Telefon Tavsiyesi 1400 tl ye kadar tel tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z2 ve HTC One E8 tavsiye ederim
Kliksa da xperia z2 1299 + 100Tl bonus
HTC one e8 ise 1399TL

G3 önermem çünkü pil ve ısınma dert 2K ekran çok sıkıntı yaratıyor performans olarakta
arkadaşım ikisi de aynı fiyat aynı özellikler hemen hemen. hangisi daha mantıklı olur sence? müzik deneyimi pil perfonması internet deneymini ve oyun konusunda??
Xperia Z2 ve HTC One E8 tavsiye ederim
Kliksa da xperia z2 1299 + 100Tl bonus
HTC one e8 ise 1399TL

G3 önermem çünkü pil ve ısınma dert 2K ekran çok sıkıntı yaratıyor performans olarakta
arkadaşım ikisi de aynı fiyat aynı özellikler hemen hemen. hangisi daha mantıklı olur sence? müzik deneyimi pil perfonması internet deneymini ve oyun konusunda??

Buğra

Buğra

Admin
Kamera pil olarak z2
Ama ses ve arayüz olarak HTC e8

Ben yine de z2 den yanayım sonuçta amiral gemisi
E8 ara model asya pazarı için çıkarılmış bir cihaz eğer güncelleme çok dert değilse e8 bak
Yoksa z2 :oke: güven bana

• Beğen
Tepkiler: gölgee_65
gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Kamera pil olarak z2
Ama ses ve arayüz olarak HTC e8

Ben yine de z2 den yanayım sonuçta amiral gemisi
E8 ara model asya pazarı için çıkarılmış bir cihaz eğer güncelleme çok dert değilse e8 bak
Yoksa z2 :oke: güven bana
bugün z2 ye ve e8 e bakacam. biliyorum htc tasarımı daha iyi ama sony de arayüz ses kalitesi olarak iyidir eminim.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
E8 al

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Tasarım,donanım, premium ses kalitesi. Ben kendim baktım mağazada harika bir telefon hissiyatı mükemmeldi.
peki pil gücü olarak nasıl acaba??
z2 ile ilgili kasa kmera konusunda şikayetler okudum baya. kafam karıştı iyice :karisti:
acaba g7 işimi görür mü? yani değer mi o kadar fark verip e8 ve ya z2 almaya

mrzstyl

mrzstyl

Üye
NEXUS 5 - htc one e8 :oke::oke::oke::oke:

Buğra

Buğra

Admin
Dostum g7 giriş seviyesi düşük yanı ona o kadar para verilmez bence

Ha bu arda şikayet ararsan sana her telefon için yüzlerce şikayet bulurum onlara takilmayacaksib

Polymath

Polymath

Üye
Dostum g7 giriş seviyesi düşük yanı ona o kadar para verilmez bence

Ha bu arda şikayet ararsan sana her telefon için yüzlerce şikayet bulurum onlara takilmayacaksib

G7 giriş seviye mi ? snapdragon 410 64 bit işlemci, 2 gb ram, 13 mp kamera, 5 mp ön kamera, full çelikkasa 3000mah batarya.android 5 alacak cihaz giriş seviye ? Buna orta seviye denir ki kendi özelliklerinde Samsung a5 1400 tl huawei 950 tl

byAndroid

byAndroid

Üye
Arkadaş doğru söylüyor samsungla aynı özellikleri orta seviye bir cihaz kendisi

Buğra

Buğra

Admin
Piyasadaki telefonlar giriş seviyesi mi orta seviye mi olduğunu samsunga gore mi belirliyoruz ;)

Snap410 giriş seviyesi artik
Snap615 orta segment
Snap800 serisi üst seviye

Polymath

Polymath

Üye
Piyasadaki telefonlar giriş seviyesi mi orta seviye mi olduğunu samsunga gore mi belirliyoruz ;)

Snap410 giriş seviyesi artik
Snap615 orta segment
Snap800 serisi üst seviye

Sadece islemciye bakarak sende segment mi belirliyorsun? =) Sadecr samsung degil ayni ozellkte ayni fiyata urunleri karsilastir. Burda onemli olan islemci degil sadece..

byAndroid

byAndroid

Üye
Snapdragon 200 lü cihazlar ve mtk 6572 ler varken snap410mu alt seviye
Ayriyetten tek işlemci değil 13mp arka kameralı 5mp ön kameralı 2gb ram mi alt seviye

Buğra

Buğra

Admin
Teknoloji gelişiyor kime sorarsanız sorun snap410 giriş seviyesi için sizinle bu konuda tartismayacagim

Eğer yuksek performans istemiyorsanız g7 alabilirsiniz

Polymath

Polymath

Üye
Teknoloji gelişiyor kime sorarsanız sorun snap410 giriş seviyesi için sizinle bu konuda tartismayacagim

Eğer yuksek performans istemiyorsanız g7 alabilirsiniz

Tartisma ama insanlara yanlış bilgi veriyorsun
Bunuda duzeltmek bizim gorevimiz.

Son düzenleme:
jotem173

jotem173

Üye
Note 3 olabilir z2 olabilir

Buğra

Buğra

Admin
Dostum sen galiba g7 kullaniyorsun doğal olarak o telefonu ovuyorsun elbette

Polymath

Polymath

Üye
Dostum sen galiba g7 kullaniyorsun doğal olarak o telefonu ovuyorsun elbette
Alakasi yok kardesim. Sadece ben demiyorum ki buyuk teknoji siteleri telefonu incelerken bile orta seviye telefon diyor. Zaten mantikli dusunen her kisi buni anlamasi lazim..
İstiyorsan konu ac tartisalim. Kim hakli gorelim

iblah60

iblah60

Üye
tüm modellere açığım demişsin ingiltere menşei olan Fly Quantum 4513 derim özellik derim bi bak istersen...

Üst Alt