Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Biz Windows 10 Mobile bekliyorduk ancak MS-DOS Mobile çıktı :kıskıs:

Guzel 1 Nisan şakası olmuş. Adamlarin anlatirken yuzlerindeki tebessüm yeter; )

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: erhanercan

alaca61

Üye
Bencede güzel bir şaka. Ama acı
Mc bile. Şaka yapıyosa düşünün artık
Yarın wp10 gelmez bu şakayla bir hafta oyalanırız

emz

emz

Üye
Biz Windows 10 Mobile bekliyorduk ancak MS-DOS Mobile çıktı :kıskıs:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Abi çok güzel yapmışlar. Ama ben bir iki kod denedim bulamadı. Çalışan kod falan var mı ki?:hmmm

Bay H

Bay H

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz ve yunus-emre-6606
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
format yazdığınızda ne yapıyor :D

pirenuri

pirenuri

Üye
Help yazın gösteriyor mevcut komutları. Bi de color 23 sonra da color 24 yazın :)

alaca61

Üye
Bir gün kaldı büyük güne sabret

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu dos olayı 1 Nisan şakası değilmilmiydi ya:)

zbahadir

Üye
İki gündür Windows 10 desktop deli etti beni. İlk dağıtımda meydana gelen bridge mode protocok sorunu sonraki dağıtımlarda düzeltilmiş 10041 sürümünde çalışıyordu bu seferde 10049 Fast ringe dağıtımında tekrar bozulmuş. Ne yapıyor mu MS anlayamadım bir yapıyor bir bozuyor. İnşallah mobilde böyle sorunlarla karşılaşmayız.
Bu dos olayı 1 Nisan şakası değilmilmiydi ya:)

MSDOS mobil cihaz olayı şaka uygulama gerçek :)

Emre

Üye
1 nisan yerine nostalji yapmak istemişler :kop:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya arkadaşlar şu gabe midir nedir twitter de wp10 ile ilgili bir bilgi vermiyor mu,bugün gelme olasılığı nedir acaba ? not:1 Nisan şakası olmasın ama :)

braayn

braayn

Üye
Yarın bence gelecek

BelaMonte

BelaMonte

Üye
1 nisana şaka olarak güncellemeyi bugün şimdi versinler, sonra da şaka yaptık asıl güncelleme haftaya&bi ay sonra falan desinler bari.

ON9

ON9

Üye
Arkadaşlar incelemenin yapıldığı cihaz Surface Pro 3, ucuzlamasını beklemeyin. Ama daha ucuz versiyonuyla Surface 3 tabletler duyuruldu. aradaki fark ise Pro versiyonlar Intel İ serisi işlemcilerle çalışıyor. Surface 3 serisi ise Intel Atom X serisinin ilk temsilcisi X7 1.8/2.4 gHz Quad-core işlemci içeriyor.

Lumia 2520 Windows RT işletim sistemi kullandığı için artık tarih oldu.
Oysaki 2520 hayallerim vardı w10 ile birlikte. Tozlu raflara kalktı 2520 aşkım, tıpkı N9 gibi :(

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Oysaki 2520 hayallerim vardı w10 ile birlikte. Tozlu raflara kalktı 2520 aşkım, tıpkı N9 gibi :(
Niye ki ya, mesela ikisinde de gta san andreas yüklesen hangisi daha akıcı olur? 2520 s800 işlemci kullanıyor, diğeri atom. Performans bakımından 2520 daha şyş değil mi?

Üst Alt