Stabilitenin "S"si kalmadı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Arkadaşlar bendede L925 var 8.1 denim yüklü stabilitenin değilde söylediklerinizin S si bile yok. Her şeyi oyun program müzik çatır çatır açıyor maşallahı vay valla. Tek sıkıntı ki bu bütün akıllı telefonlardaki kronik bir sorun ISINMA buna bir çare bulunursa tadından yenmez.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Müjdemi isterim Denim ile şarj performansı tabana vurdu. %20'de olan sarj 2,5 saatte %60'a anca çıkabildi. Napıcaz bilmem.

lazye

lazye

Üye
1520 ile 925 kıyaslamak doğru değil ama düşük donanımlı wp ler söylenildiği kadar stabil değil ve bu kısıtlamayıda göz önünde bulundurursak...

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Arkadaşlar bendede L925 var 8.1 denim yüklü stabilitenin değilde söylediklerinizin S si bile yok. Her şeyi oyun program müzik çatır çatır açıyor maşallahı var valla. Tek sıkıntı ki bu bütün akıllı telefonlardaki kronik bir sorun ISINMA buna bir çare bulunursa tadından yenmez.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Arkadaşlar bendede L925 var 8.1 denim yüklü stabilitenin değilde söylediklerinizin S si bile yok. Her şeyi oyun program müzik çatır çatır açıyor maşallahı vay valla. Tek sıkıntı ki bu bütün akıllı telefonlardaki kronik bir sorun ISINMA buna bir çare bulunursa tadından yenmez.
çoğu uygulamada "sürdürülüyor" çıkıyor, [ ................... ] şunu görmüyomusun ?

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ekranda pijama deseni çıktı mı hiç sizde de? Çubuklu pijama şekli yani. Bazen de uygulamadan ana ekrana dönünce tileler bir süre boş görünüyor. Az önce de bir dk filan ana ekranda hiçbirşey görünmedi. Siyah biçimde bekledi öyle.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Müzik çalarda zorun yaşayanlar;
1-müzikleriniz telefon hafızasında mı yoksa sd kartta mı
2- müzik uygulaması, çevrimiçi liste güncellemesi yapar. Dolayısıyla veri bağlantı hızına bağlı olarak bir süre yavaşlık olabilir.
3-Müzik-Ayarlar-Xbox Müzik hesabı tanımlıysa uygulama açıldığında oturum açar. Bu yüzden de bir gecikme söz konusu olabilir.

Bunlar dışında mevcut Müzik uygulaması zaten sorunlu. Tüm cihazlarda aynı performansı veremeyebiliyor. Aylık güncellemelerle adam etmeye çalıştılar ama olmadı o yüzden de güncellemeleri durdurdular ve Windows 10 güncellemesine bıraktılar o uygulamayı.

Arkadaşlar ekranda pijama deseni çıktı mı hiç sizde de? Çubuklu pijama şekli yani. Bazen de uygulamadan ana ekrana dönünce tileler bir süre boş görünüyor. Az önce de bir dk filan ana ekranda hiçbirşey görünmedi. Siyah biçimde bekledi öyle.
Bunları yaşıyorsan senin cihazda ciddi sorunlar var. Sd Kartını çıkartıp cihazı sıfırla. Sd kartını biçimlendirme ve temiz bir başlangıç yapmanı öneririm.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
hocam 200 küsür şarkıdan bahsediyorsun benim pc i7 işlemcili 4gb ram var obile kasar okadar şarkıda yani.
200 küsür şarkıda symbian yavaştı.Bu sistem değil..Xbox müziği değiştirdiklerinden sonra o program kasmaya başladı yoksa 200 küsür şarkı telefonun bekleniyor yazısını gösterecek birşey değil abartmaya gerek yok..Sadece programın dandikliğinden kaynaklanıyor..Müzik programlarına el atılmasını uzun zamandır söylüyoruz zaten.Onun dışında bende bazen bekleniyor yazısı çıkıyor bazen çıkmıyor pek takmıyorum o duruma yeter ki takılmasın telefon bugün mesela maçkolik te 2 kez takıldı bi 5-6 saniye kadar bazı programlardada yapıyor.Ama tabikide bahanemiz hazır program yeteri kadar iyi kodlanmadığı için bu sorunlar oluyor.Böyle geçiştiriyoruz kendimizi

