Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Bu fotoğraflada milletin gazı alınıyor gibi geliyor bana. Çok gecikti güncelleme. Önce Gabe gaz aldı blog yazısıyla şimdi de bu fotolar. Bence bu hafatada gelmeyecek. Haftaya salı falan gelebilir.
Bide merak ediyorum 1 ayda sistemi PRV moduna nasıl getirecekler acaba. 1 Ay sonra PRV verilir diye düşünüyoruz eğer gerçekten verilecekse 1 ayda teknikten PRV ye nasıl geliştirecekler bu kadar kısa sürede. Eğer yapamazlarsa eksik bir PRV verilir ve w10 o şekil çıkar yine gdr leri bekleriz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Preview verilmeyecekki. Kararlı sürüm genel güncelleme yayınlanana kadar Windows Insiders Programı ile testler devam edecek.

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
Bu fotoğraflada milletin gazı alınıyor gibi geliyor bana. Çok gecikti güncelleme. Önce Gabe gaz aldı blog yazısıyla şimdi de bu fotolar. Bence bu hafatada gelmeyecek. Haftaya salı falan gelebilir.
Bide merak ediyorum 1 ayda sistemi PRV moduna nasıl getirecekler acaba. 1 Ay sonra PRV verilir diye düşünüyoruz eğer gerçekten verilecekse 1 ayda teknikten PRV ye nasıl geliştirecekler bu kadar kısa sürede. Eğer yapamazlarsa eksik bir PRV verilir ve w10 o şekil çıkar yine gdr leri bekleriz.

Şu an ilk yayınlanandan çok farklı bir teknik sürüm var ki çıkıp şimdi pfd modunda verirler yani. Eğer haftaya geldiğinde bu özelliklerde gelecekse kalsın haftaya. Ama gelmeyecekse de beklemeyelim :)
Edit: PFD kıvamında demek istedim:)

dakamon

dakamon

Üye
Preview verilmeyecekki. Kararlı sürüm genel güncelleme yayınlanana kadar Windows Insiders Programı ile testler devam edecek.
Hadi ya :( Benim gibi bir çok kişi PRV yi bekliyordu daha kararlı oluyor diye. Neyse belki builden sonra Slow ring e kaydoluruz :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Hadi ya :( Benim gibi bir çok kişi PRV yi bekliyordu daha kararlı oluyor diye. Neyse belki builden sonra Slow ring e kaydoluruz :)
Bence bu sefer ki verilecek olan sürüm 630 ve 830 a verilene göre çok daha stabil olacak ve çoğu kişi de bunu yükleyecek muhtemelen ilk dağıtımda tanıtımın üzerinden çok geçmeden verelim diye falan düşündüler biraz da kullanıcılar ısrar edince o şekilde dağıtmak zorunda kaldılar ama bu sürüm yeterince hatalardan arınmış olacaktır diye düşünüyorum

Bay H

Bay H

Üye

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
braayn

braayn

Üye
  • Beğen
Tepkiler: erhanercan
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ben izledim (telefondan) xioami (ya da nasıl yazılıyorsa)'ye Windows 10 yüklemişler, androidler bizden önde gidiyor daha biz yüklemedik :(
nasılsa mı ? microsoft önünü açtı ya özel bir ekip mi ne var hatta

parberk99

parberk99

Üye
9 nisan 2015 19:00 - 22:00 arası bekliyorum

braayn

braayn

Üye
02 NİSAN 2015 19:00-22:00 PERŞEMBE günü gelir güncelleme ama ozaman da bugünkü gibi genel elektrik kesintisi olur :) Wpcilerin şans bu kadar olur..

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Harbi şu elektrik olayı nasıl olacak ?
Ya güncelleme geldiği saatlere denk gelirse ?

saynesim

saynesim

Üye
elektrikler 2 gün daha kesilecek sabah 09 00 ile 17 00 arası olacak buda güncellemeyi etkilemez güncelleme akşam veriliyor

Bay H

Bay H

Üye
10049 sürümünde Music Preview ve Video Preview olarak Müzik ve videonun yeni uygulamaları bulunuyor ve gayet güzel gözüküyorlar :eller:

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi
...decode...

...decode...

Üye

zbahadir

Üye
10049 sürümü ile ilgili çok sorun yaşadım. Spartan çok takılıyor ve uzun süre yanıt vermiyor. 10041 builde geri döndüm. Fast build olduğu için sorun olması normal. Sonraki Slow buildi bekleyeceğim hem iso'da gelir beraberinde.

edta

Üye
Arkadaşlar ben bu son durumu yükleyemiyorum sürekli hata veriyor firewell ve antivırus proglarını kapattım ama hala 10049 yüklenemiyor nedenini bilen varmıdır

Üst Alt