Meizu 16X'in Detayları Belli Olmaya Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Meizu 16X'in Detayları Belli Olmaya Başladı
Çinli Meizu'nun yakında duyuracağı orta üst seviye özelliklere sahip uygun fiyatlı Meizu 16X modeline ait bazı detaylar resmi ağızdan doğrulandı.


Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu, bu ayın başlarında Meizu 16 ve 16 Plus adında Snapdragon 845 işlemcili iki yeni amiral gemisini duyurmuştu. Bu iki cihaz firma için oldukça önem taşıyor. Uzun zaman sonra Snapdragon işlemci kullanan firma uygun fiyata üst düzey cihazlar duyurduğu için dünya genelinde de bu iki cihaz büyük yankı uyandırdı.

Ardından şirketin Meizu 16X adında Snapdragon 710 işlemciye sahip Meizu 16 serisi ile benzer daha uygun fiyatlı bir akıllı telefon modelini piyasaya süreceğine dair çeşitli iddialar ortaya atıldı. Daha sonra Meizu’nun CEO'su Jack Wang, Meizu forumunda şirketin yeni bir telefon üzerinde çalıştığını açıklamıştı.

https://www.maxicep.com/meizu-16x-antutu-uygulamasindan-dikkat-cekici-bir-skor-aldi
Meizu 16X AnTuTu Uygulamasından Dikkat Çekici Bir Skor Aldı
Bugün ise Jack Wong her zaman yaptığı gibi resmi tanıtım öncesinde yeni cihazı hakkında bazı bilgileri paylaştı. CEO paylaştığı bilgilerde Meizu 16X'in bu ay başında tanıtılan Meizu 16 modeline benzer bir tasarıma sahip olacağını belirtti.



Meizu 16X'in Eylül ayında piyasaya çıkması bekleniyor. Artık cihazda Snapdragon 710 yonga seti kullanılacağını kesin olarak söyleyebiliriz. Wong, Meizu 16X modelinin son zamanlarda piyasaya sürülen en güçlü ve en iyi Snapdragon 710 telefonu olacağını iddia ediyor. Ayrıca Wong, tanıtılacak olan yeni cihazın çentikli ekran tasarımına sahip olmayacağını ve Samsung’un ürettiği Super AMOLED ekran panelini kullanacağını açıkladı.



Jack Wong yaptığı paylaşımda Oppo R17'de kullanılan su damlası tasarımının ve Oppo Find X ve Vivo NEX gibi cihazların tasarımının gelecekte pek popüler olmayacağını düşünüyor. Elbette çentikli ekran tasarımını seven kullanıcılar olsa da şuan için çok büyük bir kitlenin çentikli tasarımları pek sevmediğini söyleyebiliriz.

Wong paylaşımında uygun fiyatlı Meizu 16X'in kamera tarafında Meizu 16 ile aynı kuruluma sahip olacağını ve cihazda kullanılacak olan pilin Meizu 16'dan daha büyük olacağını belirtiyor. Meizu 16'da bildiğiniz üzere 3010 mAh kapasiteli pil kullanılmıştı.
Meizu 16X'in Detayları Belli Olmaya Başladı
 


Üst Alt