çoğu uygulamada "sürdürülüyor" çıkıyor, [ ................... ] şunu görmüyomusun ?Arkadaşlar bendede L925 var 8.1 denim yüklü stabilitenin değilde söylediklerinizin S si bile yok. Her şeyi oyun program müzik çatır çatır açıyor maşallahı vay valla. Tek sıkıntı ki bu bütün akıllı telefonlardaki kronik bir sorun ISINMA buna bir çare bulunursa tadından yenmez.
Bunları yaşıyorsan senin cihazda ciddi sorunlar var. Sd Kartını çıkartıp cihazı sıfırla. Sd kartını biçimlendirme ve temiz bir başlangıç yapmanı öneririm.Arkadaşlar ekranda pijama deseni çıktı mı hiç sizde de? Çubuklu pijama şekli yani. Bazen de uygulamadan ana ekrana dönünce tileler bir süre boş görünüyor. Az önce de bir dk filan ana ekranda hiçbirşey görünmedi. Siyah biçimde bekledi öyle.
200 küsür şarkıda symbian yavaştı.Bu sistem değil..Xbox müziği değiştirdiklerinden sonra o program kasmaya başladı yoksa 200 küsür şarkı telefonun bekleniyor yazısını gösterecek birşey değil abartmaya gerek yok..Sadece programın dandikliğinden kaynaklanıyor..Müzik programlarına el atılmasını uzun zamandır söylüyoruz zaten.Onun dışında bende bazen bekleniyor yazısı çıkıyor bazen çıkmıyor pek takmıyorum o duruma yeter ki takılmasın telefon bugün mesela maçkolik te 2 kez takıldı bi 5-6 saniye kadar bazı programlardada yapıyor.Ama tabikide bahanemiz hazır program yeteri kadar iyi kodlanmadığı için bu sorunlar oluyor.Böyle geçiştiriyoruz kendimizihocam 200 küsür şarkıdan bahsediyorsun benim pc i7 işlemcili 4gb ram var obile kasar okadar şarkıda yani.
Çare iPhone 6200 küsür şarkıda symbian yavaştı.Bu sistem değil..Xbox müziği değiştirdiklerinden sonra o program kasmaya başladı yoksa 200 küsür şarkı telefonun bekleniyor yazısını gösterecek birşey değil abartmaya gerek..Sadece programın dandikliğinden kaynaklanıyor..Müzik programlarına el atılmasını uzun zamandır söylüyoruz zaten.Onun dışında bende bazen bekleniyor yazısı çıkıyor bazen çıkmıyor pek takmıyorum o duruma yeter ki takılmasın telefon bugün mesela maçkolik te 2 kez takıldı bi 5-6 saniye kadar bazı programlardada yapıyor.Ama tabikide bahanemiz hazır program yeteri kadar iyi kodlanmadığı için bu sorunlar oluyor.Böyle geçiştiriyoruz kendimizi

hayır hiç böyle bir sorunla karşılaşmadımArkadaşlar ekranda pijama deseni çıktı mı hiç sizde de? Çubuklu pijama şekli yani. Bazen de uygulamadan ana ekrana dönünce tileler bir süre boş görünüyor. Az önce de bir dk filan ana ekranda hiçbirşey görünmedi. Siyah biçimde bekledi öyle.
2.5 gb müzik arşivim var.200 küsür şarkıda symbian yavaştı.Bu sistem değil..Xbox müziği değiştirdiklerinden sonra o program kasmaya başladı yoksa 200 küsür şarkı telefonun bekleniyor yazısını gösterecek birşey değil abartmaya gerek yok..Sadece programın dandikliğinden kaynaklanıyor..Müzik programlarına el atılmasını uzun zamandır söylüyoruz zaten.Onun dışında bende bazen bekleniyor yazısı çıkıyor bazen çıkmıyor pek takmıyorum o duruma yeter ki takılmasın telefon bugün mesela maçkolik te 2 kez takıldı bi 5-6 saniye kadar bazı programlardada yapıyor.Ama tabikide bahanemiz hazır program yeteri kadar iyi kodlanmadığı için bu sorunlar oluyor.Böyle geçiştiriyoruz kendimizi
tamam imkanı olan alsın ama asgari ücretin 900tl olduğu bir ülkede bir telefona o kadar para verenin olması yazıktır, günahtır. sonuçta bir telefon. beklenen esas işlevi konuşma gibi basit işlemi yerine getirmek. benim arkadaşın afedersiniz kıçı icradan kurtulmuyor, mahkemeden toplu parası gelecek, ilk yapacağı iş kızına iphone6 plus (birde goldmuş) almak olacak diyor. 10 yıldır çalışıyorum şuan elimdeki 3. telefonum. 1. si bozulunca mecburen 2. cisini aldım, şimdikini de işten maili tanımlamamı istedikleri için geçen yaz aldım. teknolojiye meraklıyım ama zar zor kazandığım parayı heder etmeye hiç merakım yok. telefon 2 saniye daha önce açılacak diye 3000tl para veremem ben, gerekirse 3 dk sonra açılsın sorun diil benim için.Çare iPhone 6![]()
hocam 200 küsür şarkıdan bahsediyorsun benim pc i7 işlemcili 4gb ram var obile kasar okadar şarkıda yani.
arkadaşlar bu forumda bu gün baya konu kitlemişler ve konulara bir bakın hepsi Sorun yaşayan ve sistemden bıkan insanların konuları Anlayın yani forumdaki Windows Phone Fanı ve destekçisi adminlerin paçaları tutuşmaya başladı bakalım neler olucak...

bir mesajda farkettim ben dearkadaşlar bu forumda bu gün baya konu kitlemişler ve konulara bir bakın hepsi Sorun yaşayan ve sistemden bıkan insanların konuları Anlayın yani forumdaki Windows Phone Fanı ve destekçisi adminlerin paçaları tutuşmaya başladı bakalım neler olucak...
arkadaşlar bu forumda bu gün baya konu kitlemişler ve konulara bir bakın hepsi Sorun yaşayan ve sistemden bıkan insanların konuları Anlayın yani forumdaki Windows Phone Fanı ve destekçisi adminlerin paçaları tutuşmaya başladı bakalım neler olucak...