Yüklemedim biraz daha bekliycem. Şikayet yok. Ses artışı olmuş, hız artışı olmuş iyi olmuş.@0MG90 ftf ile yükledinmi ? Şuanlık yükleyenlerden şikayet varmı
Telefonu Turkcellden mi aldınızYardımcı olabilir misiniz nasıl yapıyoruz ülke bulamadım.
n11.com dan Fırsatsafırsat mağzasından aldım, ama sanırım turkcell romlu içinde 8 tane turkcell uygulaması var silinmiyor.Telefonu Turkcellden mi aldınız
Sizin cihazınızdaki turkcell modifiyeli romn11.com dan Fırsatsafırsat mağzasından aldım, ama sanırım turkcell romlu içinde 8 tane turkcell uygulaması var silinmiyor.
Ota ile verilen güncellemeyi de gösteriyor mu orası? Romanya da birisi bugün otadan 680 mb güncelleme almış?Danimarka,norveç isviçre,;-)
Öneri - Sony Xperia™ Z2 - Android L 5.0.2 Türkiye - MaxiCepHangi versiyon olduğunu nasıl anlayacağızBende yok. Benimki İspanya versiyonu geç gelir herhalde.
Hocam tekrar bi bakar mısın hangi ülkeler eklenmiş :-) bize ne zaman gelir ya?Bilmiyorum tam olarak dün sadece senin paylaştığın vardı bugün bunlarıda eklemişler
Suudi Arabistan kardeş
Arkadaşlar hangi ülke olduğunu nasıl öğrenecem
Hocam Xperiafrm var mı sende?Suudi Arabistan kardeş