Yardım İ9300-S3 Kapanıp Açılmayan Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İ9300-S3 Kapanıp Açılmayan Telefon
Arkadaşlar elimde durup dururken kapanıp bi daha açılmayan bi telefon var ilk başlarda sıkıntının soft brick falan olduğunu düşünmüştüm,fakat odinle stock rom flaşladıktan sonra recovery bölümünde mount/data sorunu veriyor.4 Dosyalı ve Pitli stocklar denedim fakat hepsinde bootanimationa kadar gelip reboot attı telefon sonra recoveriye girdiğimde gine mount/data sorunu verdi.Sorunun EMMC den kaynaklandığını düşündüm fakat öyle bi sıkıntı olsa bootanimationa kadar gelmez diye düşünüyorum EMMC si yanmış yada bozulmuş telefonlar genelde Download modda sıkıntı sıkıntı çıkarıyormuş.4.1.2 Kurtarma romu denedim bu sefer bootanimationa gelip bootanimation tamamlanmadan takıldı aynı şekilde seste takıldı.Sizce sorun telefonun EMMC sinde mi yoksa yapılabilecek bişey mi daha önce kendi kullandığım S3 ümde aynı hatayı almıştım fakat pit dosyasıyla flaşlayınca sorunu düzeltmiştim.Yardımlarınızı bekliyorum.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
mega wipe atıp yeni rom yükle.

odinden cyanogenmod yükle (tar.md5 uzantılı)

yada boot.img yukle

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
mega wipe atıp yeni rom yükle.

odinden cyanogenmod yükle (tar.md5 uzantılı)

yada boot.img yukle
Mega Wipe işe yaramıyor.Tüm bölümlere format atıp mount edebiliyorum fakat dataya format atmaya çalıştığımda error mounting data skipping format diyip kalıyor.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
format/data konumunda hata veriyorsa cihaz bitik.

bozulması için baya uğraşılmış

stock rom atın siz yine.sonra gene bootanimation da kalirsa factory reset ve wipe cache yapin.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
format/data konumunda hata veriyorsa cihaz bitik.

bozulması için baya uğraşılmış

stock rom atın siz yine.sonra gene bootanimation da kalirsa factory reset ve wipe cache yapin.
Ani ölüm sorunu olan telefonlardanmış araştırdım baya Nand belleği yanmış.Açmak için her yolu denedim bootanimationdan sonra telefon sapıtıyor ya görüntü titriyor yada ses neyse zaten benim cihazım değil yapabilirsem benim olacaktı sağolun yardım için zaten açılmayacağı belliydi.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
konu sahibi isteği :locked2:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...