Kusura bakmayında gerçekten olmaya başladı bu ban yersem şaşırmam en azından şimdi konula alakasız diye bu mesajlar silinecek neyse umarım olayı anlamaya başlayanlar vardır
çoğu uygulamada "sürdürülüyor" çıkıyor, [ ................... ] şunu görmüyomusun ?
ilginçHayır görmedim arkadaşım. Ben çok memnunum. Şarjı internet kapalıyken 18 internet açıkken 12 saat şarjı gidiyor ve kasma sıfır. Çok şükür
en basit örnekle Lumia Camera ve Whats App uygulamarında oluyorSen söyleyince emin olmak için ikisinide denedim lumia camera ve whatsappı bekleme süresi en fazla 2 saniye eğer buna beklemek diyorsanilginçen basit örnekle Lumia Camera ve Whats App uygulamarında oluyor
Şimdi bir zamanlar bir üye vardı. Seneye 2012 Kasım Aralık olacaktı herhalde. Bu üye Lumia 920 almış. Bir kaç gün kullandıktan sonra forumda Lumia 920 kötüleyen konular açmaya başladı. Neyse satışa alan yok falan derken bir bakayım dedim kimmiş bu arkadaş diye. Bir de ne göreyim tanıdık bir Android hayranı.
Arkadaş öyle bir kin ve nefret beklemiş ki Lumia 920'nin tanıtıldığı gün sahte bir hesap almış. İki ay sabretmiş ondan sonra da o sahte üyelikle Lumia 920 sahibi rollerinde burada cihaz kötülemişti.
Şimdi bu hikayeyi niye anlattın abi diyenler olacaktır. Şunun için; Android hayranı ve Windows Phone düşmanlığını iliklerine kadar hisseden o arkadaşın ikinci üyeliğini kilitledim ve gerçek üyeliğiyle şu anda bu forumda Windows Phone kullanıcılarına sataşmaya devam edebiliyor. Yani anlayacağınız biz bu forumu bu kadar tarafsız yönetiyoruz ki bu tarz üyelere burada izin veriyoruz.
Hocam bahsettiğimiz mesele şu uygulamayı açarken şunu( .................. ) görüyomusunuz ?Sen söyleyince emin olmak için ikisinide denedim lumia camera ve whatsappı bekleme süresi en fazla 2 saniye eğer buna beklemek diyorsan
Birde şu iphone ile gönderildi yazısını nasıl değiştirebilirim
Hocam bahsettiğimiz mesele şu uygulamayı açarken şunu( .................. ) görüyomusunuz ?
Tmm işte sorun sizdede mevcutTabiki görüyorum ama dediğim gibi 2 saniye
Formatı lumia software recovery tool dan atabilirsin
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
arkadaşım maden bilyorsun ve öyle yapacaksın neden sordun ki ?"Hakkında" bölümünden "Telefonu sıfırlayın" ile yapıcam.
arkadaşım maden bilyorsun ve öyle yapacaksın neden sordun ki ?
@maydinmaydin sıfırlama sonrası izlenimlerinizi, değişiklik ya da düzelme olup olmadığını bizlerle paylaşırsanız bu konuyu ona göre noktayalım artık, olur mu?
yaa çok zor. Haklısın. Kardeşim sen ne yap biliyon mu, cihazı sat kurtul. Bu sistem seni hak etmiyor. Sat sen daha iyilerine layıksın.Evet bu konuda bilgi vereceğim.
yaa çok zor. Haklısın. Kardeşim sen ne yap biliyon mu, cihazı sat kurtul. Bu sistem seni hak etmiyor. Sat sen daha iyilerine layıksın.
satamazsan benle irtibata geç muşterini bile belki ayarlarım. Yeterki sen o cihazı sat...
aynen kardeşim. Bütün mesajlarını okudum da bu sistemi gerçekten bazılarından arındırmak lazım. Sen tavsiyeme uy . Boş değil o laflar... Konuda çok kirlendi zaten. Ben boş konuştum. artık konuyu kilitleyebilirşz heralde...Allah razı olsun bak bunu hiç düşünmemiştim. Lütfen boş boş konuşmayalım.