Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
indirilecek olan 382 megabayt lık dosyada bu 10 dakikanın içindemi.o zaman süpermiş.
bnerdem
Üye
Konu Sahibi
o dahil degil
kestal
Üye
ARKADAŞLAR ACİL YARDIM EDİN BUGÜN L5 İ GÜNCELLERKEN ARKADAŞ BİLGİSAYARI KAPATTI DAHA SONRA BİLGİSAYARI AÇTIM ANCAK TELDE Bİ GÜNCELLEME İŞARETİ VAR BAŞKA BİR ŞEY YOK NE YAPABİLİRİM ACİLLL YARDIM EDİN
azrail123
Üye
Başka bir ülkenin kdz sini yüklediğimizde binary counter artar mı? Ayrıca bu cihazda bu sayacın kaç olduğunu nasıl görücez?
ccaann35
Üye
Dün gece yüklemeden sonra backup programının kaldırıldığını farkettim. Ayarların içine falanmi gözlendi. Eger kaldırıldı ise ona eşdeğer bir program tavsiye edebilirmisiniz. Kendi orjinal backup programı çok anlaşılır ve güzel birşeydi.
Dün gece yüklemeden sonra backup programının kaldırıldığını farkettim. Ayarların içine falanmi gözlendi. Eger kaldırıldı ise ona eşdeğer bir program tavsiye edebilirmisiniz. Kendi orjinal backup programı çok anlaşılır ve güzel birşeydi.
yani 500 lira bütçen varsa bu telefon en iyisi öyle söyleyeyim sana.
ccaann35
Üye
Bu telefon bu paraya bu sürümle birlikte bedava. İçinde kendi uygulamaları ile birlikte 190 uygulama var. Dahili hafıza kullanımı 1100 de daha 1500 mb. Kullanım alanı var.
Kaç para 450-500 tl.
Bu telefon bu paraya bu sürümle birlikte bedava. İçinde kendi uygulamaları ile birlikte 190 uygulama var. Dahili hafıza kullanımı 1100 de daha 1500 mb. Kullanım alanı var.
Kaç para 450-500 tl.
Ben de jelly bean guncellemesini bugun yaptım.gayet guzel ve hızlı ustelik ben pc suitle indirmesi dahil 25-30 dakikada yaptım ve kamera konusunda güzel seyler gelmis.sesle kamera cekebilme ve dosya yoneticisi gelmiş.
Şimdiden herkese hayırlı olsun.
alperwan
Üye
yalnız o bu değilde l5 II çok guzel olmuş ya. hem tasarım hem teknik açıdan. gpu ve cpu güçlendirilmiş çözünürlük 2 katından fazla arttırılmış. tam istediğim telefon olmuş.
bnerdem
Üye
Konu Sahibi
2si ne ara cikti ya
bnerdem
Üye
Konu Sahibi
gercekten goruntusu cok iyi olmus. pilini 1500mA den 1700mA ya cikarmislar. islemcisi 800 mhzden 1 ghze cikmis. ekran cozunurlugu de 320 pikselden 480 piksele cikmis. fiyati nedir acaba? diger ozelleikler ayni olsa da dis gorunus bi harika dostum
salih1478
Üye
optimus blacke benzetmişler yani o tarzda olmuş çokta hoş olmuş
gercekten goruntusu cok iyi olmus. pilini 1500mA den 1700mA ya cikarmislar. islemcisi 800 mhzden 1 ghze cikmis. ekran cozunurlugu de 320 pikselden 480 piksele cikmis. fiyati nedir acaba? diger ozelleikler ayni olsa da dis gorunus bi harika dostum