Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 930'daki hatalardan biri
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

braayn

braayn

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, zaakaan ve Esendağlı
orian

orian

Üye
Lumia 930'daki hatalardan biri
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Böyle hatalar olacağına bekleyelim daha iyi. Olduktan sonra adam gibi olsun. Tamam beta aşaması ama elin gavuru telefon çökse bile gider bi tane daha alır sıkıntı yok. Biz ne hallerde alıyoruz onu da bu 930daki gibi hatalara çökmelere yem etmem :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
1950$ ise kalsın ben almayayım :)bu arada cehaletimi mazur görün ama 930 daki hata nedir ben göremedim de.

dakamon

dakamon

Üye
600 euro luk yeni bir sürümü yayınlanmış surface pro 3 ün bence alınır. Hatta şu an çalışıyor olsam alırdım valla. klavyesiyle birlikte 2500 tl ye denk geliyor. Değer :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
1950$ ise kalsın ben almayayım :)bu arada cehaletimi mazur görün ama 930 daki hata nedir ben göremedim de.
Ekran üzerinde yanlış ölçekleme oranı.

600 euro luk yeni bir sürümü yayınlanmış surface pro 3 ün bence alınır. Hatta şu an çalışıyor olsam alırdım valla. klavyesiyle birlikte 2500 tl ye denk geliyor. Değer :)
500$'dan başlıyor fiyatları.
Microsoft Surface 3 Tablet Resmi Duyurusu Yapıldı - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Aynen 3 hastayım bu tablete ama ucuzlamasını bekliyorum.
Gerçekten çok harika bir cihaz olmuş bu.birde bu surf.3 videosunu izledikten sonra birde hp stream 7 videosu izledim o cihazda çok hızlıydı ayrıca ekran ikiye bölünüyor falan çok değişik işlemler yapıyorlardı,o videoyu birdaha göremedim nedense.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Gerçekten çok harika bir cihaz olmuş bu.birde bu surf.3 videosunu izledikten sonra birde hp stream 7 videosu izledim o cihazda çok hızlıydı ayrıca ekran ikiye bölünüyor falan çok değişik işlemler yapıyorlardı,o videoyu birdaha göremedim nedense.
Surface pro yerine 800 tl ye denk gelen lumia 2520 tabletini tavsiye ederim. S800 işlemci kullanıyor tablet.

Bay H

Bay H

Üye
Biz Windows 10 Mobile bekliyorduk ancak MS-DOS Mobile çıktı :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: saynesim, zaakaan, Murat Alper ve 6 diğerleri
plenken

plenken

Üye

Yok artık!...Şimdi biz basic dilinde küçük programlar yapabilecek miyiz acaba? Teşekkürler.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

C:\> FORMAT c:/q :lamer:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Aynen 3 hastayım bu tablete ama ucuzlamasını bekliyorum.
Arkadaşlar incelemenin yapıldığı cihaz Surface Pro 3, ucuzlamasını beklemeyin. Ama daha ucuz versiyonuyla Surface 3 tabletler duyuruldu. aradaki fark ise Pro versiyonlar Intel İ serisi işlemcilerle çalışıyor. Surface 3 serisi ise Intel Atom X serisinin ilk temsilcisi X7 1.8/2.4 gHz Quad-core işlemci içeriyor.

Surface pro yerine 800 tl ye denk gelen lumia 2520 tabletini tavsiye ederim. S800 işlemci kullanıyor tablet.
Lumia 2520 Windows RT işletim sistemi kullandığı için artık tarih oldu.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye

Sanırım benim kullanabileceğim bir program değil,tırstım kaldırdım :)

Üst Alt