Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

Burak Esen

Üye
Hocam 2 günlük ban yedim program sıkıntılı. Dün öğlen kullanmaya başlamıştım 2 günde banladılar

kayhanovic

Üye
Oyun icinde bot kullandigini dile getirdin mi?

Burak Esen

Üye
Yok oyun içinde konusmadım biz zaten klanda pek konusmayız whatsapp kullanıyoruz genelde klan içinde sadece savaş muhabbetleri döner. Küreselde bugüne kadar birşey yazmış birisi değilim zaten

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Hocam 2 günlük ban yedim program sıkıntılı. Dün öğlen kullanmaya başlamıştım 2 günde banladılar
3 haftadir 7|24 kullaniyorum. Sen bottan yememişsin belli.

Bi arkadasin sikayet etmis yoksa anlamalari imkansiz. Ban sebebine bak.

sebo7

sebo7

Üye
Hocam programı kurdum kullanıyorum çok beğendim herşeyini paylaşımın için teşekkürler. Yalnız bir sorum olacak ustaya çıkıp 5. İşçiyi alıcaktım bu programı sadece köy binasına saldıracak şekilde ayarlıyabiliyormuyuz? Köy binasını alsın çıksın maden fln önemli değil. Bu arada botun 5.8i çıkmış onu indirdim ben
ustaya çıkmak o kadar kolay değil tavsiyem 2300 den sonra ana binanı dışarı koy en fazla 10 kupa gidiyor. domuzla dal en az 15 kupa gelir +5 kupa karın oluyor en az. 2400 kupadan sonra 9 seviye koy kalmıyor ortalıkta full 10 seviye ve genelde hepsi full oluyor :D sıkıntı büyük tabi şansda lazım. ben çıkarken çok zorlandım 1 saat arayıp dalacak yer bulamayıp çıktığımda intikam yiyip 45-50 kupa düştüğümde çok oldu bi arkadas kastığında 1 haftada 1800 kupadan ustaya rahatça çıkmıştı
3 haftadir 7|24 kullaniyorum. Sen bottan yememişsin belli.

Bi arkadasin sikayet etmis yoksa anlamalari imkansiz. Ban sebebine bak.
botu ilk kurduğumda uygunsuz içerik ve farklı dil kullanımı diye 1 gün bende ban yemiştim. ancak ne uygunsuz içerik nede farklı dil kullandım 1 gün diye üstünde durmadım acaba botmu diye düşünmedim değil :)
Yok oyun içinde konusmadım biz zaten klanda pek konusmayız whatsapp kullanıyoruz genelde klan içinde sadece savaş muhabbetleri döner. Küreselde bugüne kadar birşey yazmış birisi değilim zaten
bot da klan kalesi aktif mi ? kendisi istek talep edioyr ya bunla ilgili bir sıkıntı olabilir bence.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Bot olsa burda ilk benim yemem lazim. Ayrica hep farkli dilde oynuykrum. Uygunsuz icerik globalde kufut etmek :)

kayhanovic

Üye
Bana altın lazım. Gel gelelim iksir daha hizli toplaniyor. 4 bir yandan okcu ve barbar deniyorum. Dev 7 ile denedim. Sonuc basarisiz oldu. Akilsizca dalinmamasi gereken köylere daliyorlar.

zorbey27

zorbey27

Üye
bendede bu hata veriyor :S

Line 29 (File"C:\Users\MaguXX\AppData\Local\Temp\Rar$DIa0.424\COC Bot.au3"):

#include "COC Bot\Global Variables.au3"

Error: Error opening the file.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
bendede bu hata veriyor :S

Line 29 (File"C:\Users\MaguXX\AppData\Local\Temp\Rar$DIa0.424\COC Bot.au3"):

#include "COC Bot\Global Variables.au3"

Error: Error opening the file.
Botu baştan indir , rar dosyasindakileri klasöre cikart ve oyle calistir. Autoİt yuklediniz degil mi ?

zorbey27

zorbey27

Üye
teamwierden yardım edecek kimse yokmu acaba

sartre

sartre

Üye
:smdance:

seco199

Üye
Luck Star Kardeşim nerdeyse senin ilk anlatım yayınladığından beri botu sorunsuz şekilde kullanıyorum. Arada çok uzun süre oyunda kaldınız diyip oyundan atıyor başkada bişey yok. Ama bu programdan beri işçilerim boş kalmadı kasam boş kalmadı. Çok hızlı şekilde ilerliyorum sayende teşekkür etmek için yazdım. Eğer daha güncel daha yayarlı sıkıntılı sürümü çıkarsa bilgimiz olursa seviniriz.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Luck Star Kardeşim nerdeyse senin ilk anlatım yayınladığından beri botu sorunsuz şekilde kullanıyorum. Arada çok uzun süre oyunda kaldınız diyip oyundan atıyor başkada bişey yok. Ama bu programdan beri işçilerim boş kalmadı kasam boş kalmadı. Çok hızlı şekilde ilerliyorum sayende teşekkür etmek için yazdım. Eğer daha güncel daha yayarlı sıkıntılı sürümü çıkarsa bilgimiz olursa seviniriz.

Ben teşekkür ederim . En güncel sürüm olarak 5.8 var ancak stabil değil . Otomatik duvar basma ve asker bırakma hızları falan ayarlanabiliyor bir sürü çeşitli ayarlar var güzel ancak sorunsuz değil . Bu sürüm sorunsuz ve böyle olmasa kalkıp forumda konu bile açmazdım çünkü çok fazla şikayet eden olurdu .

6 Saat oyunda kalınca 5 dk oyundan atıyor sonra kendi otomatik giriyor buna çözüm yok .

Ayrıca bot yüzünden ban yeme olayı yok tekrar diyorum hiç bir yerde savaş tekrarı paylaşmayın, köyünüz ile yan yana bot programı açıkken resim çekip paylaşmayın, globalde ve klanda bottan bahsetmeyin. Zombi gibi oyunu açın botta Start deyin olay bu kadar. 3. - 4. haftaya giriyorum ben günde ortalama 10-20 saat arası açık kalıyor. Dikkat ederseniz hiç bir şey olmaz.
teamwierden yardım edecek kimse yokmu acaba
Mesaj attım.

kayhanovic

Üye
Bu uygulama ingilizce olmak zorunda mi? Bazen bir arama yapiyor sorma 1 saat tariyor.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Bu uygulama ingilizce olmak zorunda mi? Bazen bir arama yapiyor sorma 1 saat tariyor.

Değil. 5.7.2 sürümünde kesinlikle İngilizce olması lazımdı ondan dolayı öyle bir açıklama girdim ama şimdi kaldırıyorum.

DDPROG

Üye
Botu kurdum 4 -5 gündür kullanıyorum. Ban korkusu vardıda daha yemedik :D Neyse sayende çok seri şekilde duvar basıyorum. Ayrıca inşaatçılarda son hız çalışıyo. Saolasın :)

c5-00

c5-00

Üye
merhaba arkadaşlar. peki ameleler boşta kalmasın diye upgradeleri de yapıyor mu ?

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba, yapmıyor malesef.

My name is joe

My name is joe

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

Furkan184

Üye
bende de her denemede
Please restart your computer for the applied changes to take effect.

hatası geliyor deniyorum olmuyor. Yardım somuru:

Üst Alt