Bu video sayesinde oyunu nasıl OYNAMAMAMIZ gerektiğini de görmüş oldukMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızWindows mağaza logosu geldi

Ya bende silah bir kere sıkıyor ondan sonra silah çalışmıyor
Aynısı ilk baştaki Kerpeten için de geçerli maalesef bir kez vuruyor ondan sonra tık yok. Bu sorunu yaşayan tek ben miyim?
Silip tekrar yüklemem bir işe yaramıyor.
İnşallah yakın zamanda güncellenir ama pek umudum yok bu konuda.Hayir ayni sorunu bende yasiyorum. Cok sIkIci bir durum.. Silip tekrar yükledim, fakat degisen birsey yok malesef

Güncelleme geldi ve sorun giderilmiş
@dücane
ios güncellemesini bekliyeceksin benim iphone'da aynı problem varoyunda bi sorun daha var ben ipadımdaki id le giriş yaptıgımda telefonda giriyo ama tabletde update veriyor girmiyo oyuna çözüm bilen varmı
Aslında androidde 512 mb cihazlarda çalışıyor grafikler tabi daha düşük ama oynanıyor belkide sizede güncelleme ile gelebilir512'li cihazlara gelme ihtimali varmı ?
512 mb ramlı örnek ipad 2de performans sorunları yaşanıyormuş, gelme ihtimali var lakin oyun tam verimli çalışmayabilir.512'li cihazlara gelme ihtimali varmı ?
Evet bazen mağazada görmüyor bazen görüyor ama bu seferde yüklerken hata veriyor telefona format attıktan sonra yüklemeyi denedim oldu ama inerkenn telefon bekledemeydi tuş kilidi açık olacak ve mağazadan birşey indirmeyeceksin bitene kadar ben böyle yukledimm oynuyorumw10 güncellemesi ile lumia 920 de oynayamıyorum yani oyunu yükleyemeyirum sizdede öle bir durum yani desteklenmeme durumu varmı