Haber Nokia & Meizu birleşiyormu?

Sponsorlu Bağlantılar

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
    Konu Sahibi
Nokia & Meizu birleşiyormu?
Nokia & Meizu
Nokia Corporation'ın (ADR) (NYSE, NOK) arasında bir ortak girişim ile ilgili ilk söylenti ve Çinli üretici Meizu iki şirket, yeni bir akıllı telefon serbest bırakmak için birleşmek ki aydınlatıcı, bu Ocak ayında gelişti.
Meizu MX4 iki şirket tarafından geliştirilen akıllı telefon olacak ve zaten çok ilginç görünüyor.

Nokia Corporation (NOK) donanım bölümü için sorumlu olacaktır. Bunun yanında 'Meizu MX4 Supreme Android 5.0 Lollipop kullanacaktır.

Öte yandan Meizu tasarımı ve cihaz için malzeme toplama ile sorumlu olacaktır.
Onlar ucuz marka olarak piyasada kendilerini gösterdi tabii, biz örneğin, metal gibi, en iyi malzemelerle, üstün bir tasarım görmek için beklemedeyiz.
Muhtemelen kamera ve radyo antenleri, Nokia hala sahip olduğu diğer donanım bileşenlerinin kendi parmaklarını kullanmak olacak (ve hala tüm gelişmiş teknolojiye patent sahibi)
Nokia inanılmaz bir smartphone ile pazara yeniden girmek istediğine inanmak istiyorum, bu yüzden gerçekten iyi görünümlü Meizu MX4 Supreme görmek için şansı vardır.

Nokia her zaman gelecek cihazlar hakkında bilgi gizli olmuştur ve bir Çinli üretici üst modellerini sunduğunda yıl sonuna kadar beklemek olacak. Tasarımı icin henüz bir görüntü yok
Haberin kaynagı cinli Ubuntu ekibi tarafından duyruldu.!!

Nokia nın hisseleri ve ortaklarını merak edenler burayı ziyaret edin ;)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, SonyXperia ve RetaXter

Emre

Üye
merhaba yeni nokia :cool

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Allah'ım heyecan yaptım bee :)

Emre

Üye
bazı yabancı kaynakta nokia'nın android tabanlı akıllı saat geliştirdiği yazıyor.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sıkıştırarak çekiyor olabilir. Ayrıca telefon hafızasının da 256 Gb falan olması lazım.

0MG90

0MG90

Üye
Konudaki fotodan başka bir şey yok. Bence boş ümitler bunlar.

ugom

Üye
Bence en önmli şey akıllı telefonların batarya konusu. Bu telefon 60 mp olsa ne olur olmasa ne olur.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
    Konu Sahibi
Konu ortasına şerit cektim oradan başlayın okumaya

• Beğen
Tepkiler: RetaXter

Emre

Üye
türkiye geç gelir kesin :(

Son düzenleme:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Herkes android diye yırtınıyor amma Lumia 1030 u kimse görmek istemiyor sanırım :kop2:

Tamamen fake bir cihaz. Yiyen yiyene. (Lumia ismi Microsofta aittir ve bu Lumia 1030 diye gelirse meizu patent ihlali vs vs ile fabrikayı microsofta devreder)

Son düzenleme:
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ne Z Launchermış arkadaş her Nokia konusunda olağanüstü bir launcher gibi bahsediliyor.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, ArMaGeDdOn_87, ~N.A.W.Y~ ve 1 kişi daha
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ne Z Launchermış arkadaş her Nokia konusunda olağanüstü bir launcher gibi bahsediliyor.

Öyle deme launcher işletim sistemi ile birdir. Hatta launcher olmazsa işletim sistemi çalışmaz! Nokia yaptımı en kralını yapar, en büyük Nokia diyeceksin. Eleştiri yok sonra cıss olur... !!!

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu, BLasTeaR, Furkan Emekli ve 3 diğerleri

Emre

Üye
Herkes android diye yırtınıyor amma Lumia 1030 u kimse görmek istemiyor sanırım :kop2:

Tamamen fake bir cihaz. Yiyen yiyene. (Lumia ismi Microsofta aittir ve bu Lumia 1030 diye gelirse meizu patent ihlali vs vs ile fabrikayı microsofta devreder)
Nokia halen teknolojinin en büyük patentlerine sahip, bu arada Nokia Microsoft tan ayrılalı 8 ay oldu.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tamam Nokia'yı efsaneleştiriyorsunuz. Anlıyorum ve hak veriyorum. Bir zamanlar herkesin kullandığı , hayatımızda yeri olan bir markaydı. Ama ne yazık ki akıllı telefonlar konusunda eskisi gibi olamadı. Türk halkının klasik bir özelliğidir bu. Geçmiş , bitmiş , ölmüş şeyleri veya kişileri efsaneleştirmek. Abartmayın , çünkü kendinizi düşürüyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
    Konu Sahibi
Neyin peşindesiniz anlamıyorum
biri z launcher demiş güldürmeyin adamı MIUI ile z launcher arasındaki farkı biri söylesin?

Bir konuya yorum yapıyorsanız o konu hakkında bilginiz yoksa yorum yapmayın
eleştiri veya görüş tabiki bildirebilirsiniz. Dalga gecmek nedir ya kimse birşey bilmiyor siz biliyorsunuz

ingilizcesi olan arkadaşlar rica ediyorum şuraya göz atsın

• Beğen
Tepkiler: SonyXperia ve RetaXter

Emre

Üye

dikkatli baksaydın Meizu MX4
Supreme Powered By Nokia yazdığını görecektin.

0MG90

0MG90

Üye
2016'da görücez arkadaşlar. N1 ve Z Launcher bir devrimin başlangıcı, Nokia geri dönüp Samsung ve Apple bırakmıycak ortada. Bir gün çığ düşecek ama kimin üstüne ;)

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu, Silinen Üye 737108, Invoke ve 2 diğerleri
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hee orda o yazı varsa kesin doğrudur o zaman. Beyler kesin bilgi , yayalım.
Bayanları unutmayalım lütfen. Beyler bayanlar kesin bilgidir. Yayabiliriz. Tomalarla müdahale edilip gaz bombası yerseniz sorumluluk emreye aittir.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Takipçi Satın Al

Üst Alt