Onay almama derken?Ne gibi sorunlardan dolayı onay vermeyebilirler ki?Tam kodlanmaması filan mı?İlk uygulamaları olunca bazen uzun sürüyor. Tabi onay almayabilir de
Valla Microsoft onlarca kriterde denetliyor. Yanlış bir izin, hatlı bir kodlama, ram kullanımı yönetimi herhangi biri olabilir.Onay almama derken?Ne gibi sorunlardan dolayı onay vermeyebilirler ki?Tam kodlanmaması filan mı?
2012 çıkışlı p1Kurdum oynadım lumia 820 de ara sıra ufak takılmalar dışında gayet akıcı ve medium kalite de oynatıyor. Ben çok beğendim bu performansı. 2 senelik telefon1gb ramli. Aynı yıl çıkan aynı segmentteki android telefonlarda da görmek isterdim bu oyunun performansını
acaba nasıl diye
![]()
Kurdum oynadım lumia 820 de ara sıra ufak takılmalar dışında gayet akıcı ve medium kalite de oynatıyor. Ben çok beğendim bu performansı. 2 senelik telefon1gb ramli. Aynı yıl çıkan aynı segmentteki android telefonlarda da görmek isterdim bu oyunun performansını
acaba nasıl diye
![]()

teşekkür ederim hocam iptal ettim tekrar oyuna girdim yine aynı playa basınca başladı data indirmeye ben de anlamadım ki :SValla bende yükleme işlemi kısa sürmüştü bilemedim şimdi. Yülemeyi iptal et tekrar yüklemeyi bi dene.