LG L5 Ses Sorunu (Yeni Rom Atma)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
LG L5 Ses Sorunu (Yeni Rom Atma)
Google Play'den equalizer programı indirdim ama sanırım speakerım desteklemedi. speakerdan şuan sadece çızırtı geliyo. Türk forumlarında pek bir şey bulamıyorum bu telefonla ilgili. Yalnız indirdiğim uygulamanın altında birisi romu tekrar yükleyince düzeliyor demiş.

Şimdi geleyim soruma. LG Optimus L5 E612 için rom var mı? Hatta clockwork recovery de gerekli. Yoksa bu ses sorununu nasıl çözebilirim?

Ocean258

Ocean258

Üye
bazen uygulamanın altında desteklediği ıvır zıvırlar yazıyor onlara bakın birde L5 için olsun başka modeller olsun rom çıkaran belli başlı bir kaç yer var oralara bakın mesela xda gibi

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
xda ya baktım orada da sadece orjinal rom verilmiş. başka ne bir rom var ne recovery var. servise yollamak zorunda kaldım. umarım kullanıcı hatası demezler. ama kullanıcı hatası gibi duruyo :)

Ocean258

Ocean258

Üye
Geçmiş olsun hocam root olma rom yüklemek için acele etmeyin zamanlar stable romlar çıkar onları denersiniz

• Beğen
Tepkiler: bnerdem
technoshark

technoshark

Üye
Geçmiş olsun, henüz yeni telefon olduğu için orjinal rom doludur her taraf :)

• Beğen
Tepkiler: bnerdem
bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
aslında yeni rom yüklemek değildi amacım ama telefon o hale gelince okuduğum bi yerde rom yüklemeyi deneyin diyordu. o yüzden biraz araştırmıştım :))

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
rootlu telefonum garantiden yarın geliyor ve kullanıcı hatası olarak işlem görmedi.tamamen garanti kapsamı altında yapıldı :)

Ocean258

Ocean258

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt