papakudioflu
Emekli Yönetici
Lumia 930'daki hatalardan biri
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Lumia 930'daki hatalardan biri
Süper ya,bunlar neler yapıyorlar böyle.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Böyle hatalar olacağına bekleyelim daha iyi. Olduktan sonra adam gibi olsun. Tamam beta aşaması ama elin gavuru telefon çökse bile gider bi tane daha alır sıkıntı yok. Biz ne hallerde alıyoruz onu da bu 930daki gibi hatalara çökmelere yem etmemLumia 930'daki hatalardan biri

Bu hata normalde 930 a uygun olmayan sürümün 930a yüklenmesinden kaynaklanmıyor mu ?Lumia 930'daki hatalardan biri
O tablet 1950$Süper ya,bunlar neler yapıyorlar böyle.
Ayrıca bu tablet surfrace 3 mu acaba çok güzel bişiy.
Lumia 930'a yüksek sürümden dolayı uygun olmayan sürüm zaten yüklenmiyor.Bu hata normalde 930 a uygun olmayan sürümün 930a yüklenmesinden kaynaklanmıyor mu ?
Benim 920de bu nedenle hata oluyordu da ondan dedimO tablet 1950$
Lumia 930'a yüksek sürümden dolayı uygun olmayan sürüm zaten yüklenmiyor.
Ekran üzerinde yanlış ölçekleme oranı.1950$ ise kalsın ben almayayımbu arada cehaletimi mazur görün ama 930 daki hata nedir ben göremedim de.
500$'dan başlıyor fiyatları.600 euro luk yeni bir sürümü yayınlanmış surface pro 3 ün bence alınır. Hatta şu an çalışıyor olsam alırdım valla. klavyesiyle birlikte 2500 tl ye denk geliyor. Değer![]()
Ben almanyadaki MS store a bakmıştımEkran üzerinde yanlış ölçekleme oranı.
500$'dan başlıyor fiyatları.
Microsoft Surface 3 Tablet Resmi Duyurusu Yapıldı - MaxiCep
abd ile bizim aramızda uçurum oluyor genelde. Almanyadaki fiyatların 100-300 tl fazlasına gelebiliyor. Bide alsam oradan alabilirim
klavyesi bide 128gb lık versiyonu 2450 tl yapıyor almanyaya göre
Param olsa alırdımAynen 3 hastayım bu tablete ama ucuzlamasını bekliyorum.Süper ya,bunlar neler yapıyorlar böyle.
Ayrıca bu tablet surfrace 3 mu acaba çok güzel bişiy.
Gerçekten çok harika bir cihaz olmuş bu.birde bu surf.3 videosunu izledikten sonra birde hp stream 7 videosu izledim o cihazda çok hızlıydı ayrıca ekran ikiye bölünüyor falan çok değişik işlemler yapıyorlardı,o videoyu birdaha göremedim nedense.Aynen 3 hastayım bu tablete ama ucuzlamasını bekliyorum.
Surface pro yerine 800 tl ye denk gelen lumia 2520 tabletini tavsiye ederim. S800 işlemci kullanıyor tablet.Gerçekten çok harika bir cihaz olmuş bu.birde bu surf.3 videosunu izledikten sonra birde hp stream 7 videosu izledim o cihazda çok hızlıydı ayrıca ekran ikiye bölünüyor falan çok değişik işlemler yapıyorlardı,o videoyu birdaha göremedim nedense.
Yok artık!...Şimdi biz basic dilinde küçük programlar yapabilecek miyiz acaba? Teşekkürler.Biz Windows 10 Mobile bekliyorduk ancak MS-DOS Mobile çıktı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
C:\> FORMAT c:/qBiz Windows 10 Mobile bekliyorduk ancak MS-DOS Mobile çıktı

Gerçekten çok harika bir cihaz olmuş bu.birde bu surf.3 videosunu izledikten sonra birde hp stream 7 videosu izledim o cihazda çok hızlıydı ayrıca ekran ikiye bölünüyor falan çok değişik işlemler yapıyorlardı,o videoyu birdaha göremedim nedense.
Arkadaşlar incelemenin yapıldığı cihaz Surface Pro 3, ucuzlamasını beklemeyin. Ama daha ucuz versiyonuyla Surface 3 tabletler duyuruldu. aradaki fark ise Pro versiyonlar Intel İ serisi işlemcilerle çalışıyor. Surface 3 serisi ise Intel Atom X serisinin ilk temsilcisi X7 1.8/2.4 gHz Quad-core işlemci içeriyor.Aynen 3 hastayım bu tablete ama ucuzlamasını bekliyorum.
Lumia 2520 Windows RT işletim sistemi kullandığı için artık tarih oldu.Surface pro yerine 800 tl ye denk gelen lumia 2520 tabletini tavsiye ederim. S800 işlemci kullanıyor tablet.
Sanırım benim kullanabileceğim bir program değil,tırstım kaldırdımBiz Windows 10 Mobile bekliyorduk ancak MS-DOS Mobile çıktı