Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

sebo7

sebo7

Üye
beyler suan online olan varsa team dan yardım edebilirim :)

Anil-D

Anil-D

Üye
Aynisi aynisi sendekiyle.

Tapatalk'ta gece bu mesajı görmedim :) Ben 97 Levelim öyle tek takılıyorum . 7/24 online olduğum için kimse dalamıyor klan kalesine de gerek kalmıyor.:ehe

Unutmadan yazıyım , Clash of Clans her 6 saatte bir uzun süredir oyundasın köylüleriniz dinlensin oyuna ara verin gibi bir mesaj verip oyunndan atıyor ancak 5dk sürüyor bu sonra bot her zamanki gibi otomatik giriş yapıp yoluna devam ediyor :oke:
biliyorum onu :D

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Anil-D

Anil-D

Üye
o degilde depo 1 trilyonda kaldi iksir alamıyorum onu buyutmem gerekli

Anil-D

Anil-D

Üye
Benim botun özguveni cok demekki 400 bin ganimetli koye saldırdı parayi aldik ama kupa düştük :D

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
team viewerden yardım edebilecek varmı?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
saldırı taktiklerinde bir dengesizlik oldu sanaldan kaldırdım sürekli pc yazılımı değiştiği için başka bir pc bulayım köyleri oraya taşıyacam :cool

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
bir sey soracağım bir Program varmis nvidia ekran karti olanlar baskasi senin pcye oturdugunda cocu gostermeme gibi bisi yapabiliyormussun nasil oluyor o

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
bir sey soracağım bir Program varmis nvidia ekran karti olanlar baskasi senin pcye oturdugunda cocu gostermeme gibi bisi yapabiliyormussun nasil oluyor o

O konuda hiç bir fikrim yok ama Bot programından Hide BS dediğinde gizleniyor BlueStacks ve aşşağıdan tıklasan da açılmıyor :) Ekran kararmadığı sürece çalışmaya devam ediyor.

---------------------
Oylarınızı bekliyorum :)
Maxicep Starını Arıyor! (Rütbe Hediyeli) (Katılım) - MaxiCep

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
bakalim benimde gani boşa gidiyor

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
2 Haftalık Sezonun sıfırlanmasına 16 Saat kaldı bende durum böyle :)

Bota sezonun 1 veya 2. günü başladım . Çalınan altın 135 milyon , Çalınan iksir 127 milyondu :)

Bakalım sezonu 400 Kazanılan saldırı ile kapatabilecez mi .. Botçular durumları alalım madem herkes kullanıyor sorun yok :coold:

Ercan186

Üye
Bu şekilde hata veriyor. AutoIt programını verilen siteden indirip kurmama rağmen ne yapabilirim?

Üst Alt