Son düzenleme:
osmanmert94

osmanmert94

Üye
200 küsür şarkıda symbian yavaştı.Bu sistem değil..Xbox müziği değiştirdiklerinden sonra o program kasmaya başladı yoksa 200 küsür şarkı telefonun bekleniyor yazısını gösterecek birşey değil abartmaya gerek..Sadece programın dandikliğinden kaynaklanıyor..Müzik programlarına el atılmasını uzun zamandır söylüyoruz zaten.Onun dışında bende bazen bekleniyor yazısı çıkıyor bazen çıkmıyor pek takmıyorum o duruma yeter ki takılmasın telefon bugün mesela maçkolik te 2 kez takıldı bi 5-6 saniye kadar bazı programlardada yapıyor.Ama tabikide bahanemiz hazır program yeteri kadar iyi kodlanmadığı için bu sorunlar oluyor.Böyle geçiştiriyoruz kendimizi
Çare iPhone 6 :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
hayır hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar gerçekten hızlı ve güzel bir uygulama müzik sorununuz bitebilir. Bence bir deneyin. Windows Phone için "Loco music player" uygulamasına göz atın

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Android falan sandımda değilmiş. Bayadır telefon kasıyor konuları göemüyordum.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
200 küsür şarkıda symbian yavaştı.Bu sistem değil..Xbox müziği değiştirdiklerinden sonra o program kasmaya başladı yoksa 200 küsür şarkı telefonun bekleniyor yazısını gösterecek birşey değil abartmaya gerek yok..Sadece programın dandikliğinden kaynaklanıyor..Müzik programlarına el atılmasını uzun zamandır söylüyoruz zaten.Onun dışında bende bazen bekleniyor yazısı çıkıyor bazen çıkmıyor pek takmıyorum o duruma yeter ki takılmasın telefon bugün mesela maçkolik te 2 kez takıldı bi 5-6 saniye kadar bazı programlardada yapıyor.Ama tabikide bahanemiz hazır program yeteri kadar iyi kodlanmadığı için bu sorunlar oluyor.Böyle geçiştiriyoruz kendimizi
2.5 gb müzik arşivim var.
Müzik dinlerken genellikle cortana ile dinliyorum o sayede sıkıntı olmuyor. Denemenizi tavsiye ederim.
Müzik uygulaması gerçekten güzel değil ama W10 pc deki hiç fena değil umarım ona benzer bir şeyler yaparlar mobil için de
Onun dışında stabilite konusunda sıkıntı olmadığını düşünüyorum.

versino2

versino2

Üye
Bende de 925 var Denim yüklü 32 gb ın sadece 8 i boş kasma filan yaşamıyorum hiç ben.İki sorun var biri ısınma ısınıncada ekrandaki renklerin açılıp kapanması birde şarj sıkıntısı var okadar.Denimle yavaş dolmaya başladı ve çabuk bitmeye başladı

Aybars1979

Aybars1979

Üye
tamam imkanı olan alsın ama asgari ücretin 900tl olduğu bir ülkede bir telefona o kadar para verenin olması yazıktır, günahtır. sonuçta bir telefon. beklenen esas işlevi konuşma gibi basit işlemi yerine getirmek. benim arkadaşın afedersiniz kıçı icradan kurtulmuyor, mahkemeden toplu parası gelecek, ilk yapacağı iş kızına iphone6 plus (birde goldmuş) almak olacak diyor. 10 yıldır çalışıyorum şuan elimdeki 3. telefonum. 1. si bozulunca mecburen 2. cisini aldım, şimdikini de işten maili tanımlamamı istedikleri için geçen yaz aldım. teknolojiye meraklıyım ama zar zor kazandığım parayı heder etmeye hiç merakım yok. telefon 2 saniye daha önce açılacak diye 3000tl para veremem ben, gerekirse 3 dk sonra açılsın sorun diil benim için.

• Beğen
Tepkiler: lazye, maydinmaydin, Aybin.Kilic ve 1 kişi daha
StartTheGame

StartTheGame

Üye
hocam 200 küsür şarkıdan bahsediyorsun benim pc i7 işlemcili 4gb ram var obile kasar okadar şarkıda yani.

Benim 920 mde 500 ü aşkın en az 2 dakikalık rap trackleri var ve oldschool yani kaliteli ve bende kasma yok sadece herkeste olan atmalar salak saçma liste sırasını karıştırmalar aynı trackleri Samsungta da kullandım , samsung daha bi iyi geldi nedense ve jack çıkışından mıdır sistemden midir samsung daha iyi ses veriyor kulaklıkta

enterneoll

enterneoll

Üye
arkadaşlar bu forumda bu gün baya konu kitlemişler ve konulara bir bakın hepsi Sorun yaşayan ve sistemden bıkan insanların konuları Anlayın yani forumdaki Windows Phone Fanı ve destekçisi adminlerin paçaları tutuşmaya başladı bakalım neler olucak...

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar bu forumda bu gün baya konu kitlemişler ve konulara bir bakın hepsi Sorun yaşayan ve sistemden bıkan insanların konuları Anlayın yani forumdaki Windows Phone Fanı ve destekçisi adminlerin paçaları tutuşmaya başladı bakalım neler olucak...

:tebessüm:

MaxipmaN

Üye
bir mesajda farkettim ben de

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi

Sahiplerinin rızası olmadan konuların kilitlenmesini bende çok uygun bulmuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt