600 tl'ye bile rahatlıkla bulunabilen laptopların, hatta 300-350 tl'ye bile Windows tabletlerin(Toshiba/Casper/Hometech vb.) olduğunu varsayarsak bence suçlu Sony değil kullanıcıdırBilgisayar illaki vardır ya yapmayın şimdi. 2 bin liralık cihazınız var. Ayrıca böyle büyük güncellemelerde OTA ile güncellemektense PC'den güncellemek çok daha temiz oluyor.

Valla yok demiyorum sahsen bende 3 tane var ama gerek yok bi zahmet wifiden de guncellesin şimdi. Suan samsungta nasil bilmiyorum da note2 kullanırken wifiden alıyorduBilgisayar illaki vardır ya yapmayın şimdi. 2 bin liralık cihazınız var. Ayrıca böyle büyük güncellemelerde OTA ile güncellemektense PC'den güncellemek çok daha temiz oluyor.