Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
veysbaba

veysbaba

Üye

usta yaklaşık 2 ay oldu bunu kullanalı herşey süper mükemmel senden tek bi ricam arayan resimleri tam ekran olsun istiorum programla olmuyo çok denedim buna uygun bi rom yapsanız internette arastırdım baya yapan var ama biz yükleyemioruz çünkü roma uygun deil bi ugraş usta yaa lütfen böyle iphonedeki gibi arayan resmi tam ekran olsun hatta iconlar bile aynı olabilir senden rica ediyorum bi uğraş abi yaa

usta yaklaşık 2 ay oldu bunu kullanalı herşey süper mükemmel senden tek bi ricam arayan resimleri tam ekran olsun istiorum programla olmuyo çok denedim buna uygun bi rom yapsanız internette arastırdım baya yapan var ama biz yükleyemioruz çünkü roma uygun deil bi ugraş usta yaa lütfen böyle iphonedeki gibi arayan resmi tam ekran olsun hatta iconlar bile aynı olabilir senden rica ediyorum bi uğraş abi yaa

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Arkadaşlar s3 cihazıma ilk olarak orjinal 4.3 sonra nordic 4.3 yükledim sonra blekota s5 ve cyanogenmod11 en kötü rom cyanogenmod11 cihazı çok basitleştiriyor bir saat sonra orjinal roma döndüm bu arada cihazım kaçak ve klon imel hiçbir sorun yaşamadım imeil gitmedi blekota s5 O kadarda iyi bir rom değildi bana göre yine orjinal 4.3 romuna döndüm ve bu romu merak ediyorum sizce yüklemeye degermi farklı bir rommu bu hemen deneyeceğim ama indirecek netim yok internet cafede yok burada ilçeye gidince indirebilirim ancak şunu diyebilirim adam gibi bir rom yok maalesef

jongass

Üye
Bence yuklemeye deger, hem stock rom gibi sarj suresi veriyor hem de diger romlara gore daha stabil tecrubeyle sabittir. Stock olarak Turkiye ve Nordic romunu denedim ardindan CM 10.2 stable ve cm11 nightlies versiyonunu yukledim sarji asiri hizli gidiyor kernel bile fayda etmiyor, daha sonra qs kitkat yukledim gayet guzel ve stabildi ama ben macera aradim galiba note 4 ozellikleri olsun falan dedim ne bileyim gittim blekota note 4 v4 yukledim ozellikler fena degil ama kasiyor hafif, boeffla kernel attim ona ragmen stabilite sorunlari olabiliyor anladim ki maceraya gerek yokmus su an bu romdan yaziyorum az sonra qs kitkat a gececegim baska stabil bir rom bulamazsam. Sorunuzun cevabina gelirsek, 4.3 stock rom gibi stabil ve sarji iyi ama birkac iyilestirme ve yeni özellik var ayrica gorunumu daha guncel bir rom istiyorsaniz simdilik tavsitem qs kitkat rom dur

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Bence yuklemeye deger, hem stock rom gibi sarj suresi veriyor hem de diger romlara gore daha stabil tecrubeyle sabittir. Stock olarak Turkiye ve Nordic romunu denedim ardindan CM 10.2 stable ve cm11 nightlies versiyonunu yukledim sarji asiri hizli gidiyor kernel bile fayda çoetmiyor, daha sonra qs kitkat yukledim gayet guzel ve stabildi ama ben macera aradim galiba note 4 ozellikleri olsun falan dedim ne bileyim gittim blekota note 4 v4 yukledim ozellikler fena degil ama kasiyor hafif, boeffla kernel attim ona ragmen stabilite sorunlari olabiliyor anladim ki maceraya gerek yokmus su an bu romdan yaziyorum az sonra qs kitkat a gececegim baska stabil bir rom bulamazsam. Sorunuzun cevabina gelirsek, 4.3 stock rom gibi stabil ve sarji iyi ama birkac iyilestirme ve yeni özellik var ayrica gorunumu daha guncel bir rom istiyorsaniz simdilik tavsitem qs kitkat rom dur
Çok teşekkürler arkadaşım ilgin için kısa zamanda yükleyeceğim eline sağlık

kartal2378

kartal2378

Üye
Hepsini denedim.qs rom gibisi yok.1 gun 6 saat olmus sarj etmeyeli,2 bucuk saat telefon gorusmesi(avea hat),3 saat ekran suresi var,yuzde 10 sarj var hala.Hemde sifir hata ve stabilite.bence samsung verse bumdan iyi olamaz.yaklasik 2 ayi gecgin bu rom dayim.en iyisi bu,ikinci en iyi dn4 rom,ucuncu ise blekota

kartal2378

kartal2378

Üye
Boeffla 6.5 kernel kullaniyorum bu arada.hiz asirtma yok,ekrani cift tiklama ile acma ozelligide aktif,sadece lmk ayari yaptim ekstra olarak

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Tamam arkadaşım çok teşekkürler inşallah memnun kalırım kullandığın kernel linkini verebilirmisin sürekli rom degiştirmekden bıktım birde dn4 demişsin hangi rom bu dn4

kartal2378

kartal2378

Üye
Tamam arkadaşım çok teşekkürler inşallah memnun kalırım kullandığın kernel linkini verebilirmisin sürekli rom degiştirmekden bıktım birde dn4 demişsin hangi rom bu dn4
Dn4 rom 4.4.4 ve note4 ozellikli,bunuda oneririm.stabilite acisindan qs yi tek gecerim ama.boeffla yaz googledan cikiyor,bir de ayni yerden ayar programida indirmen lazim kernel ayari icin.qs icin 6.5 i dn4 kursuysan 7.5 kerneli yukluycen buna dikkat et

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Sağol arkadaşım qs yükleyeceğim bu romu çok merak ediyorum şimdilik romu indirecek nettim yok indirdiğim zaman inşallah

jongass

Üye
Çok teşekkürler arkadaşım ilgin için kısa zamanda yükleyeceğim eline sağlık
Rica ederim dostum ne demek :) Qs kitkat a geri dondum bu arada bilginize. Gayet stabil kullaniyorum, kolay gelsin :)

EDİT: cift tiklamayi bir turlu aktif edemedim yardimci olur musunuz?

kartal2378

kartal2378

Üye
Boeffla ayar apk den touch wake kismini aktif et cift tiklama aktif oluyor

yeyu

yeyu

Üye
Link kırık yeniler misiniz ?

byl82

Kapalı Hesap
teşekkürler

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Arkadaslar klon imeil için kernel ve modem nasıl flashlanır bunu nasıl yapacağım anlatırmısınız

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Teşekkürler arkadaşım blekota note4 yükledim kernel ve modem flashlayın diyor bende senin dediğin gibi kernel ve modemi rom yükler gibi yükledim olmadı sorun nerde acaba blekota s5 yükledim sorunsuz oldu beğenmedim

uzman47

uzman47

Üye
Teşekkürler arkadaşım blekota note4 yükledim kernel ve modem flashlayın diyor bende senin dediğin gibi kernel ve modemi rom yükler gibi yükledim olmadı sorun nerde acaba blekota s5 yükledim sorunsuz oldu beğenmedim
Dostum note4 rom konusundaki modem ve kerneli flashlaman gerekiyor bu konudaki kernel ve modem uyum saglamaz..

ayhanbabacano

Üye
Inmiyor

Üst Alt