Luck Star Kardeşim nerdeyse senin ilk anlatım yayınladığından beri botu sorunsuz şekilde kullanıyorum. Arada çok uzun süre oyunda kaldınız diyip oyundan atıyor başkada bişey yok. Ama bu programdan beri işçilerim boş kalmadı kasam boş kalmadı. Çok hızlı şekilde ilerliyorum sayende teşekkür etmek için yazdım. Eğer daha güncel daha yayarlı sıkıntılı sürümü çıkarsa bilgimiz olursa seviniriz.
Ben teşekkür ederim . En güncel sürüm olarak 5.8 var ancak stabil değil . Otomatik duvar basma ve asker bırakma hızları falan ayarlanabiliyor bir sürü çeşitli ayarlar var güzel ancak sorunsuz değil . Bu sürüm sorunsuz ve böyle olmasa kalkıp forumda konu bile açmazdım çünkü çok fazla şikayet eden olurdu .
6 Saat oyunda kalınca 5 dk oyundan atıyor sonra kendi otomatik giriyor buna çözüm yok .
Ayrıca bot yüzünden ban yeme olayı yok tekrar diyorum hiç bir yerde savaş tekrarı paylaşmayın, köyünüz ile yan yana bot programı açıkken resim çekip paylaşmayın, globalde ve klanda bottan bahsetmeyin. Zombi gibi oyunu açın botta Start deyin olay bu kadar. 3. - 4. haftaya giriyorum ben günde ortalama 10-20 saat arası açık kalıyor. Dikkat ederseniz hiç bir şey olmaz.
teamwierden yardım edecek kimse yokmu acaba
Mesaj attım.