Tavsiye Lg optimus l5 rom hk.

Sponsorlu Bağlantılar

darklordswillrule

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus l5 rom hk.
merhabalar.forumunuzda telefonumla ilgili(e612) rom yayınlanmış fakat konuya cevap eklediğimde mantıklı yanıt alamadım(hatta hiç yanıt alamadım:)bu romla ilgili ayrıca konu açıp size sormak istedim:
arkadaşlar bendede 612e modeli var.optimus l5.yeni romu kullanan var mi şu anki 4.1.2 sisteminde yaşadığım bazı sıkıntıları sizce çözer mi?
sorunlar:
1-uygulamaların açılmasında kasılma,ayrıca facebookun açılmasının 2 3 defa uğraşarak gerçekleşmesi
2-ara sıra siyah ve mavi ekran vermesi.

darklordswillrule

Üye
    Konu Sahibi
kimseler yardim etmeyecekmi:(

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bende L5 olmadığı için tam bir yanıt veremem ama GENELDE kitlenen telefonlar recovery tekrar kurarak acilabiliyor

YouTube a optimus l5 recovery install yazın ve rehberlere göz atın ve recovery kurun daha sonrasıdan romu tekrar kurun büyük ihtimalle düzelir

darklordswillrule

Üye
    Konu Sahibi
Bende L5 olmadığı için tam bir yanıt veremem ama GENELDE kitlenen telefonlar recovery tekrar kurarak acilabiliyor

YouTube a optimus l5 recovery install yazın ve rehberlere göz atın ve recovery kurun daha sonrasıdan romu tekrar kurun büyük ihtimalle düzelir
ben daha cok bu 4.4,2 rom uzerine sizden bilgi almak istemistim hocam.kurulunca telefonun hizinda iyilesmeler oldugu soyleniyor.o konudaki fikrinizi almak isterim

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ben daha cok bu 4.4,2 rom uzerine sizden bilgi almak istemistim hocam.kurulunca telefonun hizinda iyilesmeler oldugu soyleniyor.o konudaki fikrinizi almak isterim
eğer stabilisajyon iyi yapılmış ise doğrudur ama ğer iyi ayarlanamamışsa en basit işlemde takılabilir bu soruyu bu telefonu ve romu kullanan kişiye sormanız daha mantıklı olur ben kullanmadığım için budur şudur diyemiyorum

erdo535

erdo535

Üye
Kardeş ben cyanogenmod 11 4.4.2 kullanıyorum l5 cihazımda orijinal roma gore çok daha hızlı gecislerde falan hic kasma yok gayet stabil. Şimdide lollipo çıktı fakat çok hatası var hatası bitince yukleyeem konusunu LG ROM forumunda actim

darklordswillrule

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben cyanogenmod 11 4.4.2 kullanıyorum l5 cihazımda orijinal roma gore çok daha hızlı gecislerde falan hic kasma yok gayet stabil. Şimdide lollipo çıktı fakat çok hatası var hatası bitince yukleyeem konusunu LG ROM forumunda actim
aradigim sizdiniz ustadim:) nasil kuracagima dair sizdeki romu,
aciklamaniz link gbi paylasiminiz varsa cok mutlu olurum
su anda orjinal romu kullanmaktayim

• Beğen
Tepkiler: erdo535
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Özel mesaj var
Attılan bir mesajın sol üstünde yeri var

erdo535

erdo535

Üye
nisan sonu vatan borcumu bitiriyorum ustadim sonra sizlerden yardim alaraktan kuracagim.ozel mesaj fonksiyonu sitede yokmudur acaba sonralari sizi bulamam icabnda
Var hocam eklersin android konusunda katana takılan ne varsa sorarsin :)

• Beğen
Tepkiler: darklordswillrule

darklordswillrule

Üye
    Konu Sahibi
hepinize tesekkurler ayssonu yine gorusmek dilegiyle ara ara yazmaya calisacagim.erdo nickli hocam size ozel mesaj gonderdim bakarsaniz.