Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Ümidimi kestim ben

efeler12

efeler12

Üye
Zaten baya şarj yiyecek gerek yok

orian

orian

Üye
Arkadaşlar bi sorum olacak, denimden sonra; mesaj yazıyorum. ''Home'' tuşuna basıp çıkıyorum bazen. Sonra mesaj gelince açıyorum cevabı yazıyorum. MultiTasking'e geldiğimde iki tane mesaj uygulaması görünüyor. İkisi de aynı. Bu sorun sizde de oldu mu?

mp2934

mp2934

Üye
Hala beklemedeyim umudumu yitirmedim

alaca61

Üye
Ben mv dos u yükledim sildim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bi sorum olacak, denimden sonra; mesaj yazıyorum. ''Home'' tuşuna basıp çıkıyorum bazen. Sonra mesaj gelince açıyorum cevabı yazıyorum. MultiTasking'e geldiğimde iki tane mesaj uygulaması görünüyor. İkisi de aynı. Bu sorun sizde de oldu mu?
Peki bu bir sorun mu? Her mesajlaşma oturumunu ayrı bir görev olarak açıyor. Mail de aynı şekilde ve bu bence çok güzel bir olay.

• Beğen
Tepkiler: dücane
dakamon

dakamon

Üye
Peki bu bir sorun mu? Her mesajlaşma oturumunu ayrı bir görev olarak açıyor. Mail de aynı şekilde ve bu bence çok güzel bir olay.

Valla ben bu aynı mesajlaşma sayfasının 50 tane olmasına uyuz oluyorum. Aynı kişiyle olan mesajlaşma sayfam mesajlaşma periyoduma bağlı olarak 6-7 tane açılıyor.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
farklı kişilerde farklı açsın aynı kişiyle bile açabildiği kadar açıyor. çok mantıksız. boşuna sistemi de yoruyor.

• Beğen
Tepkiler: dakamon
dakamon

dakamon

Üye
farklı kişilerde farklı açsın aynı kişiyle bile açabildiği kadar açıyor. çok mantıksız. boşuna sistemi de yoruyor.

Aynen öyle. Çok saçma bir şey.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

mp2934

mp2934

Üye

Bence gayet uygun ama çok mesaj yazanlar için sorun olabilir

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Şimdi herkes akşam 20:00 ile 22:00 yi mi bekliyor?

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Twitter da hareket var mı Gabe biraz bilgi yumurtlasa ne iyi olur

zbahadir

Üye
Birisi Gabi'ye buton göndermiş bu gün bassın diye. :)

alaca61

Üye
@rwoods716 @brianfagioli @maryjofoley @thepcphreak @microsoft If all of you love Windows 10 when we're done it will be all I'd possibly want
Hepinizi seviyorum eğer Windows işimiz bitince 10 muhtemelen istediğim olacak (gabe)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
@rwoods716 @brianfagioli @maryjofoley @thepcphreak @microsoft If all of you love Windows 10 when we're done it will be all I'd possibly want
Hepinizi seviyorum eğer Windows işimiz bitince 10 muhtemelen istediğim olacak (gabe)

Çevirisi o değil :kop2:

Doğru çeviri şu şekilde:
"Eğer bitirdiğimizde hepiniz Windows 10'u beğenirseniz, benim bütün isteğim (dileğim) gerçekleşmiş olacak."

• Beğen
Tepkiler: dücane, Esendağlı ve zbahadir

zbahadir

Üye

İşimiz bittiğinde herkesin seveceği Windows 10'u sunmam mümkün olacak diyor veya ona yakın bir şey.
Tabi bu Gabi uyumaya gitmeden önceydi uyandığında bakalım ne diyecek. :)

Ama bugün gelmeyecek gibi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Son twitler çok komik olmuş. :)
Bazı kullanıcılar Gabe'e yağ çekmişler.
İşte "sen çok emek veriyorsun, seni ödüllendirmeleri lazım, gerekirse bununla ilgili anket açalım" falan filan...
Gabe'de sırıtmış ve hakkaten bugün madalyayı hakettim falan demiş.
Yağ çekmeler devam edince de yukarıdaki cümleyi sarfetmiş "teveccühlerinize layık olmaya çalışıyoruz" gibisinden... :kıskıs:
Tek amacımız sizlerin beğeneceği bir Windows 10 hazırlamak falan filan....

Masaüstü kullanıcıları çok seviyor, bol bol yağ çekiyor.
Mobil kullanıcıları ise Gabe'i yakalasalar bi kaşık suda boğacaklar :)

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, pirenuri, emz ve 1 kişi daha
Bay H

Bay H

Üye
Bakalım Nawzil tarafından aşılanan umut bu akşam meyvesini verecek mi :kıskıs:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve bulutsuzgece

Üst Alt