Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

alfo9403

alfo9403

Üye

ant.vit

Üye
Maalesef ben denemistim olmadı. N11 gibi yerlerden bakın ben sony Turkiye garantili cihazı 1288tlye mal ettim
Araştırdığım kadarıyla D6502 modeli 4G li değilmiş diye D6503 modelini istiyordum. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

alfo9403

alfo9403

Üye
Araştırdığım kadarıyla D6502 modeli 4G li değilmiş diye D6503 modelini istiyordum. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
Evet D6503 Türkiue garantili cihazlardaki model ve 4g li. Tabiki yıl sonuna kadar bir ise yaramicak 4g. Uzun süreli kullanım için alınması gerekir.

key43

key43

Üye
Ben Sony Center'dan almıştım. Bence internetten almak yerine önerebilirim.

alfo9403

alfo9403

Üye
Ben Sony Center'dan almıştım. Bence internetten almak yerine önerebilirim.
İkiside aynı garanti netten alıncada Sony Türkiye garantili ve garanti firması aynı sony center dan alıncada aynı garanti ve firma. Arada sadece 300tl kadad fark var 1599 idi kampanyalarla felan 1288e mal ettim. Bu gittigidiyor cadde de sony center var bazrn yüzde 7 yüzde 5 indirim yapıyor artı kartada puan veriyor takip edip kampanyadan almanızı tavsiye ederim :)

theyunus

theyunus

Üye
İnternette yeni model olmaz ilk çıkan modelleri gönderirler genel itibari ile

alfo9403

alfo9403

Üye
Ne alaka ben en son üretimi istedim ve geldi
Valla bende en son seri istedim son seri geldi :) satıcıyla irtibat kurmak lazım. Adam dediki bize gelen telin hangi seri odugunu acmadan bilimeyiz sadece satışımız hızlı sürekli yenileniyor ondan elimizde hep yeni mal gelir dedi. Dediği gibi de çıkıo yorumlara bakmak lazı kim ne demiş

man20

man20

Üye
Valla bende en son seri istedim son seri geldi :) satıcıyla irtibat kurmak lazım. Adam dediki bize gelen telin hangi seri odugunu acmadan bilimeyiz sadece satışımız hızlı sürekli yenileniyor ondan elimizde hep yeni mal gelir dedi. Dediği gibi de çıkıo yorumlara bakmak lazı kim ne demiş
Siz nerden almıştınız.

archh

Üye
Güncelleme geldi diyolar bi kontrol edin millet :-)

archh

Üye
Bu bilgi nerden geldi? çünkü Sony sitesindede en son sürüm 4.4.4 gözüküyor hala
İş yerindeyim resim atamıcam şimdi biraz face gruplarını takip ederseniz görürsünüz :-)

0MG90

0MG90

Üye
TR 4.4.4'teyim bişey çıkmadı

zencibitc

zencibitc

Üye
Kısa sürede 5.1 geliyo çoğu hata çekirdekte düzeltilcek sonyde kendi hatalarını çözdümü tamamdır

0MG90

0MG90

Üye
İnşallah çözer
Stamina sinirimi bozmuştu zaten

Üst Alt